Světýlka všude![]()

Světýlka všude![]()
Len
diky. Presne kvuli tomu jsem to okno vcera umyla, ze snad aspon par dnu vydrzi neotlapkane... tqk nic, no ![]()
Evaeva tak puvodne jsem to zamyslela pomalovat v noci, aby mely rano prekvapeni, a pak jsem mela lepsi napad (a asi 2 hodiny hlucheho casu do vecere...)
nonemy dik, mame uz namalovany dcerkou cely Betlem, i s domem Santa Clause hned vedle, aby nikdo nebyl ochuzen ![]()
O týden později, ale přece, vlastní výroba, mám z něj radost.

711990 nepsala jsi jednou ty, že pečeš pannetone?
Jimik Mas ho moc pěkný. Já letos aspoň koupila (už to je pokrok), ale příští rok, to už budu určitě motat
.
Jimik je krasny, pusobi hodne sveze![]()
Jimik krásný ![]()
mnum krásný to maj holky
my máme každej den novou výzdobu, moje domečky mi nemilosrdně umyl hned druhý den a každý den si kreslí něco nového. Jsem z té zábavy dost nadšená, myje se to velmi dobře. Jsme zas nemocný, tak jsem vděčná za každou zábavu.
rozarka jj, letos teda misto toho pisu diplomku:D takze zatim jsem se do vyroby nepustila:)
711990 Tak ať se daří! Podle jakého receptu pečeš, na netu je toho tolik, chtěla bych něco vyzkoušeného.
rozarka v cestine se drzim Maskrtnice, mam pocit, ze ostatni recepty jsou spis vanocka. Jeste sleduju na ig @Autumn.kitchen, ale nepekla jsem podle ni, preci jen pracuje uplne jinak s kvasem a pouziva jinou mouku.
musel by někdo umýt okna, naposledy jsem je myla vloni na jaře.
Ja ti dekuju! Ja vloni pred Vanocema. Manzel se me tuhle ptal, jestli by SE nemela umyt okna, ze uz i on ma pocit, ze by to asi bylo potreba. No chtela jsem, ale nejak jsem se k tomu nedostala, ted jsem porad jeste nastydla, ani me nehne to v te zime myt. Ale jo, at SE klidne umejou.
Kokoska jo, manželovi rodiče se tuhle mezi řečí zmínili, že si nechali v celém baráku umýt okna, manžela to velice zaujalo, ale myslím si, že k realizaci nedojde a že je umeju já příští rok v létě...![]()
Jinak teda všichni tu mají všechno krásné, já mám vánoce moc ráda, a dýchá tu bezvadná vánoční atmosféra. Včera jsem se konečně dočkala Mikuláše a adventního kalendáře se svíčkami, tak nasávám atmosféru všemi smysly ![]()
Dokonce i barborky se mi podařilo nařezat ve správný den (i když jsem si říkala, jestli to nakonec nebudou jitušky
).
Mohučanka
u nás se firma osvědčila v době, kdy by musel muž hlídat děti, abych já mohla umýt okna. No zalíbilo se mi to. Respektive je to práce, co jde předat. Klidně bych předala třeba vaření...
Mohučanka ja jsem to parkrat taky nechala umyt, ale firma, se kterou jsem byla spokojena, se nejak vytratila, a pak tu byly takovy nemehla, jeste nam rozbily jednu zaluzii, tak uz jsem to pak udelala sama. Ted mame vsude takovy binec, ze bych nejdriv musela uklidit, aby se k tem oknum myči pohodne dostali, oni by neprestrkovali kytky z mista na misto a nesoupali kresla jako ja. Do jara to proste budou muset vydrzet okna i manzel, mne to zily nerve.
Kokoska nevím no, já tu měla firmu na okna, truhláře a dvě děti najednou. Kytky posouvali, všechno, co potřebovali, akorát elektroniku z pracovních stolů jsme uklidili my.
Evaeva videla jsem, ze sousedce naproti nekdo myl okna, asi se ji budu muset zeptat. Ale fakt ted na to nejak nemam moral.
Kokoska víš co, když ti na tom nesejde, tak na to kašli. Ty naše nebyly myté dva roky![]()
Mně to nedá a musím připomenout staré slovenské moudro:
Viete prečo je na Vianoce skoro tma? Aby se nemuseli okná umývať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.