Garfie super!! Mam v patek dovolenou, takze muzu kdykoli. Moc se tesim
Čas vánoční...
Sweet Potato Už jsme viděli Mazačku a několikrát 2. Boží jsou ![]()
Garfie Sweet Potato moora 999
V pátek můžu až po práci, ale trochu ji zkrátím, takže třeba v 16 můžu být někde v centru.
Garfie Od 15,00 kdykoliv :-).
999 Ty jsi v centru nejvíc doma, tak námm prosím vymysli nějaké útulné teplé místo.
Upekla jsem na zkoušku makové linecké a není to vůbec špatné, krásně při vytahování z trouby vonělo, chuť posoudím líp, až se rozleží (slepuje se povidly), ale ochutnávka byla velmi uspokojivá.
Jitka77 Makové linecké mě zajímá - prosím, mák mletý nebo celý? Navíc k mouce nebo místo části mouky? Za recept budu moc ráda, máme tu skvělá domácí kořeněná povidla, se kterými by mě lákalo to vyzkoušet :-)
mazanajana Mák celý a špetka skořice. Dělala jsem tenhle recept a myslím, že pomohlo nechat těsto v lednici 24 hodin, bylo pak při zpracování krásně kompaktní, mák se nedrolil ven (toho jsem se trochu bála).
Jitka77 v receptu je mlety mak
Candance Jejda. Tak hlásím, že to jde i s celým ![]()
Sweet Potato Přiznávám, že mě svařákové teplé místo nenapadá :-).
999 Ale mě jo! Kavárna Nový Svět, na Novém Světě (ehm). Svařák do krásných skleniček na stopce, dortíky, moc dobrá káva. Akorát je to možná trochu z ruky?
Mozna to patri spis do stiznosti (sama na sebe), ale je to i vanocni zalezitost. Pekla jsem dneska u mamy nejake cukrovi a protoze ma plechy, ktere uplne nepatri k troube, zasekavaji se a jdou spatne zasunout i vyndat. Takze vztekla Kokoska vyrvala trhnutim ten smejdskej plech tak, ze vsechno, co na nem bylo, se sesypalo dilem na dvirka trouby, dilem na zem. Takze jsem pak zbytek sudlala na jedinym plechu, ktery jakztaz pasoval. Ja tohle tak nesnasim, kdyz veci nefungujou, jak by mely!
andulka01 Kavárna Nový svět by byla paráda, bylo by to i s procházkou. Ale jak píše Sweet Potato , ten Styl je v centru, prostředí hezké.
999 Tak já tam pro jistotu zamluvím stůl. Na třetí?
Kokoska Vidím to v živých barvách. Já měřila velikost koberce krejčovským metrem, starým sto let. Ještě že mám odhad a nezdálo se mi to. Rozdíl byl 4 cm na metru, prostě se léty smrštil. Ale už jsem položila nový, okna taky proběhla a když jsem dnes odjížděla, tak za mnou matka volala, že mi ještě nějakou práci k tomu pečení vymyslí...
999 sismarja, vcera jsem merila koberec krejcovskym metrem a nadiktovala to segre! ![]()
Sweet Potato Super, na třetí :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY