continuity já vidím celkem rozdíl mezi zabalením do svetru a nějakou pátračkou. To první mi taky přijde dost rizikové, zvlášť pokud to na to dítě nevypadne po prvním zvednutí té věci a očekává se, že poleze do ponožky. Chce to teda hodně dobře znát toho obdarovaného, živě vidím malou ségru, jak brečí u stromečku.
Čas vánoční...
Evaeva s tim souhlasim. Neco jineho je jasne viditelna patraci hra, ale tohle schovavani darku fakt nesnasim. Potrefena husa, proste. Ta moje empetrojka byla zastrcena do spicky bavlnenych puncochacu, takze zklamani pod stromkem fakt bylo. A ne, neprislo mi to vtipny ani tenkrat, ani dnes. Najit tam treba hned viditelnou obalku s napovedou, kam mam jit, je to diametralne jina situace.
A kde se kupujou flanelky? Jako že fakt flanelky, ne nějaké něco jako?
Flanelky milostpánovi vozím hádej odkud
Švédi se toho nebojej ![]()
Evaeva zjevne ten napad melo vic rodicu ![]()
Sweet Potato taky voox
Zuzuli moje matka má nějakou úplně splasenou ideu, že ta radost je nějak větší, když jsi přesvědčena, že to nedostanes a pak to nakonec dostaneš.
Ta myšlenka je úplně zvrácená, ale to schovávani dárků je s tím v souladu.
Evaevamě kdyby někdo pod stromem připravoval patracku, tak hned tu první nápovědu hodím do kamen. ![]()
Jako konečně sedím, mam chvilku klidu a teď se zas po mně něco chce.
continuity Asi je to individuální, já mám tu ideu taky. No a teď v dospělosti bych měla z pátračky pod stromečkem asi ještě větší radost než z toho dárku
U nás se to většinou vyhrotilo u stromečku kvůli mnohem větším prkotinám než kvůli napínavému rozbalování.
1010já třeba na tyto emoční výkmity, jakýmkoliv směrem, vůbec nejsem stavěná, vždy mně to hrozně vyčerpá, takže místo radosti se dostaví únava.
A právě jak píšeš, ty Vánoce jsou emočně hrozně náročné, takže pokud nechceme scény kvůli prkotinam, je fakt lepší jít podle jasných not a moc do sebe nerypat. obecně to příliš nepokoušet kdejakymi inovacemi.
continuity ježiš, já měla na mysli spíš pátračku pro odrostlejší dítě třeba. Ne matku od rodiny, co půl adventu padá na hubu. I když, mně by to asi bavilo
Ale musíš znát toho obdarovaného no.
Karja som si dnes oblekla flanelove šaty, vlaňajšie vianočné - zelené s červeným pásikom.
letfenixa Tak seš neškodná, to je hezký;). Já teda ty flanelový košile taky nějaké nosila, na doma k riflím, ono to poměrně zahřeje no, zvlášť když se to vezmě ještě na tričko;)
notna Já se teda obávám, že on to nosil ještě před těma dřevorubcema no:D, nebo minimálně ten styling to tedy nepřipomínalo.
andulka01 Jo , můj muž se taky obléká v Bushmanu. Hlavní důvod je , že nemá úplně standardní postavu, tak odpadá e-shop. A taky jsou to malé prodejny a samozřejmě kvalitní kusy.
Věci z bushmanu vydrží fakt věčnost. Hlavně jsou tam dost ochotné a trpělivě prodavačky, zvyklé na ty chlapy.
notna Já se teda obávám, že on to nosil ještě před těma dřevorubcema no:D, nebo minimálně ten styling to tedy nepřipomínalo.
Vizionář
Hele, co nosí teď? Co máme čekat za trendy? ![]()
Dělám si legraci. Chápu tě.
Jak se to stane, že se člověk u stromku naštve, že dostal jen punčocháče? Mně by bylo líto, pokud by třeba sourozenec dostal nepoměrně víc, ale naštvaná, že mi rodiče něco nekoupili? to bych byla nastávána imrvere. Naši neoplývali velkým majetkem, sami byli dost skromní a neplnilo se často, co děti chtěly.
Jak se to stane, že se člověk u stromku naštve, že dostal jen punčocháče? Mně by bylo líto, pokud by třeba sourozenec dostal nepoměrně víc, ale naštvaná, že mi rodiče něco nekoupili? to bych byla nastávána imrvere. Naši neoplývali velkým majetkem, sami byli dost skromní a neplnilo se často, co děti chtěly.
taky nějak nechápu, proč by se měl u stromku někdo naštvat..... a máš pravdu, u nás to bylo taky tak
olte nastvat ne, ale lito to diteti byt muze.
notnatak byla rec o pubertacich, detech. Ty jeste nemaj ani ten mozek vyvinutej tak aby se umeli nezlobit, kdyz nedostanou neco vytouzenyho prece. A prece kdyz si neco moc prejes a nedostanes to, budes zklamana i jako dospela. A mas na to narok. Ne to nekomu vycitat, ale zklamani je prece prirozeny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY