Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:52
Reakce na Pinot Noir:

rasaNori On tak na tebe kouká, i když mu držíš flašku ;)

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:52

Karja Myslím, že nic zdůvodňovat nemusí, ne? Prostě nechce.

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:53

rasaNori No hlavne to kojeni je cinnost, pro kterou je nemozny neco zapomenout, takze pro me ideal:-D. Mliko, voda, flaska, to vzdycky haprovalo, ze neco zustane doma!

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:53

Karja já jsem neměla v plánu po šesti měsících kojení utnout. Neměla jsem popravdě žádný plán na nic Ale dcera si řekla, že cuketka je lepší, a já jsem jí řekla, ať si to rozmyslí, že už to nikdy mít nebude a když dál hysterčila, tak jsem jí řekla, ať si trhne nohou a přestala jsem ji to kojení nutit. A taky od tří měsíců dostávala jednou denně nutrilon, protože byla na svou délku moc lehká a pediatr z toho šílel. 

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:56

Pinot Noir Tak vis co, ja jsem mlady kuzle, na me si kazdej dovoli, ja bych to tem sestram nechtela rikat, ja nemam tu osobnost ustat ty kecy a divny pohledy! Navic ty sestinedelni sestry jsou jak na pul gestapacky!

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:56

Mohučanka sara dostala predevcirem prvni mrkev a takhle znechucene mimino jsem dlouho nevidela:D

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 12. února 2020 11:02

rasaNori Teda, to letí! U nás to stejné, Ríša jedl příkrmy od prvního sousta, ale Viktor byl úplně v šoku, co jsem mu to udělala! Ten znechucený a nevěřící výraz nezapomenu

A když jsem ho pak kojila, tak celou dobu s tou plnou pusou naštvaně hudroval. Doteď jsou ty příkrmy jen velice symbolické.

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. února 2020 11:05

Zarinya I po celkovce se zkousi prikladat, pokud je matka dostatecne vzbuzena. Jinak ja taky nechapu, co je na dlouhodobem kojeni tak zazracneho a zadouciho a Mutzi docela chapu a budu to mit podobne a to jsem zdravotnik! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. února 2020 11:10
Reakce na Karja:

Mutziputzi Tak mozna se vymluvit na tve vnady ci na brzky odchod do prace? Fakt nevim. Ja bych asi stadne delala co se po mne chce a doma se zaridila dle svyho.

​No tak na vymlouvání se obecně jsem fakt stará, natož na dělání co se po mně chce, to fakt ne

Online Gatita
8707 příspěvků moje polička 12. února 2020 11:14
Reakce na Zarinya:

Mutziputzi ja to s tim kojenim rozumim.

Taky sem nekojila a kluk vubec nebyl nemocny,spal a jedl no zlaty mimino.

​to tak rada slysim! Se musim priznat, ze mam z nekojeni trochu mindrak, a to starsimu tahne uz na paty rok! Ted u mladsiho jsem to taky obrecela, a to ani nejsem z tech, co by kojily donekonecna, ani kdybych mohla. Ale v tom zacatku mi to prijde fakt hrozna skoda. A hlavne chodit vsude s tema termoskama a odsypanym sunarem je dost opruz, i kdyz uz mam praxi.

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 12. února 2020 11:18

Gatita Mám teď srovnání obojího a mně teda kojení přišlo jako mnohem větší opruz. Trochu jsem se těch lahviček a ohřívání bála, ale pro mě je to nesrovnatelně jednodušší.

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 12. února 2020 11:22

Já kojení miluju a baví mě a doufám, že budu kojit až do těch dvou let! Mimino to má stopro stejně, vzhledem k tomu, jak se vždycky začne chechtat, když si začnu rozepínat podprsenku. 

Online Gatita
8707 příspěvků moje polička 12. února 2020 11:23

Pinot Noir ono asi zalezi. Nejsem zadna trpitelka a kdybych mela bolave cedit krev, trpet na zanety a rozkousane bradavky, volila bych asi taky brzy alternativu UM. Ale co vidim kolem u kamaradek, kterym to jde tak nejak normalne, tak se mi to zda dost fajn. 

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 12. února 2020 11:27

Gatita Mně to šlo snadno, žádný fyzický problém, ale pořád řešit, kde budu kojit, co si obléknout, v zimě to nešlo venku vůbec, navíc se kojil fakt často, takže pořád řešit, jestli se stihnu vrátit domů, nebo kde teda budu kojit... Z flašky ho nakrmím třeba ve frontě v Bille, navíc se nají pořádně, takže mám pak zase čtyři hodiny času. S jednou termoskou a dvěma lahvičkama můžeme být venku celý den a ještě u toho můžu pít svařák ;)

Offline žluťásek
8886 příspěvků moje polička 12. února 2020 11:30

Pinot Noir na tohle je skvělý nosítko a nosící bunda. Dítě může jist kdykoliv, všichni v teple. Mnohem větší opruz bylo zimní přebalování venku :) 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. února 2020 11:31

Lamicka 

Já mám srovnání spíš se sedmdesátkama, podpora kojení tam hrozně chyběla. Dal se recept na Feminar a hotovo. Mně když syn málo přibral, dětská mi řekla, ať přidám v kojení.

Online Gatita
8707 příspěvků moje polička 12. února 2020 11:34

Pinot Noir jako  jo, mne ta priprava UM zabere asi stejne casu, jako rozepnout podprsenku a nastelovat mimino, to je fakt. No proste asi jeste uplne neodeznelo hormonalni obluzeni, tak z toho nemam uplne radost. I kdyt musim priznat, ze kdyz jsem pred par dny odpiskala snahy a vykvajzla se na ty rozkojovaci procedury, strasne moc se mi ulevilo. Neni nic horsiho, nez se hodinu mrcasit s odsavackou, zatimco vedle place mimino, kterymu pak stejne musis dat sunar

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. února 2020 11:42

Já miluju luxování, baví mě a doufám, že budu luxovat až do tý smrti. Sambo to má stopro stejně vzhledem k tomu, jak se vždycky začne chechtat, když začnu vytahovat vysavač nebo mu ukážu kde je v mrazáku králík.

....aneb když kritizuješ jak si ženský vyčítaj nedostatečnost v domácnosti, ve který nejseš, ale ten kdo nekojí ať dobrovolně či nedobrovolně to má blbý, to prostě víš.

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 12. února 2020 11:47

žluťásek Ajaj, tak k nošení dětí mám ještě negativnější vztah než ke kojení

Online Garfie
28649 příspěvků moje polička 12. února 2020 11:52
Reakce na Sweet Potato:

Nemocná puberťačka odešla za mými zády svévolně do školy! A ještě mi tvrdí, že ksem ji tam poslala!

​Tak zase o chlup lepší než naopak, ne?