moora Kokoska
děláte mi radost. Už jsem myslela, že jsem jediná postižená.
Čas vánoční...
Sweet Potato ty máš ty hvězdy úplně úžasné. Moje jsou takové nějaké dětské. Ale myslím, že se trochu zlepšuju.

Ladění stromků do barvy u nás neprobíhá, jak je vidět. Čím víc barev, tím víc Vánoce! ![]()
continuity nene, nejsi sama, taky mam ten velky hrnecek na ceste, plus k nemu dve male ozdobicky. A doma uz mam dva talire z asi predlonska (s veverkami). Rozhodla jsem se zalozit novou tradici, kazdy rok koupit 2-3 kousky a za par let z toho bude kompletni servis
Pinot Noir Ale houby dětské, krásné jsou!
Sweet Potato asi ty barvy mi tak připadají. Koupila jsem totiž dva litry korálků, co tu někdo prodával z pozůstalosti, taková divoká směs, takže se podřizuju tomu, co mám. Ale když koukám na ty tvoje, budu asi potřebovat ty roztodivné tvary, tahle směs jsou jen kuličky. A děkuju. ![]()
Pinot Noir Kuličky jsou základ. Hodně parády dělají kapky a, nevím jak to nazvat, špičaté oválky.
Janulik03 no, mi se ty zabydlený kuchyně líbí, ale u sebe to nezvládnu.
Asi hlavně tím, že nesnáší drobečky a furt utírám a to se zástupem věcí moc nejde...magor no...
taky to tak mám
Catherinne Tvoje kuchyň se mi líbí, taky potřebuju mít prázdnou plochu, ale to jmelí, to teda
!
Chtěla bych mít prázdnou plochu, ale víc chci mít všechno po ruce. ![]()
Teď byla v blesku Kuchyn Emy Smetany. Vůbec nechápu, jak v tom můžou s těma dvěma dětma existovat. Jelikož mají zřejmě nekoho na úklid, rázem mám nejhorší povolání ever -pani na úklid u Emmy Smetany.
Pinot Noir Je to krásný, tu dětinskost podle mě evokují ty základní výrazne barvy než kuličky, pokud máš nějaké jemnější sáhni po nich. Ale je to vážně krásný.
žluťásek něco od konkurence?

Sweet Potato No safraporte, jaktože to nemáme my? Ale chci si to zahrát, vypadá to fajn ![]()
Karja tyjo to je pekelna kuchyne! Uplne jen z fotky mam strach, ze vsechny ty sklenice popadaj!
Karjaja mě by ty flašky popadaly i bez dětí, ale zase slovo ,, zdobí,, dostalo nový rozměr ![]()
continuity to nejsi, mam jeste talir a misku asi z predlonska? A musela jsem se dost drzet, abych jeste neco neprikoupila, letos jsou ty dekory moc krasny. Ten hrnecek jsem koupila i dceri, ale mensi, na espresso, byla nadsena.
Vlm no přesně, taky jsem si říkala, že bych to shodila dřív než děti. Nejpozději když bych potřebovala něco ze spodní sklenice uprostřed.
Karja nesnasim, ale fakt uplne strasne, kdyz si chci neco vzit a musim kvuli tomu vyndat nebo prendat jiny veci. V kuchyni me zachranily zasuvky misto skrinek, jen v lednici me to teda obcas dost vytaci. Ale jen obcas, vetsinou tam mame prevazne zimu nez co jinyho. Klasika je to u mamy, to je typicky hromadic vseho, tam trpim, kdyz neco hledam a je to ve treti vrstve vzadu. Uz jsem si prendala nadobi, ktery u ni pouzivam, ale obcas mi do toho hodi vidle segra, jak se tam stridame a ona preferuje neco jinyho.
Nejsi jediná, a jak to tady čtu, jsem ještě o dost postiženější, než ostatní. Nemůžu si pomoct, hrozně se mi to líbí.
Vlm jo, to "zdobí" mě zaujalo. Za mě je to normální binec, v takovéhle kuchyni bych vůbec nemohla existovat (a hlavně bych se styděla si to nechat nafotit do blesku :-))
Pinot Noir Sweet Potato jak ty hvězdičky děláte? Jsem se dívala na nějaké návody a ty co vypadali podobně, tak ty drátky letovali k sobě :o Nevložily byste prosím nějaký? Je jich spousta, tak nejsem schopná žádný pěkný najít a asi to musím vyzkoušet :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY