DrowRanger Paráda, zasloužíš si to! Ať to vydrží.
Vše o těhotenství a dětech
Malenge ďakujem, dúfam, že to už bude trvalá zmena (teda samozrejme až na zuby a choroby).
Dnes došlo k propojení dvou světů - kartonových silnic a lega. A kafe jsem si stihla tentokrát vypít bez "mamííí" každou půlminutu ![]()

Pinot Noir skvělý ![]()
Pinot Noir Skvělý, takže tak za 30 let nám někdo konečně dobuduje ty dálnice
Isca :-D:-D
A mozna ze z toho kartonu by to ani nebylo tak marny jak ted!
A dáváš ji odříhnout? Mně dcera blila z bublin v žaludku. Během kojení jsem poslouchala, jak polyká, a když polkla vzduch, hned jsem ji zvedla a dokud to z ní nevyšlo, nepokračovaly jsme. Časem to přešlo. U syna jsem tohle vůbec neznala, nepil tak dobře, ale nepolykal vzduch.
dynda Davam a poradne a krka, ale stejne se obcas poblije, jak poznat zda polyka vzduch, to asi nepoznam.....Tohle dite je na kojeni proste uplne jiny nez to prvni!
Karja je klidně možný, že se fakt přejídá a to míchání polostrávenýho mlíka s čerstvým dobrý není, a skutečně to platí i u mateřskýho, takže ty 2-2,5 hodiny minimálně zkus vydržet. jinak pije furt to "první mlíko" samou vodu s cukrem, což znamená že jí je akorát blbě a má furt hlad
viktorka_od splavu Karja To míchání starýho a novýho mlíka u kojení je prý jeden z mýtů. Já se nepovažuju za odborníka, ale třeba tu:
Jaké jsou nejčastější mýty o kojení?
? Dítě se musí kojit až po třech hodinách (míchání starého
s novým)
Dítě má být kojeno tak, jak chce. Mateřské mléko je leh-
ce stravitelné, proto kojené děti vyžadují kojení častěji než
děti na umělé výživě. Rozdíl ve vyprázdnění žaludku –
u kojených 1,5 hod proti 4 hod. u formule.
https://www.pediatriepropraxi.cz/pdfs/ped/2003/04/15.pdf
ziginka mno.. to už je spíš věc názoru než faktů
viktorka_od splavu ziginka hlavně by mne zajímalo, jak se u novorozence pozná že ma hlad. Oni brečí i z jiných duvodu, ale když to neustále kojení nepůsobí problémy, nebo je dítko malé...budiž. Ale blinkající dítě bych teda kojila po hodině jenom velmi obezřetně.
No já úplně slyšela, jak spolkla vzduch a jde jí to s takovým jako kručením do žaludku. Takže jsem ji zvedala třeba 3x během jednoho kojení, to byly manévry, ještě po císaři ![]()
ziginka obidvaja kojeni vydrzali tri hodiny v pohode. Stacilo sa dostatocne najest. A myslim, ze aj keby to platilo co si pisala, tak pri grcani je všetko uplne inak.![]()
Můj mladší novorozenec se v případě hladu přisával na své okolí, to se celkem snadno poznalo. Když se nepřisávala, byly to ty ostatní věci.
dynda Náš taky. Říkali jsme, že datluje, ťukal nosem a pusou do člověka a hledal, kam se přisát.
continuity veru, ja keby som prveho blinkajuceho krmila kazdu hodinu, tak sme 24h denne hore. Ked mu konecne po hodine ako tak vytravilo a mohla som ho dat vodorovne, tak ho znova krmit? By ma slahlo a jeho chudaka tiez. A ak Karjina mala blinka z prejedania, tak po blinkani zas krmit je uplne kontraproduktívne.
dynda jj ked mi pri noseni na pleci zacal cucat krk, vedela som ktora bije
a u staršieho som sa naucila rozoznavat hladny plac od ostatných, pri mladsom som na tieto pozorovania nemala cas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY