Jo, měli. A taky jsme ji používali
Nejspíš ještě někde ve sklepě je, ale táta umřel před 5 lety a ten teploměr mi dal už docela dlouho předtím, když jsem si dělala čaje, které se zalévaly různě teplou vodou...Od té doby ho mám v kuchyni ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tak ještě šampónová anketa: Mixa žlutý, byl v kufříku a osvědčil se.
miuu Náš začal chodit taky až v 15 měsících, ale lezl teda od osmého. Taky už mi to občas lezlo na nervy, lezl po zemi venku, v restauracích, v čekárně u doktora, v práci, všude, protože už nebyl mimino, které by bylo ochotné sedět na klíně. Ale nakonec jsem byla ráda, protože pak jsem potkala několik dětí, které chodily třeba od 10. měsíce, a to jsou prostě na chůzi ještě s prominutím hloupé ;)
mne teplomer do vody kúpila mama, a keď som išla prvýkrát kúpať malú, teplotu vody som len odhladla, prišiel muž a povedal, že je príliš studená. Tak sme odmerali, a mala správnu teplotu :-) To bolo tiež prvý a posledný krát kedy som teplomer použila, ale tak ja toto dokážem veľmi dobre odhadnúť. Ja viem celkom presne odhadnúť aj teplotu priložením ruky na čelo.
A inak to mi pripomenulo, ako išiel prvýkrát kúpať novorodenca muž a napustil tú klasickú detskú vaničku plnú až po okraj :-)
Když už se tu probírá kosmetika. Nemáte náhodou někdo typ na dětský šampon, který nebude pěnit? Malá se té pěny bojí
Preferuju pokud nebude štípat v očích a bude to něco přírodního, ale když nebude, beru cokoli. Děkuji
betsey Mě v porodnici učili koupat mimino v plné vaničce, dělám to taky tak. Ne teda po okraj, ale do tří čtvrtin? Aby bylo ponořené, jen obličej kouká.
Měsíčková Weleda má šampón a mycí "gel" v jednom, je to takové mléčné a myslím, že to nepění. Neplést s koupelovým přípravkem. Omlouvám se za debilní popis, ale já si ty jejich názvy neumím zapamatovat...
katkas ja dostala od Nobilis Tilia detsky sampon Toník:) peni malo a asi nestipe. Meju si s nim vlasy i ja, pekne voni
Jinak ten muj seznam Mutziputzi by mel byt dostupny tady i s odkazama. Jen jsem z toho vyhodila veci navic, co jsem kupovala (hnizdo a tak) a nechala jsem tam odkazy naopak na ten muj kocar, autosedacku atd. Tak treba to pomuze:)
edit: nevim.jak moc ten link funguje, tak se to kdyztak pokusim nejak vykopirovat kdyby ne:)
Děkuju, funguje...si to buď blbě pamatuju, ale myslela jsem že kočár stojí víc, to mam radost, potřebuju apgrejdovat neverfull![]()
Mutziputzi Cam zlevnili skoro o 10k:)
Pinot Noir Teploměr do vody jsme používali hodně dlouho. I teda kvůli předpřípravě na "kojenecké plavání", na postupné ochlazování vody. Ale i jinak bych se bez něj neobešla.
711990 žejo! tak to má bejt páč mam pocit že v LV zas vo tolik zdražili od posledně, ku*vy![]()
katkas já se to tady skoro bojím napsat, ale já synovi vlasy myla šamponem možná tak desetkrát za celý jeho život. Obecně mu je teda myju fakt zřídka a když už, tak většinou jenom vodou. Zkoušeli jste i tuhle metodu? Ale on má tedy hodně jemné vlásky, nijak se mu nemastí ani nemá tendence si je špinit venku nebo doma nějakým matláním. Nevím, jestli je to použitelná rada.
Pinot Noir aha, no vidíš, tak sa mu musím ospravedlniť :-)
betsey Asi byl na školení v Neratovicích ![]()
Mutziputzi se ti to vyrovna aspon:D ale mozna bych zvazila foxe, maj ted nejaky nabidky jakoze zadarmo ta autoaedacka a tak. Myslim ze na Mybabystore to bylo. A este fusak l tomu.
edit:tak ne, jen zakladna a fusak. a este jen v jedny barve, to nema smysl
které chodily třeba od 10. měsíce, a to jsou prostě na chůzi ještě s prominutím hloupé ;)
Náš se postavil v 7. měsíci, v 8. obcházel nábytek a od 9. měsice chodil, bylo to příšerné období! Moje kamarádka tehdy říkala "nohy bez mozku" a měla pravdu.
711990 ten se mi tak nelíbí, ani cenově![]()
Teploměr do vany máme taky, muž na první koupání stejně i s ním napustil vodu studenější, malý řval jak tur
No příště už si to nedovolil. Vlásky myjeme Sebamedem, vyhovuje mi parfemace, taky neštípe. Malému se od narození celkem potí hlava, to zdědil po muži, bez šamponu bych neměla pocit, že ji má pořádně umytou.
žluťásek Tonda si zasadne bleje za usi a do vlasu, tak proto mu meju vlasy samponem
a taky ze to je sampon Tonik:))))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY