Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 12. února 2020 15:40

dynda u nas je denni spanek v postylce utopie, bud spi v kocaru, to je vetsinou do 5 minut tuha a prospi tak 3 hodiny dopo i odpo, nebo usne v aute. Ale tim jak se tu furt rekonstruuje, tak postylka ne. Me jde spis o to ze jako uplny mimino jsem si ji nasadila do postele a zacinam mit za 1, strach ze z ni spadne, uz dost cestuje 2, je problem od ni vecer odejit, uspavam tak na 3.

notna to v pohode, mam ji vypodlozenou takze o to ani tak nejde:) ale diky

Online dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 12. února 2020 15:48

rasaNori

RRosťa skoro nikdy v postýlce přes den nespal, to vždy při transportu otevřel oči a nahodil výraz "o co se jako pokoušíš?" Akorát teď už v ní nespí vůbec ani v noci, poslední týdny ji máme vyloženě jako dekoraci. 

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 12. února 2020 16:01

dzizisketa Jo to jsme s jednickou taky meli, pres den kocarek, par mesicu vydrzelo spani pres noc v postylce a ted spi se sambem v manzelsky posteli! A ja v pokoji s miminem, ktery teda opravdu chci udrzet v ty postylce no a az se situace nejak uklidni, tak se snad zase nejak preskladame a jednicku naucime dame do vlastni postele (ehm prirazeny k nasi:-D). Je to OSOBNOST no, ale citliva, sama by v pokoji nespala ani za nic:-D.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. února 2020 16:16

Lamicka Resi to gynekologove, ale ano, podava se v prvnim dni Dostinex, davaji ho i zenam po porodu mrtveho plodu nebo kdyz je dite urceno k adopci

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 12. února 2020 16:33

mnum dekuji 

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 12. února 2020 16:42

Ríša si pořád zpívá. Zvládne zazpívat celý Pramínek vlasů. Je úplně boží, když ten dětský hlásek zpívá O sny mě připraví teprve svítání, zpěv ptáků v oblacích a modré nebe...

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 12. února 2020 16:50

Karja no bud dat umely a pak se dostanes napred, protoze behem ty roby kdy dostane tu davku ne od tebe, stejne odsajes. To zamrazis a pak vlastne uz budes vzdycky k davku v predstihu. Ja si udelala tu zasobu uz v porodnici, kde jsem odsavala hrozne moc a posilala domu do mrazaku. Tim padem jsem pak uz jen odsavala, kdyz krmil nekdo jiny z lahve rozmrazenym mlekem. Mam v mrazaku cca 30 davek po 180ml?

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 12. února 2020 16:52

711990 Husty, husty! No jako mohla jsem delat zasoby ten prvni tyden, to jsem mela hrozny prebytky, ale byla jsem lina no. A hlavne jsem chtela ty prsa uklidnit ne furt pobizet k nadprodukci:-D.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 12. února 2020 17:23

Karja no to s tou nadprodukci je fakt, ja s tim mela zpocatku pak problemy a zanet

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. února 2020 17:30

Ach, chora cela rodina. Z jednej choroby presli decka kontinuálne do druhej. A to sme nikde neboli, ani v obchode aby nic nechytili lebo som mala mat sobotu bez deti! Tak urcite

Offline Tabea
8305 příspěvků moje polička 12. února 2020 19:10

Pinot Noir To je boží

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 12. února 2020 19:30

rasaNori ja som syna mala na vankusi z perinky a na ňom som ho opatrne presunula do postieľky - budilo ho totiž keď sa tvárou dotkol studenej plachty.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. února 2020 19:58

Rodila som v bratislavskej ruzinovskej akutnym cisarakom a nebyt lsktacnej poradkyne na sestonedeli tam nerozkojim ani to malo co som mala. Ked na to trapenie spominam tak som sa na to mala vysrat uz davno a nechat to cisto na um

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. února 2020 19:59
Reakce na DrowRanger:

rasaNori ja som syna mala na vankusi z perinky a na ňom som ho opatrne presunula do postieľky - budilo ho totiž keď sa tvárou dotkol studenej plachty.

​Synovi sme nahrievali postielku elektrickou dekou aby sa na teplotny rozdiel nebudil

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 12. února 2020 20:30

DrowRanger zkusim najit termolahev

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 12. února 2020 21:29

rasaNori fuh s termofľašou opatrne, teraz nedávno 2 prípady prasknutej termofľaše v posteli. Ale boli to staršie kusy. Jedine teda ak to myslíš na nahriatie a potom ju vyberieš.

Inak ja som na to prekladanie požívala normálne tú vložku/vankúš čo bol v štvorcovej perinke, to sa dalo dobre chytiť a preniesť, fungovalo to až kým z neho nevyrástol a to som už aj tak musela začať riešiť uspávanie iným spôsobom.

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 12. února 2020 21:46

DrowRanger neboj, myslela jsem ze dam lahev a az ji budu chtít prehodit, tak vyndam lahev a vrazim tam dite:) 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 12. února 2020 21:48

rasaNori to je dobré riešenie a aj to čo písala eless 

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 12. února 2020 22:49

Pinot Noir dcera si dneska (v metru!) vzpomněla na Pásli ovce Valaši, učili se to na besídku ve školce. Bohužel ne od začátku, takže tam dokolečka hulákala: Ježíška tam najdete, Ježíška tam najdete, hajdom hajdom maminko zpívej!!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. února 2020 22:51

Haha nas tiez spieva ale dost to mota a vynechava verse. Najnovsie riekanku Ententicky dva svetuicky, baba sa ho zlakla, ententen na buben, na plavaren