Potrefenáhusa no!
Vše o těhotenství a dětech
Ounz zrovna ta skandinavska mládež, co...
prostě jim to nedovolí vyventilovat v batolecím věku, tím to bude!![]()
barbucha Hele, ať už rudní nebo nerudní, jak pak tahle tvoje teorie vysvětlí, že jedno dítě stejných rodičů prožije dětství v jednom velkém hysterickém oblouku a druhé je chodící sluníčko? Nebo po dvou "hodných" se narodí třetí a pak teprve matka vidí, zač je toho loket? A i identická dvojčata najdeš jak voda a oheň.
Já to nepitvám po jednotlivcích přece, jen vidim rozdíl tak nějak obecně... ale vidim že se nakonec tady dozvím, jak jest náš národ v celém světě proslulý slušným a vybraným chováním, od prezidenta až po poslední uklízečku!
TTeď nevim, zda to chápu přesně, ale mám pocit, že ten švédský veřejný projev se ti líbí. To mi ale přijde dost v rozporu s tvými zde prezentovanými názory na projevy a chování dětí.
711990 Hele chtel, ale stesti v nestesti, uz se tak jmenuje pes
No problem, znam rodinu, kde byla psice i dcera stejneho jmena. kdo na zavolani pribihal nevim..
Dadoo Jo, já mám jméno jedné tvé dcery v merku, ale sambo mi ho vetoval! Přitom bylo v prvním kole..... Ale já si to možná prosadím, ještě uvidim, jak se mi bude chtít:-D Líbí se mi obě, i to druhe ,,tvrde,,. Ale první dcera už dost tvrdě jméno má, tak by to bylo moc.
Ja ve skandinavii s detma nikdy nebyla, ale pristup k detem tady a treba ve stredomori je hodne odlisny. Tam se s nima ve verejnem prostoru nejak pocita, pravda ne ve zmyslu, ze by tam bylo na kazdem kroku hriste, spis je proste lidi vic toleruji, to prekracovani v restauracich included. Bud domaci zavolali svoje deti s hrackama nebo nam jednou dokonce cisnik utikajici dite choval a nosil ( a to dite se normalne nechalo). A je fakt, ze tam nikdy tolik nezlobily. Pricitam to ale tomu, ze jsem se vyklidnila i ja.
Karja Řeknu to jednoduše.. výborná volba! Obě! ![]()
Dadoo Že jo, tak nechceš jet okolo a říct to i tatínkovi?:-D
barbucha Já nic z toho, co popisuješ, nezazivam, ani strkanice, ani hádky v mhd, a ze by na mě rval šéf v práci je u nás naprosto nemyslitelny.dneska jsem byla v kavarne, kde se mimina plazily asi 3 a nikomu to nevadilo
ja uz jsem dlouho taky nic takoveho nezazila. Vcera v metru to uz uz vypadalo: takovy starsi pan se furt podmracene ohlizel na pani sedici za nim, pak se slozite o berlich postavil a naklonil nad tu pani, cely vagon uz si napjate vymenoval pohledy...a ten pan sel te pani jen pochvalit psa![]()
#senestalo (to teď prý hrozně frčí, tak jsem si to chtěla taky zkusit
)
OliveOyl proč by si ho nevzala, když je to slušnej člověk? ![]()
barbucha
TTeď nevim, zda to chápu přesně, ale mám pocit, že ten švédský veřejný projev se ti líbí. To mi ale přijde dost v rozporu s tvými zde prezentovanými názory na projevy a chování dětí.
Přesně, pamatuju si, jak jsem před cca rokem a půl zmínila něco ve smyslu, že jsme byli v restauraci v nákupáku, kde podle mě v tom prostředí tak úplně nevadí, že batole může být občas třeba hlučnější, nebo nevydrží celou dobu sedět, a Barbucha div nezvracela nad děckem v restauraci a rychle vyšetřovala, kde že to bylo, aby se podniku vyhnula obloukem. Přičemž jsem zdůraznila, že synek žádné nepřístojnosti nevyváděl, šlo jen o volbu v rámci prevence. Docela názorový veletoč, koukám.
dzizisketa Mimochodem, jak jdou příkrmy? Dnes jsem zkoušela třetí den mrkev, o jídle nemůže být řeč teda, ale už se aspoň netvářil, že ho chci zabít ![]()
Pinot Noir Ha, no tu debatu o jídle s miminem v restauraci v OC si pamatuju živě! A pamatuju si i ty odsudky, vím, že jsem si říkala, že pokud bychom nemohli ani do tohoto druhu stravovacích institucí, nesmíme na delší dobu do města, protože dítě bez jídla nevydrží, na rozdíl od dospělého. Druhá varianta je, že si budeme nosit svačinu v ubrousku. Tak jsem teda v klidu, že vlastně děti povalující se po zemi, které musí číšníci i hosté překračovat, jsou úplně v pohodě, když je to v pohodě na tom skvělém severu.
a přiznávám, že mi leze na nervy, jak to tu je dle některých všechno blbé. Seveřani jsou v klidu a děti vychovávají líp, Francouzi taky, prostě všichni. Jenom v téhle republice jsme všichni permanentně přednasraní, všechno děláme blbě, s děckama se pářeme a strkáme se v MHD i ve frontách ![]()
Pinot Noir uz si zacala prikrmy? Ja som planovala tak za mesiac, kurnik zase som zaspala?![]()
Malenge a ještě tu u nás číhaj zákeřný neuniformovaný policajti ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY