Těch vánočních věci je. Ted mam puštěné Jethro Tull: Christmas Album. ![]()
Čas vánoční...
Ja z tech ciste vanocnich alb posloucham jen Sinatru, zitra si spolu udelame svarak na oslavu zacatku dovolene
Mám to stejně. My si ho pouštíme při pečení s mámou a dcerou.
Jiný vánoční album, kde bych byla schopná poslouchat vše, neznám. I oblíbená Sia se mi líbí jen něco z celého alba.
monis Bože, to bych si dala taky, tu hudbu a ten svařák, ale musim si dát suchej prosinec, jsem ještě nějaká nemocná:-/. Jinak jsem se viděla ve vínu každej večer!
Karja já měla v prosinci víno (svařák) poprvé až teď v úterý na firemní akci, kterou máme místo vánočního večírku (interně se to jmenuje Prahou grog za grogem). A opravdové víno až dnes. Taky jsem si ten advent představovala jinak... ![]()
continuity Jethro tull maji vánoční album? Ja je miluju, ale tohle mi uniklo. Děkuji za tip, mám předčasného Ježíška ![]()
Hádejte, kdo vcera uklízel tak zuřivě, až rozbil televizi?
Gatita jezisi
kdyz se dari...
Gatita To musel být mejdan! Totiž úklid.
Gatita jak se to povedlo? ![]()
Ta příprava jednoho unaví...

Pinot Noir no jsem fakt blba, rozmachovala jsem se kolem s vysavačem. Trceli jsme doma s nemocným dítětem a mela jsem potrebu to tu nějak vylepšit. My na televizi moc nekoukáme, leda tak na Vánoce
.
Gatita ach tlapkam.
continuityno je to jediny výsledek mého úsilí, který přetrval. Jiné následky mého snažení nevydržely ani do mužova příchodu z prace![]()
continuityno je to jediny výsledek mého úsilí, který přetrval. Jiné následky mého snažení nevydržely ani do mužova příchodu z prace
![]()
Ale jinak samozřejmě soucítím.
Karja já měla v prosinci víno (svařák) poprvé až teď v úterý na firemní akci, kterou máme místo vánočního večírku (interně se to jmenuje Prahou grog za grogem). A opravdové víno až dnes. Taky jsem si ten advent představovala jinak...
Na druhou stranu, teď ležím v posteli, pijuu kafe a vyziram ty darkovy balíčky co jsme dostali od klientů a taky to má svoje kouzlo;-)
MPLee Vysocké zelí ![]()
Gatita teď jsi mi připomněla dávno zasutou vzpomínku, jak kdysi, kdy ještě byly televize ty staré, vypadaly jak krabice, plné elektronek, tak pravidelně před Vánoci se nám vždycky rozbila, většinou odešla nějaká ta elektronka, to bylo neštěstí, byť byl třeba jen jeden program, ale Vánoce! Pohádky celý den! A večer nová pohádka! Naštěstí naši měli známého opraváře, pana Svobodu, a ten k nám vždycky přišel a to bylo napětí, jestli televize začne hrát, a když se mu povedlo ji opravit, to bylo slávy!Pane jo, já už jsem tak stará... fakt jak Metuzalém asi. Ale díky, sedím tady a usmívám se nad tou vzpomínkou. Ty doby už jsou dávno pryč.
Torrah to je hezké :)
Torrah mam stejne vzpominky! Dokonce jako cca sesti, sedmilete dite jsem chtela byt opravar televizi (kdyby to nevyslo, tak hrat na banjo jako Matuska). Pamatuju si tu "vuni" spaleneho prachu, kdyz se sundal ten zadni kryt a jak divna byla obrazovka zezadu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY