Tabea Pinot Noir to je problém tý možnosti výběru, bych to jinak taky nějak neřešila. ono je to asi prašť jako uhoď![]()
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu Stěžovala, každý má problémy. Ale ne tak, že bych nemohla chodit do práce nebo neušla půl kilometru. Při prvnom jsem ještě 14 dní před porodem zvedala v posilovně činky a ušla na páse několik kilometrů. Druhé bylo horší, ale hlavně proto, že si člověk nemůže sednout, kdy potřebuje. Kdyby sednout! Musela jsem za tím čertem běhat! A postěžovat si tu pomohlo, poradily mi tu to železo a to byl zázrak!
711990 já nemam NIC, nevim co mam mít...kočár co jsem plánovala se už zřejmě nedělá, tak holt Cameleon, jinak nemam ánung o ničem![]()
Mutziputzi ti muzu poslat seznam, co sem kupovala ja. Veskerou drogerii a kosmetiku a prvni pliny do zasoby sem nakoupila na Pilulce za benefitni body. Kocar,zidlicku, autosedacku sme objednali ve Vandastore(ten uz bych asi znovu nedoporucila, prijdou mi milejsi v Mybabystore). No a pak uz zbyva jen postylka, matrace, to koupis v Ikee. Obleceni na prvni dva mesice nepotrebujes, staci koupit takovy ty pyzamkovy overaly. Treba M&S nebo Next. Vsecko muzes objednat online....
711990 šupni mi to sem, prosím![]()
Mutziputzi Od 711990 bych si seznam nebrala, myslím, že tě trefí šlak ![]()
Pinot Noir no eště mi to takle komplikuj!!![]()
Pinot Noir pockat pockat, ja fakt nakoupila jen to nejnutnejsi!!! (ne nejlevnejsi teda....)
711990 Mně teda třeba "drogerie a kosmetika" přijde dost výhružný
. A židlička pro dítě, který se ještě ani nenarodilo? ;)
Zu Nejsem si jistá zda FSME není originátor a Encepur generikum, ale nejsem to schopná dohledat. Rodinu mám očkovanou FSME. Zeptala bych se v lékárně.
Pinot Noir drogerie a kosmetika mi taky přišlo výhružný ( já měla 1 měsíčkovou mast od weledy a tím to haslo), ale židličku jsem složila ještě jako těhotná a s tím nástavcem pro nemluvňata používala od 1. dne.
Pinot Noir premyslim, co z drogerie a kosmetiky jsme měli pro miminko. Jeden olej na tělo, bepanthen na zadek a... To bylo asi všechno? :) jo, medvídka na mytí zadku vlastně a líh na pupík.
Já jsem s tou péčí marná, doteď nemá žádný vlastní šampon, sprchový gel, krém na zimu na tvář, mě to nikdy nenapadne koupit ani použít.
Mohučanka My máme stůl pro deset lidí, takže jsme nepohyblivá mimina měli během jídla na stole i s hrazdou
. Židličku jsem po prvním vyhodila, další koupím, až to bude nezbytné, připadá mi to jako děsnej bazmek, který pořád někde překáží.
Pinot Noir aha, nojo, stůl jak taneční parket, to je něco jiného
já jsem tu stokke židličku viděla u kamarádky a zalíbila se mi. Po skoro třech letech používání jsem na ní ještě nenašla chybu.
žluťásek Přesně, Bepanthen a slunečnicový olej. Ríša už svůj šampon má, nějaký ten neštípající v očích. Jinak se myje jen vodou, mimino taky.
Mohučanka Ta židle je skvělá, ale došla jsem k závěru, že by u nás byla nevyužitá.
Mutziputzi Já bych přidala Lanolin a Přesně tenhle čaj s sebou už do porodnice. Na mimino stačí autosedačka nebo kočár na transport domů a pár hadříků. A na doma postel pro něj, i když taky není nutná.
Pinot Noir no tak rybilka na zadek, lih na pupik, teplomer, odsavacka do nosu, nuzky na nehty, pliny, prebalovaci podlozky a zakladni leky na horecku. To mi neprijde jako nejakej prepal....kdybych nedostala od kamaradek balicek od Weledy, tak ho ani nicim nemazu.
Pinot Noir jasně, každý to má (naštěstí) jinak.
U nás jsou teď při koupání nepostradatelné "bublinky", tj. pěna. Šampon neštípající v očích má dcera taky, ale i tak je mytí vlasů vždycky loterie - bude řev, nebude řev?
Mohučanka U nás je řev vždycky, ale poslední dobou už jen takový vlažný, aby jako neustoupil z pozic
. Ale jednu dobu to byl děs, zmohla jsem se na mytí jeho hlavy jednou za deset dní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY