Muz mi volal videohovorom do prace a tiez som musela identifikovat ktore cizmy patria nasmu dietatu. Totiz jedno dievcatko zrazu ostalo bez svojich a vysli na nu nejake uplne cudzie. Vsetci sme sa zhodli ze nejaky tatinko obul svojmu dietatu uplne ine a tym to cele sposobil.
inak uz mam vybrate nalepky na mamalabels a nazehlovacie nechcem pouzivat lebo oblecenie po synovi posuvam dalej
Vše o těhotenství a dětech
eless Ty nažehlovací jmenovky jdou sundat, když se nahřejí žehličkou.
Včera jsme byly na rehabilitaci a už nemusíme cvičit ![]()
A taky vylezl první zub!
Pinot Noir to chce dvojku bílého...
Pinot Noir super! Maly uz ma tiez jeden vonku a zvlada celkom dobre, tak dufam, ze aj ostatne budu v pohode.
Inak hlasim, ze maly chodi do skolky rad, zatial len doobeda a vodi vo tatino, takze ja doma este v pyžame ![]()
Děkuju za rady, gratuluju ke všem pokrokům a hlásím, že naše slečna už dělá pápá.
Pinot Noir Catherinne a taky nove saty ![]()
dynda To mi připomnělo, že Ríša dělal pápá zásadně tehdy, až už se nikdo nedíval ![]()
dynda Pro první dítě jsem pořídila nažehlovačky se jménem, ale jen na první rok a u druhého jsem podepsala papuče a pyžamo fixem. U nás se nikdy nestalo, že by se něco ztratilo, nebo byl nějaký zmatek.
Tak u nas imrvere chodi dite v cizim obleceni, ale tak ty leginy tesco a lidl maj vsichni stejne. Ted jsem koupila nalepky a nazehlovacky mamalabels a doufam ze starsi odjede zitra na tyden pryc mam doma tolik restu ktere s dvema nedavam:)
dynda Díky, tu pomazánku udělám spiíš pro sebe, starší nejí na chlebu nic, nic, nic, jedinou výjimkou je Lučina. Ten příkrm mě napadl, když jsem uvažovala o nějaké obměně, co malej ještě neochutnal, takže řepa.
do školky nepodepisuju nic, nikdy nebyl žádný problém, jen jednou s tatínkem přišli v cizí mikině, tu jsme druhý den vrátili a bylo. Trička z Lidlu mi popisovat přijde zbytečné, dražší věci - boty i zimní bundy poznáme, i dítě, a počítám, že i každá jiná matka by si všimla, že dítě chodí v "nové" bundě, a pokud by to náhodou chtěl někdo ukrást, tak mu v tom nějaká značka nezabrání. Takže za mě zbytečná činnost. Jiné to je asi v jesličkách u těch malých dětí.
Já jsem tuhle četla zoufalou zprávu jedné maminky, která po docela dlouhé době - až týdny - zjistila, že její dcera nosí každou botu jinak velkou a že došlo k záměně někde v dětském koutku nebo kavárně nebo neví přesně kde. A hledá ty druhé zoufalce, co mají taky každou jinou, aby je vyměnili zpátky. To mi přišlo skoro až vtipný, že dcerka má jedno botu o dvě čísla větší a jiné dítě zas o dvě menší a nikdo si toho nevšimne :D
Pinot Noir To je fajn zpráva, že se vám to po cvičení hezky srovnalo! Gratulace, i k zubu.
žluťásek
Jo, tohle právě jsou riziková místa, ale školka, kam chodíte pravidelně ani moc ne. Kamarád jednou taky odešel z dětského koutku s botama o číslo nebo dvě menšíma, jeho žena tehdy byla dost naštvaná, protože byly úplně nové a je to pochopitelně ta horší verze, než když odejdeš s cizíma-většíma, že jo ![]()
Garfie Jak jsou teď dost v módě pro děti barefoot boty a ty české jsou o dost levnější, tak kamarádka mi říkala, že u nich ve školce má barefoot Jonap tak čtvrtina dětí. A že proto vzala hnusnou barevnou kombinaci, že ty mít nikdo nebude ![]()
žluťásek
Tak kupovat hnusnou barvu bot, aby je nikdo neměl, to je fakt vyšší dívčí! Ale to má ta kamarádka dobrý, že jí do toho dítě nekecá. To by u nás neprošlo, my furt kupujeme ty stejné boty dokola.
dynda uplne jsem si vzpomnela, jak mi tata vymyslel obrazek mysicky (podle jmena) a jeste v tom tvaru mela zakomponovany muj monogram a kreslil mi to na veci do skolky
Svagrova ted objednavala samolepky se jmenem nekde z internetu, cely arch malych tucnaku se jmenem na brisku
Malenge Ty jo, taky nechce nic na chleba/rohlík? Náš ani tu Lučinu. Jedl dřív na chlebu Lučinu, rybí a vajíčkovou pomazánku a maso ve vlastní šťávě (rilettes nebo jak se to píše). Postupně ubíral a teď už nejí nic. Pečivo jedině suché a jenom v symbolickém množství ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY