Jitka77 já taky nemám moc místa, ale to nedá nic delat, zas mě ta obměna věci nevadí a konec konců to šetří dost peněz.
Čas vánoční...
Mohučanka A měla jsi nějaký speciální recept nebo jsi nahradila mouku v běžném receptu?
Tá kuchyňa Emy Smetany vyzerá jak u babky kořenářky.
Nemám síce dokonale uloženú kuchyňu a sú na nej permanentne robot, kávovar, misa s ovocím a nejaké nádobky a fľaše čo treba zaniesť do komory/smetiaka ale z hentoho mám úplný tik.
Tiež mám problém s úložným miestom, rozmýšľala som dať si dorobiť takéto šuflíky, nemáte s tým dakto skúsenosť? Sorry za úplný ot. Edit.fotka

Mrakoplas já jsem to měla v bývalé kuchyni. Byl to prostě další šuplík, dávala jsem tam plechy a takové krámy. Utěrky bych tam asi nedávala, tak nějak pocitově je to moc blízko zemi. Ale nepamatuju se, že by mě to řešení tenkrát nějak rozčilovalo nebo mi to v něčem vadilo. Teď mám horní skříňky až ke stropu, to taky pomůže úložný prostor nahnat.
Evaeva dik, ja mám skrinky takmer po strop - úplne sa nedali, strop je krivý a sadrokartón som odmietla. Ale aj tak mám problém s plechmi, väčšina musí byť v trúbe a je to vopruz to stále vyťahovať pri každom pečení a odkladať na zem..plus vselijaky bordel ako papierové tašky z nákupov alebo igelitové obaly z online nakupov, ktoré potom používame na separovaný odpad..nemám to kam dávať. My máme tu komoru na medziposchodi, takže v kuchynských skrinkách je všetko, čo potrebujem viac ako raz do roka :) Tak rozmýšľam, že zavolám stolarovi nech mi také šuflíky dorobi.
Evaeva a ešte otázka, aké otváranie si tam mala? Ja mám zhodou náhod podobne úchytky ako na fotke ale na ten spodný šuflík neviem či to dávať, nezavádza to do priestoru?
Mrakoplas jo, na takovéhle věci je to dobré, igelitové tašky jsem tam měla taky, teď se mi vybavilo, jak jsem při stěhování zjistila, kolik jich tam je
Já mám v kuchyni taky všechno. Úchytky už si nepamatuju, já jsem tu kuchyni získala s bytem. Ale můžu se zeptat ségry, až jí uvidím, bydlí tam teď. Ten sokl byl zapuštěný, takže to nezavazelo. Jinak já mám plechy pod spodním vnitřním šuplíkem v potravinové skříni.
Evaeva potravinovú skrinu práve nemám, bo sme museli do linky narvat aj práčku ![]()
Mirka nakonec jsem vygooglila recept z mouky, kterou jsem zrovna měla doma. Oproti tomu tvému je tam na 1 tvaroh méně mouky, másla i cukru, což mi vyhovovalo, nepočítala jsem s tím, že to bude manželovi chutnat
Nakonec jsem to i upekla bez formy, i když jsem byla trochu napjatá, co se stane, ale nestalo se nic, upeklo se to...a už to skoro zmizelo.
Sweet Potato Korálková hvězdička má doma velký úspěch, dcera hodnotí "wau", syn "to je ale velmi pěkné!" :-) Zatím tajím, že bychom je mohli vyrábět taky....
Mrakoplas Já jsem na FB v nějaké kuchyňské skupině, tam když položis tento dotaz, tak ti to třicet lidí ještě vyfotí jak to v reálu vypadá. Je tam hrozná prča, kuchyně jsou tam tam z 99procent dva druhy dekoru, ale je tam fakt velká sluníčkova atmosféra, všichni si všechno chvalej. Popisky typu ,,to je naše kráska,, a tam buď něco vcelku hnusnyho a nebo asi padesátá další stejná v řadě. Ale na ty konkrétní nestandardní dotazy je to super.
Karja no tak teraz musím vedieť aká je to skupina, nech môžem prokrastinovat :)))
Mrakoplas Myslím, že ,,kuchyně - inspirace,,. Ono ti to něco nabídne a ber tu s nejvíc členy.
mnum odkud prosim? Moje vyhlidnute v obchodě prodali ![]()
Kokoska Děkuji, ale já vlastně tak nějak ani asi nechci.
Rok se s rokem sešel. Tip pro přispěvatelky s topením na tuhá paliva.

continuity
. Skoda, že nemám krb! To by tam lietalo od rána do večera.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY