Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30081 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 22:02

MP Meri To jsem přesně byla já . Moje neschopnost opustit zabordelený dům, nepověšené prádlo, nedokončené vaření mi to se starším strašně komplikovala. Zpětně nechápu, komu jsem co dokazovala, nebo co. Teď mi stačí, když všechno tak nějak dokočím, než jdeme spát. Je to strašně úlevné a osvobozující ;)

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 22:14

MP Meri no ja se snazim zbavit toho RS a nikdo ho nechce:-/ a protoze satek chci vlastne stejnej, tak myslim ze bych se ho taky zbavovala horko tezko.

Offline continuity
43674 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 22:24

Já teda potřebuji mít jakž takž uklizeno v případě, že odjíždím na dva týdny, ne na odpoledne

Ještě jsem se rano snažila, když odpoledne děti vyzvedávala babička, ale vždy mě po příchodu domů čekal sileny bugr, takže s tím jsem záhy sekla .

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 22:36

rasaNori Jo, no ten malej model me zacina desit, fakt je to nespavec, ale mozna ma nejaky brichaboly, tezko rict, ale pres pul dne prorve. Normalne si I musim dachnout obcas a zavrit se pres dvoje dvere abych nabrala silu na nejakou dalsi akci.

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 22:39

Kdyz vam ty deti blily, nakojilumy jste je hned po tom nebo ne? Tohle vubec nevim, mlade rve, clovek nevi, jestli je prekrmeny nebo hladovy, do toho se ze samyho tiseni poblije, podes, podes.

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 22:42

Jestli se tu koná soutěž o nenemožnější matku ve vypravování, myslím vítězím na plné čáře. Nejsme s to se vyhrabat dřív než za půl hodiny. Oblíkám sebe, chystám svačinu, dítě se odmítá vysvléct z pyžama, když ho konečně donutím stáhnout gatě a zaženu na nočník, spolehlivě začne kakat a vyžaduje u toho přečíst tři knihy, pak všechny ty zimní vrstvy, nenávidím to!

Paradoxně s miminem to bylo v zimě stokrát jednodušší, v tom co měl doma jsem ho hodila do nosítka, na hlavu kuklu a hotovo, já jen v triku rovnou do bundy a rychle ven.

No ale měla jsem to miminko jsem jedno, mít teď k tomu vzteklounovi druhý, asi se půjdu zastřelit. 

Offline Catherinne
10897 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 22:45

Karja nevím jak mladší generace, ale pokud to mlíko všechno vyblinká, tak má prázdný žaludek, ne? Že by chudinka plakala hlady? Myslím si teda, že takhle malé dítě manýry nemá, tak buď je to hlad nebo bolení. Ale jak to zjistit?

Offline slniecko admin
19686 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 22:47

Karja na začiatku áno, potom, keď sme po vyšetreniach zistili, že blinká z prejedenia, tak len úplne máličko, lebo po tom blinkaní ho zas pravdepodobne pálila žáha.

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 22:48

Catherinne No, asi ma nejakou tu novorozeneckou koliki bych rekla a tam je kazda rada draha. 

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 22:55

Karja dr. Karpa nasadit, rychle, třeba pomůže :)

(nejšťastnější miminko v okolí, Harvey karp)

Ve zkratce: miminko celkem pevně zavinout, nakojit, uspat pohupovanim a natrasanim, ideálně to vše za zvuku bílého šumu.

A možná čas vytáhnout hacku, jestli máte? 

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 22:59

Karja žluťásek 

Potvrzuji, dr. Karp dětem rozumí

A ad to blití...asi bych bezprostředně nedokojovala. Ono to množství často vypadá hůř než kolik to objektivně je. Prostě mimino sleduj, zda prospívá, přibývá...

Offline Pinot Noir
30081 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 23:14

Karja žluťásek Též potvrzuji, pevné zavinutí nám před třemi lety zřejmě zachránilo životy všem

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 23:28

Karja trochu prasacky v pdf je i na ulozto 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 23:42

Pinot Noir Třeba bych k tomu s druhým taky dospěla ... a nebo by z ty snahy udržet pořádek definitivně svihlo. ale nene, zatím se mě to netýká odboj stále žije! 

711990 Hm, aha. Nějaká spesl značka? Jako ty dražší se asi prodavaj hur, no. 

Offline letfenixa
10968 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 23:44

Mne na vypravovani najviac vadilo asi vtrepanie sa s kočíkom do minivytahu a potom po schodoch von. Ten, kto navrhol a ten, kto schvalil, ze k výťahu musí človek zvládnuť 8 schodov, si zaslúži trest.

Offline kocoureksuggy
1395 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 23:47

letfenixa 

U nás se kvůli tomu předělávaly výtahy. Bezbariérové domy a výtah až od 1.patra!

Offline Pinot Noir
30081 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 23:49

MP Meri Občas se musím napomenout a občas mě ještě chytí rapl, že tohle a tohle musí být hotové, ale zlepšila jsem se ;) Bylo by to fakt na kolaps snažit se být taková i se dvěma. To, že starší není ve školce mi v tomto asi pomohlo, protože jinak bych pořád měla pocit, že když není doma, tak já něco musím... Takhle musím jen přežít ;)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 23:49

Karja znamej syn tiez dost grcal a cele dni nespokojny preplakal a bola to myslim alergia na bkm, tak ak kojis, mozno by som vysadila mliecne pre istotu. Aj ked neviem ci sa to prejavuje uz takto skoro ale mozno to je len reflux a to každopádne drzim palce, uzila som si ho s prvym ale on az tak moc neplakal. Len sa musel najest hned po zobudeni a dlho nosit na pleci a spat najskor hodinu po jedle (aj v noci ).

No drzim moc palce, znie to ako riadny zahul.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 23:54

letfenixa no ja som na stvorke bez vytahu, takze kočík ostava dole a dieta nesiem hore na rukach. Niekedy len v jednej (bezpečnosť nula bodov), lebo starsi ziarlivec vyzaduje aspon drzat za ruku). Esteze som si kupila ten batoh a nemusim este aj narvanu kabelu cez plece tahat! Ale posilka je to dobra :)

Offline Kokoska
35194 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 00:07

Mrakoplas táhnout do 4. bez výtahu mi stačí jen jedno mimino a jsem grogy. Jaká úleva, když už teď dokáže s držením pod ramínky sám dát tu nohu na schod a vylezem tak aspoň 2 patra! Sice jsem přelomená vejpůl, ale to nevadí, jeho to strašně baví. Taky už jsem nesla staršího spícího fakt až do toho čtvrtýho (bydlí vedle ve vchodu), má tak 15 kg a to jsem málem vypustila duši. Spal tak tvrdě, že se nedal probudit.