Kokoska ty jsem koupila letos dětem. Akorát mi nedošlo, že nejmladší si rád dělá věci podle sebe, takže jsme měli trochu krizi, když jsem se mu snažila pomoct z toho udělat hvězdu. Tomu příště radši koupím hromadu korálků, ať si dělá co chce. Ale jinak to děti zvládají lépe než jsem si myslela. Na prodej by to nebylo, ale prarodiče u toho určitě zaslzí
Čas vánoční...
MaeGandal no o to jde, nemusi to byt perfektni!
Kokoska perfektní jsem nečekala. Že by hvězda vypadala jako hvězda teda jo. Ale už jsme si to vysvětlili
nesmím lpít na tom, že vánoční ozdoby budou vypadat nějak vánočně ![]()
a ešte otázka, aké otváranie si tam mala? Ja mám zhodou náhod podobne úchytky ako na fotke ale na ten spodný šuflík neviem či to dávať, nezavádza to do priestoru?
Měli jsem u spodních zásuvek tyhle úchyty v původní domácnosti a mně osobně to vadilo a překáželo, což bude asi tím, že nejsem schopná u linky stát úplně v klidu, takže já bych si to dobrovolně nevybrala, příteli to naopak nevadilo vůbec.
nonemy Narvat sem fotky je děsný boj.
V té modré jsou hvězdy na 6 paprsků, ve fialové na 10 a bez kostry.

Tady základní návody na hvězdy jen z drátků.

A tohle jsou nějaké tipy na "příčky" mezi paprsky.

Vyfotila jsem ti nějaké loňské bez konstrukce, abys měla představu. Ta zelená se koukám začala rozpadat, musím ji rychle spravit, než se rozpáře jak svetr.

Sweet Potato teď jsem chtěla říct Čendo, co tam děláš? Měli jsme stejně vybarveného kocourka, miláček to byl. Už je přes dva roky za duhou... Krásného kocourka máš. Nebo kočičku, teda.
Sweet Potato ty jsi hodná, mockrát děkuji
, těším se, až to vyzkouším. A ta poslední fotka je roztomilá :) ![]()
Sweet Potato a máš je všechny moc krásné!
Naše hvězdy už visí, na fotce nejsou moc vidět
v reálu krásně jemné.

Zkusila jsem je vyfotit se světlem, které vůbec nepoužíváme a jsou vidět víc ![]()
Některé jsou 3D

Catherinne To je krásné.
Catherinne na té první fotce vůbec není vidět vlákno, na kterém visí, říkala jsrm si, jak tam levitují? ???? A zavěšené jsou na tom světle, předpokládám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY