MP Meri ja sla na revizi po sestinedeli a tam byli vstricny ohledne kojenyho ditete - mohla bych s nim sedet az do operace na chodbe(prijem v 7 rano a zakrok po obede)! Jen nerekli, kam bych ho pak asi dala![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mutziputzi Jo,ale nevadilo mi to. Hodne lidi mi to kvuli tomu ,,rozmlouvalo,,. Ale vis co, ja jsem ten socialni typ, ja byla rada, ze tam nejsem sama:-D:-D
Mutziputzi Karja já teda doufám, že sekce se dělají na jiných sálech, ve sterilních podmínkách - nebo ne?
711990 To je strašný ![]()
Malenge ale tak zas chapu, ze na to nemaj prostor no. Spis bylo vtipny ze nabizeli takovou variantu, ktera se ani nedala vyuzit.
Kokoska normalne na porodnim sale.:-)urcite ne za plentou.:-D
oprava...melo tam byt operacni sal....
Ono to tak úplně není, po císaři to dítě matku hrozně moc táhne a regeneruje se hodně rychle. Když porovnám sekci a laparoskopii s jizvou cca 4 cm, je to nesrovnatelné, po té laparoskopii jsem byla špatná půl roku, a to jsem měla doma roční dítě, ale ne to miminko holt.
Kokoska ano. Vedle porodniho salu je operacni. Teda aspon ve vinohradech.
Kokoska jj, mne z porodniho pokoje prevazeli na porodni sal, asi to bylo vedle, ale moc si to nepamatuju. Jen strasne pekneho zdravotnika a ze mi hlavou bezelo, ze musim vypadat strasne (starosti no...)
.
711990 Jako taky nežiju v nereálným světě, ale nabízet takovou blbost, to je prostě děs. Že bys z dítěte vytáhla baterie a strčila ho do kabelky a tu pod židli, na které jsi čekala, až na tebe dojde řada
občas mě fascinuje, jak lidi nepoužívají mozek. No hlavně, že jste to zvládli!
Malenge presne:D dala bych mu zuzlat rohlik nebo neco a on uz by pockal:D hele my s prehledem, ja sem si na den odpocala od ditete a sambo si to s nim doma aspon uzil:-)
A jak jsi hned po šestinedělí vydržela nekojit? Bych asi byla přimontovaná na odsávačce nonstop.
dyndarano pred odchodem jsem nakojila, pak hned po prijeti na pokoj odsala, pak jeste pred zakrokem a i po:D mam nastesti odsavacku co jde i na baterky a byli teda hodny a mliko mi schovali na sesterne v lednicce! Ale rikam si ze bez odsavacky bych to nedala, to ostatne ani ted ne...nevim kdy se to kojeni nejak ustali?
"Jak to, že jsi nezastavil? Mohlo tě srazit auto!"
"Chceš být sražený."
"Pojď domů a převleč si ty mokré kalhoty, jinak budeš nemocný."
"Chceš být nemocný."
"Nedávej to do ohrádky, Viktor to vdechne a umře."
"Chceš mít Viktora umřelého."
.
.
.
![]()
Pinot Noir To by me bavilo![]()
Věř, že jenom chvilku
ono všechno má své meze...
Pinot Noir rozumím a soucítím. Zajímavý je, že slovo "umřelý" u nás taky frčelo. Nevím, kde v tom dětském mozku vyrobí.
Mutziputzi Jo, je to vtipné, ale strašně těžko se tak vychovává ![]()
Pinot Noir Hele, to velmi připomíná cvičení v počátečních partiích jazykových učebnic pro začátečníky: "Cvičení 2.1 - Doplňte k následujícím varováním tvrzení, že daný jev je žádoucí".
A v pokročilých kurzech pak přejde k volné fabulaci a argumentačním faulům ... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY