DruI nas nejmensi zacal zcistajasna, kdyz mu bylo 13 mesicu. Byli jsme v soku. Vydrzel to 3 dny a pak to zapomnel, ted je mu 16m a nejevi o nocnik zajem.
Vše o těhotenství a dětech
dynda ja to poctive zkoumala dlouho a pichnuti mi vyslo lepe. Ale po zazitku se starsi jsem sla do nastreleni radsi
dynda Třeba ta doktorka na akupunkturu píchá náušnice jehlou. Prý se líp trefí do správného bodu, naruší se méně tkáně, protože ten nastřelovací hrot je širší než jehla.
Kokoska Sestra měla nedávno v Klokánku sourozence, nebudu radši uvádět počet, ale hodně, jejich máma by tuhle paní mohla klidně dohnat. Začaly zhruba ve stejném věku.
Kokoska Ufffff... 30!!!
Ale nějak se nám to rozleželo. První byla navíc docela ušatá, manžel prohlásil, že by vypadala jak radar s uzemněním.
Taky jsem proti náušnicím u malejch dětí. Nejen kvůli drastickýmu zákroku
ale hlavně z estetickejch důvodů právě!
Dyk přiznejme si, že ne každý mimino je jak z Hollywoodu - buď to nemá vlasy, zuby... hlavu různě šišatou... kolikrát ani ty uši tomu nepřidaj
do toho eště šilhá, slintá a vůbec. Prostě jsem eště neviděla jediný, kterýmu by náušničky vysloveně slušely, vždycky mi to připadá spíš jako pěst na voko a takový venkovský (kulantně řečeno) ![]()
barbucha A když přidáš čelenku s háčkovanou kytkou, je dílo dokonáno ![]()
Evaeva Osobně bych se na to vykašlala rovnou a (pokud bych nepozorovala nějaký posun) nechala to na jaro. Převléknout venku tepláky je výrazně lepší pro všechny zúčastněné než zimní kombinézu. A buď v klidu, taky jsem nevěřila, syn měl z nočníku záchvaty řevu, stačilo ho vidět, k wc se odmítal přiblížit. Pak jednoho dne prohlásil, že plína je fuj a vrhli jsme se na to, to bylo v dubnu a během května už celkem vše zvládal. Plínu jsem už přes den nedala nikdy, noc, to byla jiná písnička.
No, to je to samý ![]()
Pinot Noir Kytka mi připadá o dost horší než náušnice ![]()
Malenge Jo, kytka je zlo. Ale přidávám se k těm, komu se náušnice na miminech nelíbí.
Pinot Noir Mně zase tak nevaděj, nikdy jsem o tom nijak nepřemýšlela. A my dvě to s klukama řešit nebudem, co? Upřímně teda doufám, že v pubertě s píchnutýma ušima nedorazí
u kluků se mi to strašně nelíbí!
Mně se zdá že jim to vůbec nesluší, i kdyby to bylo mimino jak z vobrázku a náušnice vod Cartiera, tak ten šperk se k němu nehodí nebo jak to říct.
Lépe řečeno, bez náušnic mi připadaj hezčí a roztomilejší. Leč proti gustu...
Ja ty mimina s nausnicema vidim takhle proste!

Malenge Ježiš, dej pokoj, to se mi fakt nelíbí. Ale z domu je kvůli tomu nevyhodím ![]()
Pinot Noir ale ved to nie je ani vela. 6x 150ml je podla mna akurat a aj vahovo to vychadza, nie? Tusim 150ml na kilo vahy za den to bolo?
Tusim 150ml na kilo vahy za den to bolo?
Jo? Aha, to jsem právě nevěděla. U prvního jsem netušila, kolik může vypít, UM nikdy neměl. Teď jsem se trochu lekla, když jsem to sečetla za den, jestli se nepřežírá. Má už 8 kilo, tak to by odpovídalo.
Já to mám obojí vyzkoušený na sobě v dospělosti, takže mohu srovnávat. Nebrečela jsem tak ani tak
, ale postup, kdy to štípne a je hotovo a v uchu je náušnice se zámečkem, takže se nemůže moc zmáčknout ani vypadnout, mi připadá o dost šetrnější, než když se jehlou udělá díra a do ní se pak musí prostrčit ta náušnice - tím se tkáně nepoškodí? Jinak mi ta aktuální náušnice, kterou má dcera, připadá tenčí, než co kdysi nastřelovali mně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY