Vše o těhotenství a dětech
Mám se na co těšit ![]()
Pinot Noir mlade dnes proneslo na muj dotaz jestli je prase, ze zere kosti (byla kachna), ze jo. Tak se ptam a co jeste zere prase? Koniky a tatinky. ![]()
Pinot Noir Dnes si dal synovec (ehm ten klidnejsi) dvacetiminutovy zpev pisnicky o dvou vetach, pravdepodobne ji sam slozil. Bylo to ,,Máňu svou si uzijem,, a ,, ja mam rad stary boty,,. Skakal u toho na konikovi a doprovazel se hranim na stolecku fisherprice. Jako migrena byla fakt posledni vec, co mi to odpoledne chybela.
rasaNori Haha
. Nejlepší je, když člověk chce zrovna hrozně výchovně působit, oni pronesou něco takového a je po výchově.
Dnes jsem ho chtěla jako že přísně upozornit, že dělá nepořádek, a použila jsem slovo čurbes. Dostal regulérní záchvat smíchu a potom se ještě hodinu tomu slovu pořád smál, úplně jak to dělají puberťáci
. Nic jako úklid samozřejmě nenásledovalo.
Ma nejaky smysl u druhyho ditete priprava na porod? Jakoze masaz hraze, malinik, nebo je to jedno? Vubec se mi nechce, nastrih jsem mela tak jako tak, tak nevim jestli tim neco zmuzu vubec. Navic se mi zhorsuje ta kyla, tak kdovi jak to s tim porodem bude, boli me I zakaslat natoz tlacit.
Pinot Noir No jo curbes, ale ja mluvim treba dost vulgarne, jak ja se to odnaucim...vcera treba u nas nesvitily lampy (ehm, kde jsem se to nakazila, ze jo). No dvakrat jsem rekla, ze je tma jak v prdeli, nez mi to doslo.....
Karja ale toto ma zaujíma, rehabilitácia kvôli zrastom, mne bolo povedané, ze nepomoze nic, takze budem sa viac informovať u doktora.
Byla jsem po delší době v hospodě, kam jsem chodila před těhotenstvim. A teda uf, jako jestli mi něco fakt chybí, tak je to tohle! Jsem vyloženě hospodskej typ, sakra. Já už nechci řešit pliny, ale tlachat u piva! Nic, to jsem si jen tak odložila.
letfenixa Ja se ji zeptam vic, zatim jsem pochopila, ze ji to uvolnuje rucne fyzioterapeut a chodi jeste na nejakoi specialni proceduru (drahou a velice bolestivou pry), ale to si nepamatuju, co to bylo. Nicmene ona ma ty srusty nejak vnitrni, zvenku pry nic, uplne krasne zhojeni, proto tak dlouho trvalo, nez se prislo na to, proc ma ty bolesti.
Karja No hele, s tím mám teda dost problém. Pro mě bordel, prdel, hovno nejsou sprostý slova, musím se sakra krotit! Nejhorší je, že oni na to mají snad radar, nebo co, stačí si to někde v koutku zašeptat, ale oni to stoprocentně uslyší! Viktor se zpočátku špatně přisával, trvalo třeba čtvrt hodiny, než to prso vzal správně. Už mi tekly nervy kolikrát, tak jsem si jednou v noci zanadávala, protože Ríša prokazatelně spal. No a ráno hned u snídaně prý: doprdelepráce! ![]()
Karja syn ked zacal rozpravat tak jedno z prvych tych nebeznych slov bolo "bordej" ![]()
Pinot Noir Na druhou stranu, ma to znat ode me nebo od bratrancu, ze jo! Ale presne nektera sprosta slova na 100procent vystihuji skutecnost a nemaji nahradu!
MP Meri sambo pracuje dlho aj cez vikendy? Ja chodim na vino pravidelne pre dobro celej rodiny ![]()
Jinak dnes: pecivo cokorolka, dva satecky s parizskou slehackou, 1xbounty, par cucu z Pikaa....no ted rozmejsim druhou bounty:-D. Stejne kdyz si ji nedam.ted, sezeru ji v noci....
Syn jednou seděl v autě, několik lidí postávalo okolo a on najednou spustil děte do prdele, děte do prdele. Dalo nám hroznou práci se nesmát. Jako doprdele z domova znát může, přiznávám, ale celé spojení u nás nikdo nepoužívá, není důvod. Shodli jsme se na tom, že to má asi z hospody, kam chodí na bublinky ![]()
Karja ja to mam tiez vnútorné, vonkajsia jazva uplne v pohode, som ani nevedela, ze niečo také je, proste po pôrode vramci PMS ma bolievalo, ale nie vždy.
MP Meri sambo pracuje dlho aj cez vikendy? Ja chodim na vino pravidelne pre dobro celej rodiny
Jo, někdy jsou dny, kdy poznám, že byl v noci doma jen podle toho, že se rano suší na věšáku ručník ![]()
Nic no, jdu si nalejt jeste trochu vína na žal ![]()
letfenixa Tak to hy ti treba mohla zabrat jen ta fyzioterapie bez tech procedur, ji to bolelo fakt hodne, ze si obehala kolecko doktoru, co to je, jestli gynekologicke veci, patrr nebo ledviny az fyzio na to prisel...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY