Pinot Noir A řepu taky napařuješ? Nebo pečeš? Já sama ji jím vlastně jen pečenou s jinou kořenovou zeleninou. Jak je hodně tvrdá, tak se asi pro to mimino vaří celkem dlouho, ne?
Batáty u nás frčí, takže bych to mohla zkusit zkombinovat. Díky!
Pinot Noir A řepu taky napařuješ? Nebo pečeš? Já sama ji jím vlastně jen pečenou s jinou kořenovou zeleninou. Jak je hodně tvrdá, tak se asi pro to mimino vaří celkem dlouho, ne?
Batáty u nás frčí, takže bych to mohla zkusit zkombinovat. Díky!
Malenge Taky v páře, nakrájím na tenké plátky, takže je pak hotová rychle. Ale myslím, že to můžeš všechno klidně i upéct, asi to bude i chutnější.
Pinot Noir Děkuji, uvidím, jaký budu mít úspěch.
Pinot Noir U nas tehdy frcela (a jeste dneska si na ni vzpomene) knizka o Lokomotive Tomasovi.
Normálně vařím řepu s bramborem / mrkví a masem a je to dost oblíbený příkrm. A jestli se potřebuješ zbavit řepy, tak starší miluje pomazánku z pečené řepy. Peču ochucenou solí, medem a balzamikem, vystydlou nastrouhám a smíchám se žervé.
Lamicka ja som tak išla s kolegyňami autom zo školenia a vykríkla "aha, bager!"
Lamicka ja som tak išla s kolegyňami autom zo školenia a vykríkla "aha, bager!"
Prosím, jak označujete dětem oblečení do školky? Píšete na cedulky nebo nějak lepíte nápisy?
dynda píšu na cedulky perem, které to zvládne ( ne centrofixem, to se rozpiji). Měla jsem spesl fix na šaty 2x a 2x mi ho vypatlali na papír.
dynda to som riesila teraz a kedze som si ako spravna zodpovedna matka na to spomenula vecer pred nastupom, tak som zobrala centrofixu a naskrabala meno za limec (u nas sa oznacuju len pyzama a tam cedulka zrovna nie je). Ale kamoska pouziva fixku na textil, len nie som schopna ist si ju kupit.
A co boty?
Podepisuju oblečení na cedulku propiskou. Obvykle ráno před odchodem. Ani nemáme podepsané všechno ![]()
Boty jsem nepodepsala...
To mi připomíná, že jsem se jednou při vyzvedávání dětí bavila s nějakou babičkou, která mi vyprávěla, že v šatně ve školce zažila tatínka, který fotil různé páry bot a posílal je manželce, aby určila, které jsou jejich ![]()
Mohučanka haha našťastie u nas su skrinky plus sambo vie. Ale aj tak by to mal jednoduché. Syn ma nohu ako popoluska, skusanim by na to prisli ![]()
dynda papuce som tiez fixkou, len som to asi neprakticky na stielku, to sa asi zmaze, hlavne ked sa tam dnes pocikal az tak, ze museli susit aj papuce ![]()
dynda ty naše boty měly takové štítky vevnitr. Jako nepodepisoval jsem vždy všechno, spíš bundy a věci, na kterých mi záleželo.
Mrakoplas papuce zevnitr zboku podrazky:-)
viktorka_od splavusak jasne, to ma napadlo hned ako som to napisala na tu stielku ![]()
dynda fixkou na textil, obvykle na štítok na oblečení, u nás chcú označené všetko, ale stačí nejaká značka, tak tam má monogram, keď nie je štítok (trenky, ponožky), normálne na oblečenie.
Mrakoplas syn si pozná svoje veci, a kontroluje, či má všetko podpísané ![]()
dynda Mám nažehlovačky se jménem a tel. číslem, ale používala jsem je spíš na začátku do jeslí, když ještě děti neuměly mluvit. Teď popisuju jen oblečení, které má víc dětí. Jinak dcera v jeslích ví přesně, které bačkory, bunda atd. patří kterému dítěti, dokonce ví, čí jsou které sponky do vlasů ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.