Sweet Potato no to je taka krasa, uz minuly rok som bolanalomena ale poznam sa. Koralky by zmizli a hvizdy nikde. Si sikovna
Čas vánoční...
Catherinne mas velmi peknu kuchynu a prkne upratanu
Děkuju. I ostatním.
Je to taková arteterapie. Akorát na to čím dál hůř vidím a třese se mi ruka, ale já to nevzdá!![]()
Moc jsem potrebovala :)

Děkuju, uklizená je hlavně nahoře, protože nebudu ty světýlka dávat na ten binec co se tam vždycky udělá
jinak je to celkem standartní, nesnáším u sebe kuchyň plnou věcí na lince. Jako u jiných se mi to líbí, přijde mi to i útulný, ale doma by mě z toho piclo. Už ten gril mi tam pije krev, ale není ho kam dát. Je to malý...
Catherinne Jednou v životě bych chtěla mít takhle prázdnou linku. Ale nejsem toho schopná prostě.
moora Jé! Já se musím vypravit pro ty veverky, dokud je někde mají. A ten hrneček na espresso asi taky. Talíř s kačenkama už je na lince - kde jinde![]()
moora aach ![]()
moora krasnej, mne vcera prisel tenhle

Sweet Potato Ja taky, hlavne novou. Zatim to je tragedie, kavovar, gril, sodastream...a manzel potrebuje vsechny ingredience po ruce na lince (vari rad). Kdyz to prenesu, tak je ohen na strese. Zatim nejhorsi vec ever je ale afghansky kotlik! To kdyz prinesl, tak se mi chtelo brecet. To se nevejde uz vubec nikam, strasny kram. Pardon za povzdech.
My mame na lince stabilne rychlovarku, kavovar, topinkovac, papirovy kapesniky a lahev whisky ![]()
Nechtějte vědět, co tam máme my
já nejsem moc schopná mít všechno uklizené, třeba oleje mám hned vedle sporáku. Ale za zmínku stojí armáda asi sedmi sirupů na rýmu a kašel. Jakmile si oddechnu, že už nejsou potřeba, a uklidím je, do pár dní se stěhují zpátky.
My mame na linke kopu veci ale nejako mi to nevadi. Kosiky, chlebnik, kavovar a dozy. Pacia sa mi upratane kuchyne ale doma to nepotrebunem. Skoda prace. Ale my mame mrdnik vsade ![]()
Tak varná konvice a kávovar je napravo, schovaná na fotce za lednicí, to tam máme, samozřejmě. Ale prostě nesnesu 20 skleniček s čímkoliv, ta jedna, co tam je je s čerstvě naloupanýma ořechama, které ujídáme, dávám jí týden a bude zařazena do šuplete...![]()
Kokoska láhev whisky ![]()
Janulik03 no, mi se ty zabydlený kuchyně líbí, ale u sebe to nezvládnu.
Asi hlavně tím, že nesnáší drobečky a furt utírám a to se zástupem věcí moc nejde...magor no...![]()
Nam se flasky nastehovaly na lednici;)

tina ale jsou všechny plný ![]()
JankaM tequila není plná a v lednici mám otevřený portský a muž slivovici
edit: a koňak je taky načatej a skoro prázdnej![]()
Když jsme u alkoholu, jak chutná medovina? Hodně jako med? Mám 2 lahve a med nemám ráda, pokud je to hodně medové tak je pošlu dál ![]()
JankaM vidíš, tu tam mám taky otevřenou, ale není vidět. Takže jsem kvůli tobě právě smočila jazyk a je to spíš slaďoučké, neřekla bych, že nějak výrazně medové. Jsou teda i s různýma příchutěma - mandlová, višňová atd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY