Aranel Ne, prosím tě, přidratovala jsem na plot betlém takovej kovovej, kterej jsem osvítila svetylkama, abych zjistila, že není, jakmile se setmí, ani trochu vidět...naštěstí jsem se na to podívala den předem, takze jsem měla čas to trochu poladit:D. Ale my jsme byli oslovení jenom proto, že náš soused má nejhezčí vánoční výzdobu, tak jakože aby se do té části obce šlo...cítím se zneužita.
Čas vánoční...
999Já zas kupovala pro muže k Vánocům lístky. Měl nějaké konkrétnější přání, takže když jsem si vzpomněla, bylo to všechno dost rozebrané. Rychle jsem zaklikla dvě svítící volná místa, odpálila platbu a pak si všimla, že mezi námi bude někdo sedět:)
Taky jsem si uvědomila, že neumím udělat tabuli pro deset lidí. Nejdřív to nějak šlo, ale jak se rozrůstáme (což je dobře), tak se přestáváme vejít, loni jsme přiráželi k sobě stoly a už tenkrát byl nějaký problém s ubrusem a nádobím,nebylo mi to příjemné a říkala jsem si, že příště to musím nějak promyslet a včas dokoupit. No a letos jsem se nikam neposunula
. Včera v 23:59 jsem na Alze dokupovala aspoň skleničky a objednala dva třímetrové běhouny na stůl, jako vkusný spojující prvek dvou nesourodých otlučených stolů, je to prvotřídní rudý samet s nějakýma čínskýma trpaslíkama ve zlatém provedení... Taková blbost, o nic nejde, nikdo nás nepomluví, ale stejně mě ta vidina netěší, ráda bych to krásný![]()
Gatita Tahle rodinná setkání ve velkém počtu jsou vždycky improvizace, to každý pochopí, že všichni nemají všechno stejné a dokonalé ![]()
Když jsme měli tohle naposledy u nás (taky 10 lidí), ani jsme nejedli v jedné místnosti spolu, což se pak ukázalo jako výhodné, protože my všichni, co jsme seděli u jednoho stolu s jedním kašlajícím dítětem, jsme od něj stačili chytit zánět průdušek ![]()
Gatita tobě Alza něco doručila? ![]()
Mé už pátý den v řadě chodí e-maily. že příští ráno nebo večer. Preobjednala bych to na pobočku, ale to zboží už není skladem.
Jinak ty vánoční běhouny z nějaké uměliny mají všude možně, u nás byly i v Bille, není něco v nějakém pepcu?
Myrtila my se u našich ještě do jedné místnosti vejdeme, teda ona stejně není jiná možnost, pokud někdo nebude jíst u pracovního stolu v ložnici
Ale v počtu 10+ už jíme u stolu a konferenčního stolu. Jestli máme stejné nádobí nevím, spíš ne, děti mají dětské.
Gatita děda kdysi koupil v Hornbachu takové nohy je stolu, co se šroubují do takových "placek". Ty placky přiděláš k desce a po zbytek roku to máš rozmontované. Zvlášť nohy a zvlášť deska se líp někam schovají. Jen takový nápad, kdyby náhodou na příště. Říká ta, co už pět let kupuje hezčí servis ![]()
continuity minulý týden mi praskla žárovka v troubě, v pět odpoledne jí muž objednal a ve 22h už tu byla. Asi to chce kupovat k Vánocům elektro![]()
Evaeva tak pardon, pátý den oslavíme zítra. Mělo to být tady 14. večer. ![]()
Dnes už ani nepsali, kdy mají naplánované doruceni. Visi tam, že mne budou informovat.
A jednu jsem po čtyřech dnech čekání zrušila, to bylo i docela velké, ale toto je menší věc. 
Sweet Potato no, to bych možná založila nové těsto a neplánovaně vyráběla kuličky - hooodně rumu a kakaa... Ne, ne - jdi raději na punč. Nejspiš se sni i to nedokonalé. Ale chápu tě - taky mě takové nepodařily štvou.
letfenixamá pravdu. - jsou důležitější věci.
Sweet Potato dobrýýý!
já nejsem smeroplatna, já mám ráda suché cukroví. Odpustila bych mu. Kdyby bylo po mym, máme jen vanilkové rohlíčky.
Moje druhé oblíbené jsou máslové sušenky z M&S.
continuity vždyť říkám, blbý výběr dárků ![]()
Alza je občas trochu nevyzpytatelná, ale naštěstí ty dobré zkušenosti výrazně převyšují. Aspoň u nás. Celá široká rodina jede přes mužův účet, tak mám celkem statistiku
Tak snad vám to zítra přifrčí
eM Přesně ta. A právě mě to dojalo tak smutně - proč jsi tak smutný, pony? ![]()
No ale když jsme s maminkou a babičkou pekly cukroví, dvakrát!! po sobě jsem si sama od sebe!!! pustila vánoční album Janka Ledeckého. Jsme se mamince se ségrou vždycky pošklebovaly, jak si falešně notuje, a hle, už bez toho neumím vykrajovat!
Za 10 let se vidím v kulturáku na vánočním koncertě ![]()
Neměla bys tip na nějaké švédské vánoční písně?
Evaevajá už jsem to vzdala, spíš to nechávám ze zvědavosti, co se nakonec stane. ![]()
continuity no já mám taky ráda suchý, ale z lineckého ať marmeláda vylejzá, ne jen tak přelíznout, to by mě taky naštvalo!
Karja Váš úkol byl prostě nekazit to sousedovi ![]()
continuity Místo Ježíška vám to pod stromeček položí Alzák!!!
Přišla jsem domů s migrénou a muž s představou, že kdyz už má pomoct s úklidem, musí to být dnes večer. ![]()
No, alespoň je všude vytřeno.
continuity nedoručila, má to přijít v pondělí. Kdyz nepřijde, tak nepřijde. Byla jsem dnes v Labuti, tam jsou asi 3 tyhle obchody, a nevybrala jsem, ty stoly mame hodne dlouhe a od vseho tam chyběl tak metr. Takove ubrusy mam doma taky:)
Gatita Tak tabule pro víc než 10 lidí mě čeká na Štědrý večer. Ale to jsem zatím vytěsnila, teď to není na pořadu dne :-)).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY