Mohučanka Klasika, ja uz nabizim ,,mňami,, od prsa, pres polivku, pres kocici granule, susenky pro svagra....vsechno pro vsechny co se ji je mňami:-D
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka Veterináři jsou zvyklí![]()
Mohučanka Připomněla jsi mi kolegyni, která říkala, že v okamžiku, kdy byli s mužem v restauraci a ona mu nakrájela v talíři maso na kostičky, jí došlo, že je načase zase začít chodit mezi normální lidi ![]()
Pinot Noir Moje sestra, když měla malého syna, tak s ním chodila koukat z mostu na vlaky. No a jednou jsme šly bez něj, ona zaslechla houkání, chytla mě za ruku a zařvala běžíme.... A já se teda rozběhla :-).
Tak dobrý, je to všude ![]()
Gatita super, veľa síl ti želám!
Já už jsem z toho dítěte tak zblblá...
Dneska jsem při odchodu z veteriny málem pobídla kocoura, aby se "rozloučil s panem doktorem"
Naštěstí jsem se včas zarazila...
![]()
Nic si z toho nedelej, ja uz jsem nekolikrat samba zavolala "Chico!" a naopak ![]()
A to ani nemam dite...
Nic si z toho nedelej, ja uz jsem nekolikrat samba zavolala "Chico!" a naopak
A přišel? ![]()
Pinot Noir 999 kdyz jsme jeli na prvni dovolenou bez deti po narozeni syna, tak jsem taky nadsene ukazovala muzi jerab ![]()
Jednou nekdo vypravel, jak na sluzebni ceste vykrikl v aute plne chlapu: "hele, kravicky" ![]()
Pinot Noir Moc se nesměj....naše děti mají jiný chutě než my a je to peklo!!
A jak moc jiné a jak to řešíte? Jsem zatím v klidu, staršímu nechutná nic, takže pohoda ![]()
Jeste k detskym knizkam, ja jsem mela nejradsi kdyz knizky nemely obrazky abych je nemusela ukazovat. Nejvic jsme cetli masinku tomase, v knihovne jich maji nastesti celou polici.
Gatita To tě teď moc neuvidíme, co? :-) Tak ať se ti daří, tenhle kolotoč jsem u druhého taky zažila a lituju tě, ale neboj, přežijete to!
na parfu se cas najde vzdycky
Prostocviky s odsavackou jsou sice takove jalove, ale vyhoda je, ze to jeji vrceni uspava mimino (to konecne zabralo vedle me v posteli) a behem akce to tu muzu zkouknout.
betsey nosím v manduce běžně 14 Kg, 5 km je normální procházka, z 10 km už mne bolí nohy ( což nevadí, jen varuji, že už je to trochu trénink) Unést se to rozhodně dá, ale pokud nejsi zvyklá nosit, nevím, jak moc si to užiješ.
Jinak tedy nosím už jen na zádech, batoh si dám buď na břicho nebo na záda přes manducu. Myslím že hlavní je si pořádně vyzkoušet , co ti sedí a dobře to nositko nastavit. Já se snažím nepořizovat zbytečnosti, takže krosnu ani nezkoším.
Kdysi dávno jsme jely 3 kamarádky na wellnes víkend, řídila ta, co jediná už měla dítě a někde za Prahou uprostřed debaty o chlapech najednou zařvala: koukejte, jede mašinka! Jak já jí teď rozumím, tenkrát jsme si teda s tou třetí ťukaly na čelo a myslely si, že jí poněkud hrabe. Kdybych jen tušila ![]()
Pinot Noir No látám to různě, buď vařím dvě jídla (rsp. nám vařím a děti dostanou špagety), nebo nějak upravuju, občas je to vyšší dívčí. Nesnáší ryby, dcera maso obecně moc nejí...no ale máme zásadu, že všechno musí aspoň ochutnat ![]()
Mám dotaz na osvědčený příkrm s řepou, doporučte prosím. Něco tepelně upraveného, syrové mi nejí ani nastrouhané jablko, zatím teda. Díky!
Malenge Oba naši měli/mají příkrmy s řepou rádi. Samotná je rozmixovaná taková vodnatá, takže přidávám něco škrobového - brambory, nebo batáty. A maso. Teď mám žlutou řepu, ale červená mi přijde chuťově lepší. Ale žlutá zas nezabarví celou kuchyň. Jo a všechnu zeleninu vařím v páře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY