Evaeva se zeptej tech co ho maj
Vše o těhotenství a dětech
Mutziputzi No mne to povidej, ja jsem tak ohleduplna, ze jsem uvolnila misto uplne abych nezaclanela ve meste s detma! Pojedou do Prahy az v patnacti, jednak aby platily plnou taxu MHD uz, a taky aby se uz nejak chovaly, ze jo.
Evaeva No maj malej kocarek, aby nezaclanely, ze jo!
Karjanavíc s dvojkočárem by tě z tramvaje vypískali
Karja a dítě v nosítku
Karja Hele nejsem Herodes, nic se nema prehanet, ale kolikrat to teda je na palici ty matky v mhd![]()
Mutziputzi ja som v autobuse s deckom bola asi 3x za 18 mesiacov jeho existencie, čiže kvôli mne sa namáhať nemusíš. Vlastne to ber tak, že som ti predplatila pár jázd s MHD, nemáš zač :D
Evaeva :D Uz se vidim jak ridic divoce zvoni a lid me tahne za limec ven!
DrowRanger Predplatila mne co a proc?
Mutziputziale, len taký pokus o vtip na tému rovnováha matky chodiace s kočiarompešivs matky s kočiarmi v MHD. Ja chodievam pešo, tak dáka iná matka môže ísť na môj účet MHD. (A vlastne, všetky moje detné kamarátky chodia pešo s kočiarmi, zjavne sme malé mesto :D ).
Mutziputzi Tak ti přeju, aby ti tělo po císaři dovolilo hned ujít těch pár zastávek. Já třeba byla ráda, že ujdu kilometr a můžu se opírat o ten svůj tank.
Karja To jsem ráda, že to máš v pohodě
vet je drsnej!
Karja Hustý. Ještě že už mám splněno, tyhle věci, co se taky můžou stát, bych radši asi ani nevěděla ;) Ať už jsi fit!
Karja hlavně ať už jsi v pohodě.
barbucha ja o tech prukazkach pro jizdu s ditetem vim, protoze jsme to zkoumali kvuli vnoucatum. Ale neporidili jsme to, s nima MHD jezdime vyjimecne, navic jako seniori muz uz zadara a ja za polovic.
Se svyma detma jsem s kocarem porad courala pesky, klidne i pres jablonovej sad pod sidistem, kde nebyly ani cesty, do takovyho malyho obchodaku. Kdyz jsem potrebovala neco z centra, vyuzivala jsem ctvrtky s nevidanou otviraci dobou do 7 vecer a dite jsem radostne ve 4 vrazila tatinkovi. Ono se teda od nas blbe s kocarem cestovalo MHD, tehdy snad jeste ani nebyly nizkopodlazni spoje. Lepsi to pak bylo s golfacema, kdyz uz v nich deti dokazaly sedet, ty jsem zvladla sama. Ale denne, to by me teda šlehlo.
Pinot Noir Tak v dobe rekoncalecsence a sestinedeli nebudu na jizdu v mhd aspirovat ani omylem
Ještě si tak vzpomínám, že doprovod kočárku (pokud v něm bylo dítě) to měl vždycky zadarmo, ne?
Haha, ja jezdila s kočárem MHD spis výjimečně, ale ty sůvy s nasranym pohledem, ze tam leze nějaká neomalena matka, jsem si užívala
a to jsem si lístek platila!!
Čtu si to v buse s kočárem do terénu, prosím ještě víc kádrování!
Tulipe Taknak z toho cejtime vsichni ze sis to ted malicko vymyslela, zejo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY