Sweet Potato co tam máte?
Čas vánoční...
Sweet Potato u nas právě pes vdechl perníčky ponechane bez dozoru na kuchyňské stole (špatně zasunuta zidle)
Vypadá to, ze mu moc chutnalo, tak budu zadelavat a péct dalsi. Ty už budou schované
Sweet Potato a copak?
Dnes jsem ji změrčila podruhé a byla jsem víc připravena.

clothilde promiň ![]()
Hlavně, aby broučkovi nebylo špatně
Makara Spíš co tam nemáme. Muž spojil lineckétak stopovým množstvím marmelády, ze je to suché jak troud. Iniciativně tím slepil i makové, jak už jsem psala, to je fakt nedobré, i išelské. ![]()
clothilde Ouvej.
Vosí hnízda nebo včelí úly? Vyřešeno!

Sweet Potato slep ty slepené větším množstvím marmelády a můžete mít mini hamburgery ![]()
Včera jsem byla ve stavu, kdy i silní jedinci podléhají trudomyslnosti. Vstupenky na hokej, viz stěžovací vlákno, skoro všechny dárky pro vnuka, i ty objednané s velkým předstihem, někde v časoprostoru, dalších pár tutovek padlo, do toho mi manžel řekl, že mi nic nekoupil a ať si něco koupím sama (to chápu, v jeho pracovním pekle), ale mohl to říct před týdnem. Dnes jsem měla v plánu Ikeu (dobrovolně), nic ze včerejška se nevyřešilo, jeden vyzvednutý dárek úplně neopovídá předpokladům, zítra mám v plánu opustit Prahu, takže už nic nedořeším, ale dneska je mi to tak nějak jedno
. Asi do mě vstoupil duch Vánoc :-).
Mne bude stačiť, ak budeme na Vianoce zdraví.
Už tu letos byla soutěž výzdoby a betlémů?
Vyrobeno ze samotvrdnoucí modelíny. Po ježíškovi asi došly tvůrkyni síly...

Nahodou moc hezke, vystavila bych si ho'
MPLee jako na její věk! Valím oči
U nás se teď vyrábí ve velkém, možná vám to sem pak dám, jestli se nám všechno podaří nějak příčetně naaranžovat.
MPLee To je super, my jsme měli v obci akci putování po betlemech, 20 rodin vystavilo nějaký betlém, prostě dle vlastní fantazie nebo jak kdo měl co doma aby to bylo z ulice viditelné, tohle by určitě zaujalo:D
Mě včera v obchodě Orion domácí potřeby dojala písnička "Poníci" od Svěráka s Uhlířem! Co si o tom myslet ![]()
Karja A nasprejovali jste ho teda na plot?? ![]()
U nás si dneska děti hráli s figurkami z betléma a teda scénka obsahovala hlavně domlouvání Herodesovi, že nemá bejt na Ježíška zlej ![]()
Aranel To je tak jak "ponici trousi koblizky?" Ona je vcelku smutná...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY