Přesně, u nás žádný datlování, normálně se velice explicitně vlhce přisála na krk, komukoliv.
Vše o těhotenství a dětech
dynda Hehe, já měla test nazvaný podle nosa poznáš kosa. Strčila jsem si mimino před obličej a jak se na mě vrhlo a zahryzlo se mi do nosu, šli jsme krmit.
dynda jezis to dela saurone, a je to desny:D
dyndaja jsem měla dítě s pracovním názvem soso ( dudlík ale nechtěla). Tu si vzala do náruče babička a chtěla se prisat i na ni, bylo úplně jedno jestli hladová nebo sytá. Paradox byl, že ta druhá se uměla najíst podstatně lépe a efektivněji.
Kdo máte mimino na UM - kolik mlíka tak vypijí vaše zhruba půlroční děti?
Tak jsem sare dala nastrelit nausnice, u nas na orl, akce na 3 minuty i s platbou. To se s píchánim usi u bary neda srovnat. Chudaci ty prvni deti to maji docela tezke![]()
Pinot Noir o polovicu menej nez ked sa narodil! Odkedy ma prikrmy, nechce moc mlieko, ale ide mu zub, tak je to mozno aj tym..ale tak niekedy 120 da ked je fakt hladny. (Uz nekojim, tiez som sa na to..)
rasaNori Teda mne to prijde hrozne barbarsky, nedavno jsem zrovna premejslela jestli se to vubec jeste dela![]()
rasaNori Mutziputzi já jsem kdysi dceři jako miminu nedala, byla pro mě ta představa strašná, do tak malýho dítěte něco bodat. Nechali jsme to na ní, ať se sama rozhodne, až z toho bude mít rozum. Takže jí to na ORL nastřelili, když jí bylo asi 14.
Mutziputzi Dela a cim mensi tim lepsi asi. Deti spis rvou, ze jim vadi to pevne drzeni, nez ta pulvterinka propichnuti, my na tom delali ctyri. U mladsi jsem furt cekala asi do 8 mesicu, tuhle dam nejak hned jak to vyjde.
Edit: aha, tady se resi asi peopichnuti versus nastreleni....tak to nevim, nase doktorka jen nastreluje.
Mutziputzi je. Akorat ja tenkrat fakt resila pro i proti, a to pichnuti mi vyslo lepe. Diky tomu ze nastreleni vic narusi ty okolni tkane, nez rez. No jo ale byl to desny masakr a jedno ucho ji dlouho hnisalo tak jsem ted malou objednala rano a v 11 mela nastreleno. Akorat ze si chvili stezovala, zadny jekot. No mazec.
Kokoska Jj, ale mne by to osobne bylo hrozne lito, kdybych jako jedina nemela nausnicky ve skole! Ale ja jsem paradiva odjakziva, treba me s tim holky poslou do haje a narvou se uz v sesti do maskacu, tezko rict;-)
Karja me rikali ideal do 6 mesice, ze pak maj ty deti tendenci si do usi hrabat a spis si zanesou infekci.
rasaNori Jo, neco na tom bude, ale starsi to mela fakt pekne udelany, zadnej problem. Jen ted ztratila pamatecni nausnici po pritelovy prababicce...., takze praprababicce... Ale co se da delat, jedna jeste zbyla a treba se nekde objevi;-)
Karja Já bych teda zcela jistě píchnout nenechala, ani by mě to nenapadlo musim říct
Mutziputzi Nenechala bych holce uši propíchnout.
Mutziputzi jak rikam, ja bych z toho mela v prvbi tride trauma jak blazen!:-D. Ale s timhle.nazorem at si to deti rozhodnou samy se setkavam cim dal casteji;-)
Pinot Noir Když o tom přemejšlim, úplně se divim, že ještě nikdo proti tomu nebrojí jako proti týrání dětí, díra na trhu zviditelňování se jako blázen, to promyslim!![]()
Karja to brzo zakážou hele![]()
Mutziputzi To uplne aspiruje na dalsi Milusku!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY