Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:05

Hele registrace do podoli uplne v klidu. Nemusi se registrovat primo na termin, takze je tam rozpětí asi 14 dnu, volno tam určitě nekde bude. Dokonce kdyz se podivate na volný terminy, tak i s hodne pozdní registraci by se tam dalo dostat bez problemu. Stopstav uz je teda vec jina.

Offline Kokoska
35202 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:08

Renusatko Snad se s tím počítá, že se to může stát, jen teda třeba kvůli tomu předčasnému porodu ve vybrané nemocnici jiná  objednaná "přijde o místo", nevím. Já jsem taky s Vinohradama v roce raz-dva měla pech, patřila jsem tam obvodem, jak to tenkrát bývalo, ale v mém termínu tam zrovna malovali, tak mě dali do Krče. Nic moc tenkrát.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:09

Potrefenáhusa Takže třeba mně by registrace u obou byla úplně k ničemu

Offline žluťásek
8888 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:11

Renusatko k porodu se jede vždy do té registrované porodnice termín netermin, kdyby tam měli plno, zajistí převoz jinam. Dokonce i sanitky v Praze se ptají, kam odvezt a jedou klidně přes půl města, ne do nejbližší, protože by je tam stejně vyšoupli. 

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:11

Renusatko S tím se prostě počítá. Na každý den zaregistrují určitý počet porodů a někdo porodí dřív, někdo později, plus mínus ten počet porodů na den vyjde. Není nutné dodržet termín

Offline Kokoska
35202 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:11

Renusatko no kdyby tam zrovna ten den měli místo, tak by tě asi vzali, kdybys byla registrovaná. Naopak když rodíš na den přesně a náhodou hodinu před tebou přivezou něco akutního, máš smůlu, jedeš jinam.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:12

žluťásek Vůbec jsem netušila, že máte takový systém. 

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:12

Renusatko Jako ja jsem nikdy neslysela naprimo od nikoho o tom, ze by nekoho registrovaneho nevzali, ono se pocita, ze je to plus minus;-). 

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:15

Mutziputzi Hele ono to nebude jen tema venkovankama, ale I tim, ze proste preference nekterych porodnic jsou dost vysoke, treba to Podoli to bude muset mit osefovane vzdy, to bude chtit kazdej druhej.

Ted byl pry prave nejaky prusvih, ze si takhle poslali rodicku mezi HK a Pardubicemi, ze bylo plno. Oficialne se to pry nesmi, ma prej rodit tam kam prijede I kdyby to melo bejt na chodbe:-D.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:18

Karja Treba v hi-lux Horovicich se prej neregistruje, tezko rict co to znamena, jestli berou dokud to jde nebo normalni smrtelnice neberou vubec

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:20

Mutziputzi Když to nestihneš, ještě ti zbývají ty Neratovice ;) Tam máš na registraci ještě tak tři měsíce čas.

Offline slniecko admin
19692 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:22

tenzie gratulujem!!!

20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:23

Pinot Noir Ze bych volila opacny styl, vidlacky do Prahy a hrdy Prazan pojede v protismeru na venkov jo?

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:29

Mutziputzi vloni mi rikala doktorka na detske pohotovosti v Motole, ze kdyby neco, at zase prijedeme, ze mame vyhodu, ze to mame kousek, ze jim tam jezdi lidi i treba z Teplic.   

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:37
Reakce na Garfie:

bram Když to máš těžký, já rodila přirozeně, sedět jsem nemohla, do týdne jsem byla zpátky, v celkové anestezii mi přešívali jizvu po nástřihu, dítě mi ovšem nechtěli přijmout i když bylo plně kojené. Bolí mě to občas ještě teď. Myslím, že to bylo horší než po sekci...prostě si nevybereš, vždycky se může něco podělat...

​Ježíš mne se stalo to samy, včetně toho, ze plně kojeny dítě s ledovým klidem poslali domu. Postaral se tatínek, musel. Ale sám chlap prvorodič s tejdennim novorozencem ... nic moc, ale zvladnul ti skvěle. Jako v životě jsem tolik nebrecela jako tenkrát. Ale tak komplikace můžou bejt vždycky a po čemkoli. 

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:37

Mutziputzi Nevim no, ja se letos chystam do fakt prijemne porodnice s peknejma pokojema, super recenzema, porodama do vody ale radost z toho nemam, radsi bych do toho volezlyho Apolinare s nechutnyma socialkama a navsteva na chodbach, prece jen ten pocit, ze se tam muzu roztrhnout vejpul, pac tam prece musej bejt nekde ti nejlepsi doktori byl prijemnej...

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:38

MP Meri Diky za prispevek! Uz tu periferii bydu snaset lip;-)

Offline Kokoska
35202 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:40

Mutziputzi tak to už chce jen dotáhnout do konce - eko porod na seně, for high society only!

20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:45

Karja Apolinare jsem vyradila hned, tam jsou ty plenty misto salu ne?

20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 14:48

Kokoska Kdekoli kde u toho nebudu muset bejt!