Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 05. února 2020 20:35

711990 to ani ne, spíš i sebe myju jen vodou, tak mě ani nenapadne mydlit jeho. 

Offline Gatita
8709 příspěvků moje polička 05. února 2020 20:56
Reakce na 711990:

Gatita jj, za tyden uz to budes mit uplne zautomatizovany:) 

​tak uz se zlepsujeme. Chtelo to uvazat vys a tesneji. Jen budu muset davat o cislo vetsi pyzamo, aby nebylo dite tak nasponovane:))) Ale na tu chvilku mu to snad neublizi...foto casem smazu.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. února 2020 20:59

rasaNori 

Nemusíš si nechat líbit, hlavně mu řekni, co ti vadí. Konkrétně, věcně, a jak si představuješ řešení.  V tvé situaci třeba placená chůva v nějakém pravidelném intervalu? Pokud vím, s hlídáním máte problém. Ono se to zase časem změní, ale do té doby se nesmíš zcvoknout, že...

Offline viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:06

Gatita hezký:-) mě před časem někdo poučil, že do šátku se nesmí dávat dupačky, právě kvůli tomu šponování.. no už si to fakt nepamatuju, syna jsem nosila pořád, nesnášel kočár, dupačky nosil, nohy má v pořádku:-)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:15

Gatita jeej bobecek a ani nevyzera taky malinky

Offline Karja
44962 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:17

Gatita Ses hrozne sikovna,moje navazani takhle nevypada, jsem proste nemehlo!

Offline Karja
44962 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:22

rasaNori Hele mne dal sambo k vyrizeni nejaky veci a ja se regulerne rozbulela jak mala holka. Sice je to taky na rozvod sic z jeho strany asi, kdo by zil s labilem, ze jo, ale myslim, ze uz priste bude opatrnej. Ve vysledku je na mne jedna tretina a zbytek zaridi on. Ale rikal, ze necekal, ze se nekdo rozbuli z navstevy banky a posty, ale on nechape, ze navsteva banky s tema stvorenima, znamena cely odpoledne v hajzlu, nez to clovek napakuje, voblikne, nasadi do auta, a pak v bance, ty vado, to ji spis udela nez spravne vyridi co musi!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:24

Gatita jak píše viktorka, určitě sundat ty dupačky, lepší jsou punčochy nebo kalhoty a ponožky. Jinak se mi to zdá dobré

Mutziputzi Stokke nebrat, to je vysoký lízátko na tyčce. Kámoška ho má a vedle mýho bugaboo tam sedí to díte snad o metr vejš. Je to divný. Fakt se na ně jdi podívat, do toho vandastoru nebo třeba do feeda na Harfe, na živo je to všechno úplně o něčem jinym. Jako tohle popírání toho, že budeš mít dítě, je v pohodě a taky sem to měla, ale dřív nebo později s tím stejně budeš muset přestat. Ze svojí zkušenosti doporučuju dlouho si v tomhle přístupu nerochnit a vzít to jak to je, teď už stejně není cesty zpět a zbytečně hrozí, že se v tom zabejčíš a nemusí to pak bejt dobrý, protože do toho dětskýho bahna se prostě budeš muset na chvíli namočit a může to bejt bez psychický přípravy slušná facka. Bohužel vím, o čem mluvím. 

žluťásek Párkrát jsem vzala mejdlem zabahněný nohy, zadek asi dvakrát ve specifický situaci ... jinak jedeme taky čistou vodu, prasata holt navždy  

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:30

A je jasný, že seznam zbytečností má každej jinej, ale za mě vedou dětský uchošťoury, dětská kosmetika, monitor dechu a vévodí tomu teploměr do vody pardon

Offline Pinot Noir
30073 příspěvků moje polička 05. února 2020 21:37

MP Meri Ty jo, tak monitor dechu mi zachraňuje duševní zdraví, nedokážu si to bez něj představit.

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 05. února 2020 22:12

Karja to nastalo dneska a pry se nemam chovat jak hysterka. Takze ne, bohuzel ani mirny sesypani tomu nepomohlo. Uvidime co vcil. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. února 2020 22:13

rasaNori 

Tak pak už je asi čas na ten rozvod, jenom se rozmysli, jestli by sis pomohla. 

Offline continuity
43664 příspěvků moje polička 05. února 2020 22:16

rasaNori jednou se sesypes pořádně a to pak bude už pozdě

Offline continuity
43664 příspěvků moje polička 05. února 2020 22:16

Karja ale mohla bys v té bance demonstrativně nakojit

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 05. února 2020 22:17

dynda nevim. A to je na tom to nejjhorsi. Jako ue deti muzou zamavat se vztahem jsem vedela ale tohle me prekvapilo no

Offline Karja
44962 příspěvků moje polička 05. února 2020 22:17

MP Meri Ja monitor dechu u prvni nemela a to jsem ho mela ve skrini. U druhe mam, jednak vic blije a druhak ji nemuzu porad kontrolovat, obcas spim v noci jinde a tak celkove ji nemam pod kontrolou.

Offline Karja
44962 příspěvků moje polička 05. února 2020 22:17

continuity Ty vado! 

Offline continuity
43664 příspěvků moje polička 05. února 2020 22:26

rasaNori

ono to ten chlapum nekdy fakt nedochází a nejhorší jsou ti z druhu hrdinů, kteri nemoce a blbe stavy jak druhých, tak svoje, zhusta ignoruji,  ( na tyto stavy je lepší mít doma ten druhý typ a to hypochondra, sice je to občas otrava, ale dovede alespoň pochopit, že je někomu blbě). No a ty máš doma hrdinu, on si možná uprimne myslí, že tě tímto přístupem  vyhecuje a zas bude dobře. 

Je to strašne, aké kolikrat to tak je.

Nemohl by s ním promluvit nějaký kamarád, co to chápe a ma třeba i deti?. U nás v partě dávali jednomu kamarádovi kluci docela čočku, pokud takto vysiloval.

Offline notna
9544 příspěvků moje polička 05. února 2020 22:27

Gatita Máš navázané pěkně. Omlouvám se za nevyžádanou radu, možná to víš, že je potřeba v šátku tu polohu hlavičky střídat rovnoměrně na obě strany kvůli souměrnému vývoji těla, aby dítě nezačalo preferovat jen jednu stranu.

Mě samotnou to nenapadlo Nastesti mi to bylo řečeno zavčas.

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 05. února 2020 23:00

rasaNori Mas na krku dva maly prcky, coz je prace pro dva dospely na plny uvazek. I kdyz je tvuj muz obcas na par hodin pohlida, neni to to same, jako mit je na starost 24/7. Mas toho proste moc a neco musis vypustit.