Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 16:23

711990 Já myslím, že pekelnej je celej ten byt, proto nám z něho moc neukázali. Pekelnej je ten její fialovej ozmolkovanej svetr a ten Jordyho undercut. Úplně to narušilo karmu tohoto vlákna. Omlouvám se;-) 

Offline RoSa
10225 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 16:40

no a jaký vůně má na poličce? je to teda spíš do parfémové tlachárny asi...

Offline Pinot Noir
30020 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 16:53

nonemy základ je koupit si hotové drátěné hvězdy. A ketlovací kleště na zatočení těch konců. A drátek na další navlékání.

https://www.koralek-obchod.cz/polotovar-pro-vyrobu-vanocnich-hvezd-velikost-15cm-vyhodne-baleni-6ks?gclid=CjwKCAiAksyNBhAPEiwAlDBeLCmNNyt-SNP35Hoe6qdvAXFIxxEiyB7AsBYntAMe8fr3C9Z5RSqygBoC3W4QAvD_BwE

Offline Sweet Potato
40624 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 17:26

nonemy Dělám hvězdičky i jen z drátků, ale s tou kostrou je to samozřejmě snazší, jen některé korálky mají moc malé otvory a nejdou na kostru narvat. Doma ti nafotím nějské návody. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 17:43
Reakce na Catherinne:

Janulik03 no, mi se ty zabydlený kuchyně líbí, ale u sebe to nezvládnu.

Asi hlavně tím, že nesnáší drobečky a furt utírám a to se zástupem věcí moc nejde...magor no...

​To by ses divila. My máme na lince kde co. Kávovar, konvici, nože, podložku, kde jsou vitamíny, protein, čaje, sirup. Nahoře samé kytky. Sterilní prostředí mi stačí v práci. Ty drobečky a binec všeobecně nemá u nás rád nikdo a tak to každej uklidí včetně kluků.

Teď tam starší che přidat ještě topinkovač, prý ho nebude denně vytahovat a uklízet, což chápu. Jen si myslím, že to už manžel, jako největší "magor", nedá.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:04

Karja haha, presne tyhle skrinky jsme ted odstranovali :) Meli jsme je jako provizorni kuchyn nez nam udelali novou v novem byte. Jinak hruza, ja bych se bala se v te kuchyni i jen pohybovat, nedovedu si predstavit jak se tam da pripravovat jidlo, vsechno neustale posouvat a presouvat a hledat v dalsich vrstvach, jak pise Kokoska 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:11

Ale k tematu - jako spravna parfuofce mam uz taky svitici vesnicku

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:16

Pinot Noir ahááá, hotové kostry, jsem netušila, že něco takového existuje :) Děkuji

Sweet Potato Děkuji, to budeš hodná

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:21

Beriem spat, nenam bordel v kuchyni. Vlastne ju mame minimalisticku. Oproti kuchyni p. Smetany. 

mnum krasne domceky

Pinot Noir hviezdicky mas krasne, dste chcem kupit papierove sacky a vydkusame hviezdy podla teba do okna.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:28

Janulik03My bordel ne, ale věci tam mám. Ale když jsem viděla tu její, tak tam nemáme vlastně nic

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:32

Renusatko tak my veci na linke ako kavovar, chlebnik korenicky nazyvame bordel.  Provozny bordel. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:35

Renusatko ono taky záleží, jak je kuchyně velká. Já mám vedle sporáku dvě lahvičky s olejem, v rohu máme topinkovač, konev a robot, pak je tam pár těch sirupů na vitamínů, jar a na volném konci tvrdý chleba, chlebovka a nabíječky. Ale kuchyň je to celkem malá a tímto je už dost zaplněná, no. Ale popravdě moc nevím, co bych mohla uklidit.

Offline tina
6330 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:36

Jitka77 tak jsem upekla to makové linecké - s celým mákem, odležení asi pět hodin. Ještě to nemám slepené, ale dobré asi bude, jen teda mně se těsto šíleně trhalo. Tahle várka bude pro dítko do školky, tak si dám později ještě repete

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 18:44

Evaeva My máme kuchyň malinkou, asi něco jako v paneláku. Prostě víc prostoru nebylo. Bylo to lepší, ale přecejen 4 dospělí tady chvíli budeme, tak každej potřebuje na té lince něco jiného. Asi až budeme sami s manželem, tak to zase bude jiné. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:01

Renusatko Vždyť já to chápu, já nejsem zastáncem ukládání věcí každodenní potřeby někam do skříněk. Sice se mi ty úplně uklizené kuchyně líbí, ale nedokážu tak žít. Proto taky nechci žádné otevřené police, skříňky mám až do stropu, protože tenhle provozní bordel mi úplně stačí.

Offline Jitka77
1955 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:03

tina prima! Naše už se hezky rozležely, tedy ty přeživší...

Offline Jitka77
1955 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:08

Prostor v kuchyni a vůbec doma obdivuju a v dobrém závidím. Netrpím nějakým pocitem stísněnosti, ale fakt je, že u nás máme všechno nadimenzované tak akorát: když koupím nové ručníky nebo hrnek, něco prostě musí jít z kola ven. 

Líbí se mi, jak se tohle vlákno postupně tematicky přelévá - začalo to dekorováním prostoru, plynule přešlo na pečení a už uklízíme. Ta fotka zásob alkoholu na lednici je předzvěst další fáze, řekla bych.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:54

Tak já hlásím, že jsem se vybičovala a upekla bezlepkovou tvarohovou štolu, jejíž chuť ocenil i manžel (jinak velký kritik mého pečení, no, prostě je upřimnej ). Trochu mi popraskala, takže jsem ji zasypala asi kilem cukru, a mňam. 

Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:12
Reakce na RoSa:

no a jaký vůně má na poličce? je to teda spíš do parfémové tlachárny asi...

​Neviem, čo je tá krabička s tým harfistom a žerie ma, že to neviem

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:14

dynda no já právě taky

Ale letos mě to hodně baví. Zjistila jsem totiž, že se mi do těch čajových hrnku více méně vejde Latte.