Hele registrace do podoli uplne v klidu. Nemusi se registrovat primo na termin, takze je tam rozpětí asi 14 dnu, volno tam určitě nekde bude. Dokonce kdyz se podivate na volný terminy, tak i s hodne pozdní registraci by se tam dalo dostat bez problemu. Stopstav uz je teda vec jina.
Vše o těhotenství a dětech
Renusatko Snad se s tím počítá, že se to může stát, jen teda třeba kvůli tomu předčasnému porodu ve vybrané nemocnici jiná objednaná "přijde o místo", nevím. Já jsem taky s Vinohradama v roce raz-dva měla pech, patřila jsem tam obvodem, jak to tenkrát bývalo, ale v mém termínu tam zrovna malovali, tak mě dali do Krče. Nic moc tenkrát.
Potrefenáhusa Takže třeba mně by registrace u obou byla úplně k ničemu
.
Renusatko k porodu se jede vždy do té registrované porodnice termín netermin, kdyby tam měli plno, zajistí převoz jinam. Dokonce i sanitky v Praze se ptají, kam odvezt a jedou klidně přes půl města, ne do nejbližší, protože by je tam stejně vyšoupli.
Renusatko S tím se prostě počítá. Na každý den zaregistrují určitý počet porodů a někdo porodí dřív, někdo později, plus mínus ten počet porodů na den vyjde. Není nutné dodržet termín ![]()
Renusatko no kdyby tam zrovna ten den měli místo, tak by tě asi vzali, kdybys byla registrovaná. Naopak když rodíš na den přesně a náhodou hodinu před tebou přivezou něco akutního, máš smůlu, jedeš jinam.
žluťásek Vůbec jsem netušila, že máte takový systém.
Renusatko Jako ja jsem nikdy neslysela naprimo od nikoho o tom, ze by nekoho registrovaneho nevzali, ono se pocita, ze je to plus minus;-).
Mutziputzi Hele ono to nebude jen tema venkovankama, ale I tim, ze proste preference nekterych porodnic jsou dost vysoke, treba to Podoli to bude muset mit osefovane vzdy, to bude chtit kazdej druhej.
Ted byl pry prave nejaky prusvih, ze si takhle poslali rodicku mezi HK a Pardubicemi, ze bylo plno. Oficialne se to pry nesmi, ma prej rodit tam kam prijede I kdyby to melo bejt na chodbe:-D.
Karja Treba v hi-lux Horovicich se prej neregistruje, tezko rict co to znamena, jestli berou dokud to jde nebo normalni smrtelnice neberou vubec
Mutziputzi Když to nestihneš, ještě ti zbývají ty Neratovice ;) Tam máš na registraci ještě tak tři měsíce čas.
tenzie gratulujem!!!
Pinot Noir Ze bych volila opacny styl, vidlacky do Prahy a hrdy Prazan pojede v protismeru na venkov jo?![]()
Mutziputzi vloni mi rikala doktorka na detske pohotovosti v Motole, ze kdyby neco, at zase prijedeme, ze mame vyhodu, ze to mame kousek, ze jim tam jezdi lidi i treba z Teplic.
bram Když to máš těžký, já rodila přirozeně, sedět jsem nemohla, do týdne jsem byla zpátky, v celkové anestezii mi přešívali jizvu po nástřihu, dítě mi ovšem nechtěli přijmout i když bylo plně kojené. Bolí mě to občas ještě teď. Myslím, že to bylo horší než po sekci...prostě si nevybereš, vždycky se může něco podělat...
Ježíš mne se stalo to samy, včetně toho, ze plně kojeny dítě s ledovým klidem poslali domu. Postaral se tatínek, musel. Ale sám chlap prvorodič s tejdennim novorozencem ... nic moc, ale zvladnul ti skvěle. Jako v životě jsem tolik nebrecela jako tenkrát. Ale tak komplikace můžou bejt vždycky a po čemkoli.
Mutziputzi Nevim no, ja se letos chystam do fakt prijemne porodnice s peknejma pokojema, super recenzema, porodama do vody ale radost z toho nemam, radsi bych do toho volezlyho Apolinare s nechutnyma socialkama a navsteva na chodbach, prece jen ten pocit, ze se tam muzu roztrhnout vejpul, pac tam prece musej bejt nekde ti nejlepsi doktori byl prijemnej...
MP Meri Diky za prispevek! Uz tu periferii bydu snaset lip;-)
Mutziputzi tak to už chce jen dotáhnout do konce - eko porod na seně, for high society only!
Karja Apolinare jsem vyradila hned, tam jsou ty plenty misto salu ne?
Kokoska Kdekoli kde u toho nebudu muset bejt!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY