Sweet Potatočo nie je , môže byť ![]()
Čas vánoční...
Myslete na to, až vybrakujete místo pod stromečkem![]()

Samantha to znám a je mi z toho vždycky smutno, nemůžu si pomoct
...bych na to koukla jiným úhlem pohledu - čím víc dárků pod stromkem, tím víc radosti/dárků dostane ten stromeček zpět...![]()
(pokud tedy není založený vyloženě materiálně)
![]()
Samantha To mi připomíná tu Andersonovu pohádku, jednu z obzvlášť smutných.
Sweet Potato to je hrozna pohadka. Mam to zrovna po ruce...

monisA ilustrace Cyrila Boudy. Jako dítě jsem těmi knihami byla úplně přitahovaná.
Fakirka
Field je super, sleduju ho na instagramu, jeho příspěvky vždycky stojej za to.
To jsem dodnes. Andersen+Bouda
Jen mě mrzí, že nějak nemůžu najít vhodnou dobu, kdy to podstrčit/číst harantům... Andersen je takovej specifickej
Já ho teda jako dítě nadšeně četla sama, ale dnešní děti už asi číst nebudou vůbec nic, ach jo.
barbucha Já se to podstrčit ani nesnažila, po neúspěších s jinými svými srdcovkami.
Já jsem z toho úplně jurodivá. Jak to, že nám se to tak líbilo (a jiný a jiný samozřejmě), a tady prosim pěkně vlastní krev je úplně netečná! ![]()
barbucha dnešní rychlá doba knížkám a pohádkám staršího data prostě nesvědčí. Pro ně je to dlouhé, rozvleklé, nebaví je to. Z mých čtyř vnoučat čte s nadšením jen ta nejstarší, třináctiletá, ale ani tu Andersen nebavil. Radši sáhla po jiných knížkách. Ale já jsem ráda, že vůbec čte.
Sweet Potato a vánoční pásovec, jestlipak máte pásovce? ![]()
Tak ještě se nemusíte vzdávat naděje, já jsem tyhle klasické pohádky četla až v pubertě. A teda jsem ráda, ta stromečková by mi asi v dětství přivodila trauma ;o)
Sweet Potato
Já jsem z toho úplně jurodivá. Jak to, že nám se to tak líbilo (a jiný a jiný samozřejmě), a tady prosim pěkně vlastní krev je úplně netečná!
Nelíbilo
...ale rvali nám ich všetci dospelí ako vrchol kultivovanosti.
Až ako dospelá som zistila, že Andersen písal aj také, ktoré by sa mi boli páčili, ale do tých výberov pre deti sa neviemprečo vždy dostávali tie najmorbídnejšie.
slniecko podle mě to vůbec nejsou pohádky pro děti. Stejně jako Grimmové. Já Andersena taky neměla ráda.
A vyloženě blbej vánoční dotaz. Kdybyste byly náš stojan na vánoční stromeček, kde byste byly? Je mi jasný, že vyplave ve chvíli, kdy koupíme novej a pěkně mě to štve!
DruI náš byl nalezen v ložnici na knihovně.
Pinot Noir Tak já jdu tu horní část skříně v ložnici zkontrolovat ještě potřetí, třeba se tam mezitím vylíhl :o)
DruI náš jsem nedávno objevila ve sklepě ve spodní poličce regálku, kam dáváme náhradní prášky na praní, čistidla a tak, když jsem hledala krtka. Říkala jsem si "jupí, musím si zapamatovat, kde je" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY