711990 Já myslím, že pekelnej je celej ten byt, proto nám z něho moc neukázali. Pekelnej je ten její fialovej ozmolkovanej svetr a ten Jordyho undercut. Úplně to narušilo karmu tohoto vlákna. Omlouvám se;-)
Čas vánoční...
no a jaký vůně má na poličce? je to teda spíš do parfémové tlachárny asi...

nonemy základ je koupit si hotové drátěné hvězdy. A ketlovací kleště na zatočení těch konců. A drátek na další navlékání.
nonemy Dělám hvězdičky i jen z drátků, ale s tou kostrou je to samozřejmě snazší, jen některé korálky mají moc malé otvory a nejdou na kostru narvat. Doma ti nafotím nějské návody.
Janulik03 no, mi se ty zabydlený kuchyně líbí, ale u sebe to nezvládnu.
Asi hlavně tím, že nesnáší drobečky a furt utírám a to se zástupem věcí moc nejde...magor no...
To by ses divila
. My máme na lince kde co. Kávovar, konvici, nože, podložku, kde jsou vitamíny, protein, čaje, sirup. Nahoře samé kytky. Sterilní prostředí mi stačí v práci. Ty drobečky a binec všeobecně nemá u nás rád nikdo a tak to každej uklidí
včetně kluků.
Teď tam starší che přidat ještě topinkovač, prý ho nebude denně vytahovat a uklízet, což chápu. Jen si myslím, že to už manžel, jako největší "magor", nedá.
Karja haha, presne tyhle skrinky jsme ted odstranovali :) Meli jsme je jako provizorni kuchyn nez nam udelali novou v novem byte. Jinak hruza, ja bych se bala se v te kuchyni i jen pohybovat, nedovedu si predstavit jak se tam da pripravovat jidlo, vsechno neustale posouvat a presouvat a hledat v dalsich vrstvach, jak pise Kokoska
Ale k tematu - jako spravna parfuofce mam uz taky svitici vesnicku ![]()

Pinot Noir ahááá, hotové kostry, jsem netušila, že něco takového existuje :) Děkuji
Sweet Potato Děkuji, to budeš hodná
Beriem spat, nenam bordel v kuchyni. Vlastne ju mame minimalisticku. Oproti kuchyni p. Smetany.
mnum krasne domceky ![]()
Pinot Noir hviezdicky mas krasne, dste chcem kupit papierove sacky a vydkusame hviezdy podla teba do okna.
Janulik03My bordel ne, ale věci tam mám. Ale když jsem viděla tu její, tak tam nemáme vlastně nic
.
Renusatko tak my veci na linke ako kavovar, chlebnik korenicky nazyvame bordel.
Provozny bordel.
Renusatko ono taky záleží, jak je kuchyně velká. Já mám vedle sporáku dvě lahvičky s olejem, v rohu máme topinkovač, konev a robot, pak je tam pár těch sirupů na vitamínů, jar a na volném konci tvrdý chleba, chlebovka a nabíječky. Ale kuchyň je to celkem malá a tímto je už dost zaplněná, no. Ale popravdě moc nevím, co bych mohla uklidit.
Jitka77 tak jsem upekla to makové linecké - s celým mákem, odležení asi pět hodin. Ještě to nemám slepené, ale dobré asi bude, jen teda mně se těsto šíleně trhalo. Tahle várka bude pro dítko do školky, tak si dám později ještě repete![]()
Evaeva My máme kuchyň malinkou, asi něco jako v paneláku. Prostě víc prostoru nebylo
. Bylo to lepší, ale přecejen 4 dospělí tady chvíli budeme, tak každej potřebuje na té lince něco jiného. Asi až budeme sami s manželem, tak to zase bude jiné.
Renusatko Vždyť já to chápu, já nejsem zastáncem ukládání věcí každodenní potřeby někam do skříněk. Sice se mi ty úplně uklizené kuchyně líbí, ale nedokážu tak žít. Proto taky nechci žádné otevřené police, skříňky mám až do stropu, protože tenhle provozní bordel mi úplně stačí.
tina prima! Naše už se hezky rozležely, tedy ty přeživší...
Prostor v kuchyni a vůbec doma obdivuju a v dobrém závidím. Netrpím nějakým pocitem stísněnosti, ale fakt je, že u nás máme všechno nadimenzované tak akorát: když koupím nové ručníky nebo hrnek, něco prostě musí jít z kola ven.
Líbí se mi, jak se tohle vlákno postupně tematicky přelévá - začalo to dekorováním prostoru, plynule přešlo na pečení a už uklízíme. Ta fotka zásob alkoholu na lednici je předzvěst další fáze, řekla bych.
Tak já hlásím, že jsem se vybičovala a upekla bezlepkovou tvarohovou štolu, jejíž chuť ocenil i manžel (jinak velký kritik mého pečení, no, prostě je upřimnej
). Trochu mi popraskala, takže jsem ji zasypala asi kilem cukru, a mňam.
no a jaký vůně má na poličce? je to teda spíš do parfémové tlachárny asi...
Neviem, čo je tá krabička s tým harfistom a žerie ma, že to neviem ![]()
dynda no já právě taky ![]()
Ale letos mě to hodně baví. Zjistila jsem totiž, že se mi do těch čajových hrnku více méně vejde Latte.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY