Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online dzizisketa
9043 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 19:57

Mně se teď pro holku zalíbila Yvona. Ale stejně i podruhé budeme mít kluka, si myslím. 

Online Kokoska
35205 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 19:57

vanilka jo, syn taky a hodně nahoře.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 19:58
Online Kokoska
35205 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:00

Sweet Potato odkoukaný ne, to se saje s mateřským mlékem!

Online Sweet Potato
40676 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:07

Kokoska Takže řešením je nějaký lepší sunar z dovozu!

Online Kokoska
35205 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:08

Sweet Potato nejlépe ze Švédska, na italský bych nesázela

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:12

Sweet Potato Já mám pocit, že barbucha spíš jen poněkud expresivněji vyjádřila, co si o těch skandinávcích (aspoň co jsem tam poznala), myslím taky. Když si odmyslíš to rvaní ve frontě, tak mi prostě připadají takový míň předem napružený, míň naladěný reagovat primárně negativně a tak. Samozřejmě neplatí ve sto procentech případů. ale obecně jsem tam vždycky měla takovej pocit. A když třeba nějaký dítě lítá po celý restauraci a všechny otravuje (a rodiče mu akorát vlídně párkrát zopáknou, že není úplně dobrý to dělat, případně ho celkem v klidu a bez rozčilování zase posaděj, klidně několikrát po sobě, aniž by nějak zvyšovali hlas) tak personál vlídně překračuje, ostatní si hobuď nevšímají, nebo se celkem chápavě usmějou) - prostě situace, kdy tady by si už půlka lidí minimálně brblala pod fousy, zvedala oči v sloup a tak, - a jak se ta atmosféra celkově nevyhrotí, tak se i to dítko tak nějak celkem brzo vyklidní.

(Na druhou stranu ve Skandinávii je dost velký procento sebevražd, vždycka jsem si to spojovala hlavně se severskou zimou a nedostatkem světla, ale třeba ten jejich klid nebude tak úplně přirozenej a vybírá si svou daň )

Online Sweet Potato
40676 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:18

Prosperina Když já si nemyslím, že personál by měl vlídně překračovat volně pohozená robátka. A mám pocit, že ani Barbucha.

Jo a to s těmi sebevraždami mne už taky nejednou napadlo.

Offline barbucha blogger
36200 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:36

Sweet Potato 

Hele dyk řikám, že tam se scény prostě nenosej... rozhodně ne takový jaký lze každou chvíli vidět u nás, kvůli prkotinám, od hádky ve frontě přes strkanici v mhd ale třeba až po práci, ve který na tebe třeba řve šéf (tam naprosto nemyslitelný)! A pokud to dítě vod malička vidí, jak se chovaj dospělý... nevim co je na tom divnýho.

Příklad Prosperina v restauraci je typickej. Dítko tam nemusí ani lítat (anžto by překáželo obsluze což zas rodiče taky neberou jako žádoucí anžto to někoho obtěžuje), ale že tam lezou po zemi a dospělý je překračujou, je holej fakt. Stejně tak ve školce, než mamina obstará větší, plazivý mimino odloží na podlahu a příchozí je - místo nakopnutí - překračujou a trénujou tak překážkovej běh...

Offline Potrefenáhusa
39087 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:42

barbucha Já nic z toho, co popisuješ, nezazivam, ani strkanice, ani hádky v mhd, a ze by na mě rval šéf v práci je u nás naprosto nemyslitelny.dneska jsem byla v kavarne, kde se mimina plazily asi 3 a nikomu to nevadilo

Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:43

barbucha tak já jsem třeba plazivce odkládala úplně běžně kdekoliv a nikdy mi ho nikdo nenakopnul. na moravě

Offline Potrefenáhusa
39087 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:44

viktorka_od splavu Hele i v Praze můžeš!!!!

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:44

Potrefenáhusa To sou ty klišé no..

49477 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:45

Potrefenáhusa no přesně. barbucha asi žije na jiné planetě. je fakt, že tudleva do mě ošklivě strčila nějaká bába ve frontě u kasy, já se na ni preventivně zaškaredila, očekávala jsem fakt tu protivnou bábu a... a ona se vlídně omluvila a než jsme zaplatily skoro z nás byly kámošky

49477 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:46

Potrefenáhusa fakt? tjo to su zklamaná, já myslela že už jsme skoro ve švédsku a prd

Offline barbucha blogger
36200 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:46

Ounz 

No jasně že jsou to klišé. Ale nemůžu si pomoct, mnohem víc nerudnejch lidí potkávám tady, a nejsem sama, kdo to pozoruje, dyk si na to stěžujou i turisti.

Online Sweet Potato
40676 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:47

Potrefenáhusa Bylas rychlejší. Ačkoli mně teda mimina plazící se po kavárnách kapku vaděj, na rozdíl od těch ve školce, ale nenakopávám je, na mou duši!

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:47

barbucha hm, já ti nevim..a taky někteří z turistů se nechovají zrovna ukázkově, bude to spíš o lidech ne?

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:48
Reakce na Sweet Potato:

Potrefenáhusa Bylas rychlejší. Ačkoli mně teda mimina plazící se po kavárnách kapku vaděj, na rozdíl od těch ve školce, ale nenakopávám je, na mou duši!

​Teda teď sem si to ale představila

Offline Potrefenáhusa
39087 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 20:48

Ounz zrovna ta skandinavska mládež, co...