Kokoska Tak to držím palce...:-).
Čas vánoční...
999 ona vezme kousicek navic, vyslo to 4,90, takze bere 5m. V nejhorsim by to ve vyklenku pod oknem slo nastavit z prebytecne sirky.
Kokoskanás krajcirsky meter zas meria viac, je roztahany. Tak možno budeš mať aj navyše ![]()
Jitka77 ja som minulý rok robila s celým makom a v pohode. Pekne to chrumkalo :)
Mrakoplas Mně se to asi s celým víc líbí i vizuálně ![]()
Sweet Potato 999 Andulka může až ve čtyři :-) Já už asi klidně ve tři, mám program na dopoledne a pozdní oběd, čas ještě doladím, ale myslím že ve tři v pohodě.
continuity kks som úplne zblbnuta už ![]()
Garfie 999 Sweet Potato Dřív než ve čtyři to bohužel nedám, dovolenou si zrovna v pátek vzít nemůžu. Ale budu se snažit dorazit aspoň na chvilku! A možná přinesu "mačičky", snad do pátku dojdou.
999 Jako ty koberce u vás před Vánoci....no těším se na další rok. Už teď si na oživení barev octem vzpomenu snad každý druhy luxování.
Ale já mivam takové vzpomínkové stereotypy, takové drobnosti a na někoho si tady obcas vzpomenu u něčeho konkrétního. Když oblékám děti ven, tak na moora , vysávání patří 999 , dojidání jogurtu whiskas , a určitě si časem vybavim další věci, ono to takhle z hlavy nenaskakuje, to až při té činnosti;-). Jo, třeba u vaření těsně před obědem DrowRanger (ta to má taky úplně za nějakou standardní věc,co kdysi napsala).Ale jsou to takový stereotypy všedního dne a u ničeho jinýho si nevzpomenu:-D.
Karja To je vtipný :-). Já mám teda s tebou taky jednu asociaci, ale to až někdy u vína :-).
999 čo je s tými kobercami, prosím? Som nepozorna.
letfenixa Teď nevím s jakými :-). Vloni, kdy jsem poprvé měla pocit, že je pro rodiče velký vánoční úklid namáhavý a zároveň jsem se bála jim kvůli covidu poslat uklízeci firmu, jsem se do toho pustila sama. A bylo to fakt vtipný, co vše jsem musela všechno udělat, a když jsem měla vše hotové, tak si matka povzdechla, že koberce by se ještě měly stírat octovou vodou kvůli oživení barev. Tak jsem to v rámci zenových cvičení udělala :-)).
A letos jsem jenom kupovala a pokládala nový koberec. O jeho měření jsem psala výše :-).
Karja toto mi misis teraz objasnit, som zmatena a zvedava, asi preto, ze sa neorientujem vo vlakne
.
999 jo, uklid u rodicu... ja, ktera doma nemam okna umyty asi rok, jsem je tady myla letos 2x a jednou jsem odmitla, protoze me bolely zada ![]()
Nase mati umi takovy komedie jako "mam strach, aby tatka nespadl, az bude myt okna". To bylo v kvetnu, uz sotva chodil po byte. Takze holt clovek lapne kybl a hadr a jde na to. Nutno podotknout, ze i predtim jsme jim s uklidem pomahali, vysavac maminka asi neumi ani sestavit dohromady.
Kokoska Maminka si našla slečnu na úklid, včetně oken. Oslovila tu co v domě dělá úklid chodeb a je to úplně super, pečlivá, milá, flexibilní.
Teď mámu neteř donutila postavit komplet betlém mezi okna a nenechala si vysvětlit, že Táňa přijde na mytí oken až za týden a bude se stavět nanovo :-)
andulka01 to je dobry reseni, u nasich ovsem funguje uklid domu svepomoci. Maji rozpis sluzeb. Vzhledem k tomu, ze obyvatele zestarli s domem a je tu minimum mladych rodin, plazi se tu po schodech s hadrem starici, nebo prijde uklidit druha generace. Jednou jsem musela za mamu na domovni schuzi, byly tam nejake hadky kolem toho, tak jsem se zeptala, jestli by nebylo lepsi najmout na uklid firmu. Babky me servaly, ze za to nebudou vyhazovat penize.
Kokoska Ja nikdy nezapomenu, jak jsem babičce myla okna, ale já ji teda uklízela málokdy, ona fakt nechtěla, bylo vidět, že je jí to nepříjemné, jak kdybychom ji říkali že tam má binec, na kterej neestaci, takže to spíš po takovejch petiminutovkach dělal táta, co mu jak zrovna rekla. Já už to tady kdysi psala. Ale myla jsem babí ty okna, seděla v tom okně, ona měla nízké a dvojité,šla kolem ní nějaká její kámoška a volala na ni ,,Máňo, ty máš tak šikovne vnučky!,, ,,Ale Mařenko, to ti jsou takový kurvy!,, ,,Dobry den,,. Ona měla ten vyznam kurvy uplne jinam posunutej, protože to nebylo poprvý co mi tak řekla. Ale už se nedozvím do jakýho významu. Ale pravnukum, těm klukům, říkala ,,židáci malí,,
Karja dobry ![]()
Kokoska No hlavně na to se nemusí najímat firma, ale leckdy se o to prihlasi někdo místní za pár korun, takže ani to není žádný velký výdaj pro ostatní. No nemáte to tam jednoduché.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY