Mrakoplas To mám ráda, ale dělat bych to nechtěla ![]()
bublifuk to je u vás doma? ![]()

dzizisketa Tak děkuju, tak půjdeme spíš na tu Kačinum ono na tom Šternberku je prohlídka 50 minutz což když není pro děti nějak záživný, no to je dlouhý, že;-)
Aranel na návštěvě! A mají stromek skoro až ke stropu!
Dámy, docitavam a všetky nech si teraz ešte môžeme užiť ten počiatočný pokoj. Dokonca aj to slnko sme už videli.
U nás odišli do Tatier, tak sme tu len my , minipes a vnuk. Ten teda odmietol ísť, že tam nemá s kým tráviť čas, deti buď malé alebo potom dospelí. Tak som ho videla presne 15 minút, keď sa vrátil na večeru vymrznuty, vylietany s kamošmi a loptou ![]()
Tak tom je skvělé, pro něj je to nejlépe strávený čas. Představ si, že by celý den seděl nad mobilem.
Já jsem teda netušila, že ještě existují děti/mládež, které se dobrovolně pohybují ![]()
Samantha on je futbalista na športovej škole. Loptu má prirastenu k nohe.
Ale nad PC trávi tiež kopu času. Večer hral u neho v izbe a len sem tam zbehol dolu pre jedlo.
Ale všetko má doma podmienené výsledkami v škole, nehrozí že by mal známku horšiu ako dvojku. Proste prvé škola, teraz tu riešia už strednú školu, tak uvidíme
Jeden opožděný stromeček...

Tak zase za 11 a půl měsíce ![]()

dzizisketa v týdnu jsem pořídila přírůstek do ptaciho hejna.

clothilde vlani som zistila, že sa mi zo všetkých vianočných ozdôb najviac páčia vtáčiky. Tak som si začala budovať zbierku.
No a my jsme včera udělali naši už skoro tradiční lednovou objednávku ozdob na glassoru, akorát letos jsme vzali jednu personalizovanou sadu pro moje rodiče a jednu pro tchány, takže máme první letošní vánoční dárky ![]()
letfenixa Taky to mám v plánu!!
Už máte nějaké ty zapomenuté vánoční dárky? Tak u nás se zapomnělo na ten nejhlavnější :-) dneska při úklidech, když jsem dělala džbán šťávy, po mé zmínce, že časem ten sodastream stejně pořídím, se ozvalo "já jsem dement!". A dostala jsem sodastream
Nezabalenej teda.
andulka01 tak hlavně že se nerozhodl prošetřit si to na letošní Vánoce.
Pěkný streamování přeju!
Tabea to by na to zapomněl i on a nejspíš pořídil druhý :-) my jsme trošku roztržitý no
Tak ať slouží!
že si nevzpomněl ani po rozbalování, viď ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.