Kokoska Tak tak, pritom tam se moc udaju ani nevyplnuje, fakt jen zakladni osobni, ze jo. No jsem rada, ze me to tentokrat minulo, my jsme k Apolinari zhavili dva conputery, nakonec to nebylo potreba, tam takovej naval nebyl.
Vše o těhotenství a dětech
Mutziputzi jojo, necoo jako prihlasovani na zkousky nebo klikani rozvrhu, akorat tedy na tohle presny tvoje datum porodu registrujou jen par rodicek. Protoze jsou primarne centrum pro komplikovany porody a tak, nemuzou tu kapacitu vyflakat na standardni pacientky. Je lepsi, kdyz to zkusi na tvy jmeno a udaje vic lidi, aby byla vetsi sance. Nebo muj kolega registroval manzelku tak, ze to nejak hacknul, napsal si skript co to tam poslal.
Mutziputzi :-D:-D No jasne, Miluska by z tebe mela radost! Hele ja nevim, ja bych musela asi prosit souseda no, my jsme negramotny oba dva;-))
Mutziputzi Docent Krofta z Podoli je ten zo spominaneho clanku
Karja to je jak prihlasovani na zkousky a na seminare na moji alma mater pred vic nez dekadou
Pak jsem paberkovala hodiny u nepopularnich ucitelu...
Zlaty motol, tam jsem pribehla v sekunde posledni (zapomnela jsem, ze se to musi delat v ten 14+0 den( a v klidu me tam zapsali do sesitku. Zlaty oldschool!
711990 Jo to bude vono:-D
Hele ale Mutzi ta se na rozvrh neprihlasovala ne? Ta kdyz chodila do skoly, tak jeste volala z budky:-D. Hahaha blbej vtip, ale ona mi to odpusti!
Gatita Jj, ja taky sla prvne do Motola zapsat do sesitku a pak jsem vysla a rikan sambovi, hele mne se to tady nejak nezda, moc velky, to ja tady netrefim a proste se mi to nezda a zrusila jsem to:-D
711990 a pokud mají kapacitu naplněnou v den D neočekávanými a komplikovanými porody, ani tu objednanou matku přijmout nemusí.
Karja Hele a na zkousku se zapisovalo tuzkou do blocku zavesenyho na futrech, ale tuzka byla s gumou, tak si umis predstavit jak se resil plnej termin! Ale pocatky Hrocha sem zazila![]()
Mutziputzi :-D Na to je mozna dobry se jmenovat Svatopluk Vosoust, toho jentak nesmazes pri vsi smule, za to nad Jardou Novakem ani vterinku nezapremyslis:-D
Kokoska presne tak. Kdyz jsem rodila, vozili tam rodicky z Apolinare a Podoli, protoze tam vyhlasili stop stav...
Já jsem asi mimo...v Praze se musíte nějak registrovat k porodu do určité porodnice?
Karja No ale jinak teda ve tretaku uz sem mobilovala, neni to tak davno jak by so mohlo zdat vzhledem k faktu ze syn moji stejne stary spoluzacky je tam ted ve druhaku.
Renusatko když chceš do určité porodnice, tak jo. Ovšem... dcera se registrovala na Vinohrady, že je tam teď dobrý tým lékařů. 3 dny před porodem jí napsali, že jim ruplo na sálech vododvodní potrubí a až to na ni přijde, ať si zavolá sanitku, že ji dovezou tam, kde je zrovna volno. Skončila na Bulovce.
Mutziputzi nemate nejakeho znameho, ktery by ti to tam domluvil (registraci myslim)? Kamaradky pribuzna tam delala sestru, takze zadnou online registraci nemusela absolvovat.
Mutziputzi Jasne, my jen kdyz kecame se svagrem, kterej je proste v mych ocich plus minus stejne starej jak ja, ze jsme bydleli na stejny koleji a ted on kdyz zmini vecerni program, ze sel cekat frontu na budku aby zavolal bejvalce, tak se vzdycky muzu potrhat smichy:-D.
Renusatko Ano, ale muj gynekolog z vysociny rikal, ze by se to I v te Praze melo nejak rusit. Ale on je trochu mimo, tak kdo vi....ze od noveho roku pry prijde rada zmen pro gynekology z pohledu spoluprace pojistoven, jestli se to promitne I k pacientum, tezko rict....
Lamicka Je to sila teda a zpusobujou to venkovanky co misto aby vrhly v porodnici v Novym Straseci nebo doma v seniku se nam sem kyblujou do mesta!!))
KokoskaAha, to jsem vůbec netušila. Tady prostě vemou, kam přijdeš. Občas se stane, že mají plno a pošlou tě jinam, ale ani jsem to snad z osobní zkušenosti kamarádek neslyšela. A jak to je, když třeba rodíš mimo termín od doktora? Já měla třeba obě děti špatně počítané a oba se narodili 3 týdny před termínem (dle mého výpočtu na den přesně, jak měly).
Renusatko vodvezou tě někam, kde je volno (když je tam plno)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY