Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 11:27

rasaNori

Mam taky dost strasidelnou prihodu z minuleho tydne, jeste ted mam sevreny zaludek. Vetrala jsem v pokojicku, jenze jsem na to zapomnela. Najednou mi syn hlasi, ze ve vnitrobloku litaji ptacci do krmitka, letela jsem tam, on na zidlice u okna. Od malicka kontroluju jak silena vsechna okna, neoteviram na balkony, v pokojiku mame okno na zamek a pak udelam takovou botu. samozrejme mu od malicka vysvetlujeme, ze nema chodit k oknum, vyklanet se, nechodit na balkon... jenze on je nerizena strela.

Offline Garfie
28650 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 11:45

rasaNori Hele, víš co mi říkal doktor, když se synovi něco stalo (mojí vinou) a skončili jsme na pohotovosti? Ptal se kdo ho hlídal a říkal, že to je v pořádku, že maminky nikdy za nic nemůžou.  Že toho mají tolik a navíc jsou s dítětem pořád, že pokud se něco stane v jejich přítomnosti, stalo by se to stoprocentně i kdyby hlídal někdo jiný. Byl hrozně milý, přitom takový mladý kluk

Online viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 11:57

Lamicka jo, tohle se proste stava a pokud mas stesti dopadne to dobre:-)

rasaNori ja si teda vubec nemyslim, ze to je tva vina, ale ze ten mladej ma vic rozumu nez ten tvuj...

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 12:43

rasaNori Hrozny!!! Tak opatrne uz, hlavne ze se nic nestalo. Ale mymu sambovi by se stalo to samy, proste mi prijde, ze pulka chlapu nepremejsli. 

Offline slniecko admin
19685 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 12:44

Garfie vďaka Bohu za takého doktora. ja v živote nezabudnem, ako ma seřvával a ponižoval doktor na popáleninovom, kde som bola so synom,a topritom sa mu stalo s manželom, ja som len s ním išla sanitkou. Ako ten des a hrôza s obareným malým dieťaťom a do toho tento ... z toho mám dodnes zimomriavky.

Lamicka rasaNori

Hlavne, že všetko dobre dopadlo.

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 12:46

Lamicka Jo okna, mne tam dava dite babicka s dedou,na parapet. Ja nevim no, a v lete budou zas chytry, ze mam hlidat okna a kdovi cosi.... stve me to, spoustu tehle ,,zakazanych ci otravnych veci,, uci babicky s dedou, protoze jim to jednoi za cas nevadi, ale denne mit sapajici se dite na okno je hrozny. Plus ted ji naucili do mimini postylky. Takze mimino vegeti na gauci a dcera v postylce (kde se kouka z oka samozrejme).

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 12:50

slniecko Sestru s muzem si taky podala doktorka nad popaleninou ditete, pry hrozne. Ono ja nechapu tu motivaci, to mozna ty jako psycholog. Ale v porodnici byl taky takovy mlady doktor, co si podal jednu maminku, ale to mi prislo, ze on mel ty deti fakt strasne rad a nastvalo ho to, ze jim muze nekdo ,,ublizit,,. Takze podle me nejde ani o to, primarne si podat rodice, ale leckdy maji ti doktori fakt vztek a litost ze se tem drobeckum muze neco stat....co myslis?

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 12:55

Jinak ja mam radost, jak si pripadam svobodna!!! Vcera mi rikala sestra, ze by mi dite vzali do mistni skolky uz od dvou...a ja rikam no, ze by to bylo dobry (dcera je desne spolecenska, kdyz nechce ven nebo se oblikat, staci rict, ze tam budou deti a vali, kdyz potka skolku, zaradi se do toho pruvodu). No a pak mi v rozhovoru segra nejak rika...no ale radsi ji tam nedavej a ja, ze jako proc a myslela jsem si, ze treba rekne neco o nemocich nebo ja nevim jakej dalsi duvod.Ne, pry by si lidi rekli, proc ji nemam doma.Hahahaha, fakt jsem si uvedomila, jak je to super neresit, vubec nemit v hlave, co si lidi reknou:-D:-D

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 13:04

Karja jo, o napadech prarodicu mi neco vypravej... babicka a deda jsou skveli, ale obcas z toho nadseni z vnoucat nemaji uplne dobre napady. 

Online Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 13:04
Reakce na Karja:

Plus ted ji naucili do mimini postylky. Takze mimino vegeti na gauci a dcera v postylce (kde se kouka z oka samozrejme).

​Tak to toho našeho nemusel nikdo učit, od prvního dne, co jsme přijeli z porodnice, leze za malým do postýlky, teď už do ohrádky, která je dost vysoká, takže se přehoupne a kolikrát na to mimino z výšky spadne . Ale co, malý bude otrlý a starší trénuje šikovnost ;)

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 13:11

Karja do me takhle duje moje mati imrvere. Že dvoulete dite do skolky nepatří...

Lamicka tak to je taky dobre. Hlavne ze se nic nestalo. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 13:14

Pinot Noir mám jednu kamarátku, ktorá má desať mesačnú dcéru. Tá moja jej sem tam nechtiac ublíži a vždy sa kamoške strašne ospravedlňujem. Tá ma vždy len odbije so smiechom, že jej dcéra má dvoch starších bratov, že tá je tak oťukaná... :-)

Offline Potrefenáhusa
39067 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 13:16

Karja slniecko já když jsem byla malá, tak máma měla nějaký povinný kolečko na dětských popáleninách ve Vinohradský nemocnici a doteď o tom mluví, jak strašná hrůza to byla. A to byly děti opařený fakt v celkem banálních situacích, kafe, polívka, jenže jsou malinký a zasáhne jim to strašnoě velkou plochu těla, tak já bych ty hysterický doktory fakt omluvila

Offline Garfie
28650 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 13:21

slniecko Je mi tě líto, já si právě taky dobře pamatuju, jak jsem se cítila hrozně, byla vyděšená a kdyby mi dodal doktor, tak se asi zhroutím. Ale taky spíš myslím, že měl vztek prostě tak nějak všeobecně, nebrala bych si to osobně. Oni opravdu speciálně na tom popáleninovém vidí často strašné následky banální chyby. 

Online Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 13:22

betsey Je to tak. Kdyby cizí dítě dělalo mému miminku to, co jeho brácha, tak ho vynesu v zubech

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 13:24

Potrefenáhusa Jako, ja se k tomu nemuzu vyjadrovat, ja jim nic za zle nemam, naopak si myslim, ze drtiva vetsina to fakt dela v dobrem. Ze je to proste sere, ze se to stava, nebo jak to vyjadrit. Synovec byl prave opareny klasicky, stahnuty ubrus s cajem a mel to osklive,nedivim se te doktorce, ze si je podala, takovych pripadu tam ma rocne asi x.

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 13:29

Pinot Noir Presne, malamala je nastesti takove robustni miminko, uz ma 5 kilo, takze to placani a tahani nejak snasim psychicky lip! Ale fakt clovek nevi, jakej hovezi napad tu starsi napadne, jeste jak nema rozum, tak to clovek horko tezko vysvetluje, proc se to nedela atd...Sice mam vetsinou mimino v postylce, ale clovek nevi sekundy, kdy ji napadne tam neco hodit vetsiho, dat ji neco pres hlavu, nebo vytahnout ji za nohu, I kdyz to xkrat rikal, ze ne...proste je jesta malinka I ta vetsi.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 13:29

Potrefenáhusa já jsem viděla nějaký rozhovor s primářkou popálenin v Ostravě a ta říkala, že když byly její děti malé, zásadně vařila jen na zadních plotýnkách...

Offline Tabea
8311 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 13:31

betsey Oni ti mladší pak dobře umí udržet pozici . Dceři budou v dubnu tři, na cvičení si hrála s gymnastickým míčem. Přišli dva bratři, napřed ten menší (2 1/4) a pak se přidal i ten starší (4), míč jí chtěli vzít. Ani nemukla, držela ho, tvářila se dravě a hoši to nakonec vzdali. 

Online Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 13:33

Mohučanka Tak vařím taky. Nejvíc neopatrné jsou bezdětné návštěvy. Mám z těch kafí vždycky tik v oku. Mnohým asi připadám hysterická, ale švagr třeba je schopen říct "ježiš, však dávám pozor" a u toho si zrovna k té čerstvě uvařené kávě posazovat Ríšu na klín