711990 Jo, to je ono, ale byl k dohledání jediný případ, kdy se to mělo stát. Já tomu prostě nevěřím, pokud je to dítě dobře přidělané. Ale je jasné, že každý si udělá závěr svůj. Jsem právě nevěděla, jestli nemáš nějaké nové poznatky. My můžeme pultík doporučit, budu kupovat i druhý, syn nesnáší být přivázaný přes ramena, i ve sporťáku musel být volně, takže pultík je pro něj úplně ideální.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir tak ja nevim jak ty, ale kdyz sedim na zadnim sedadle ja a nevyklonim se, koukam na sedadlo predemnou:) a to meri metr sedesat.
Karja asi jo? Ja prave nevim, tohle jsem dostala doporuceny a za ne dobry. Jinak bych ty Joie sedacky prehlizela. On teda tlaci spis ty drazsi, ale tohle mi k nasim bohate staci;)
Každý podle sebe, ale tohle je teda hloupost ;)
Souhlas! U nás nejvíc pomohlo to, že jsme mu pultikovou sedačkou uvolnili ramena a hlavně, že viděl dopředu, tj. mámu/tátu, jak řídí, my mu mohli ukazovat, co kde je, při čekání na červené se k němu otočit a usmát se. Rázem bylo všechno lepší, než když musel koukat do opěradla. A to do něj Koukal skoro 2 roky...
tv z režimových opatření, dokud mu ještě není špatně pomáhá koukat před sebe na silnici, nevejrat do tabletu nebo knížky, eventuálne zpivat, pokud ho ukecas. ( To pomáha velmi). Před cestou něco lehkého sníst ( rohlík se šunkou třeba), špatně je prejist se a stejně špatné je cestovat na lačno.
Pokud mu už je špatně, výborné jsou lízátka z lékárny, buď přímo na kinetózou nebo i pro těhotné. Dělají minimálně dvě firmy, já kupuji ty levnější 12ks za cca 60kc. Vyzkoušeno i na mě.
Z preventivních můžeš zkusit homeopatika cocculine. Nám to pomáhá.
Pak doufat, věkem se to lepší. Já mám ještě blici pytlíky z letadla a naučila se do toho trefit. Co je úplně nejlepší ![]()
711990 syn zezadu normálně vidí, kam jedeme, co je před námi, vidí tátovi na volant, na čudlíky, na navigaci. Hlavně vidí totéž, co my, takže si o tom můžeme povídat. Neumím si představit, že se mě tři hodiny ptá na věci, které já nevidím s musím se kvůli tomu celou cestu ohlížet.
Pinot Noir hele nevim, mozna zalezi na aute? Ja zezadu fakt vidim prd, silnici uz vubec ne.
Jinak ono mi to spis pomohlo ve vecech, co by me jinak nenapadly. Tj. ze nejbezpecnejsi je vajicko, tak je lepsi koupit to do 13kg a dite v nem nechat co nejdyl. Ze nohy mu couhat muzou, hlava nesmi. Ze dite, ktery sotva samo sedi, je lepsi nechat v protismeru, protoze ma tezkou hlavu atd. Proste obecny zasady. Moc nikam nejezdime, ja sama jeste jezdila bez autosedacky a navic me v autech pasy rezou do krku, ze bych podsedak vyuzila klidne i ted:) Tak jsem se rada poucila co a jak.
711990 Ta sedačka pro starší je mnohem výš než vajíčko, Ríša je prcek a má hlavu stejně vysoko jako já (172 cm). Díky tomu by sice viděl i směrem vzad, ale úplně něco jiného než zbytek posádky.
Pinot Noir jasny, ta protismerna je jakoby vic polozena. Ale z bocniho okynka vidi a ja dikybohu taky![]()
Co ze to mate za auto? A ty poradace musim taky poridit, dost by to ulehcilo situaci. Akorat je blby ze uz se blizi sezona kdy zase budeme jezdit tranzitem, a tam na ten poradac nedosáhne ani kdyby se rozkrajela:(
rasaNori Nad nějakýma kapsama na sedadlo jsem taky přemýšlela, ale nedosáhne tam ani v kodiaqu.
Kdyz resite autosedacky, poradíte mi nektera, jakou koupit pro novorozence? Ma smysl kupovat vajicko s adapterem na kocar (to mi mi mela jit maxi cosi) a nebo rovnou tu "rostouci" od 0 do 25? Bydlime v Praze, vlastni auto nemame, budeme mit jen na cas pujcene druhe auto mych rodicu, bez isofixu. Autem budeme jezdit jen obcas, spis na vetsi nakupy a nebo na navstevu k rodine, jinak bezne moc ne.
continuity pytliky z letadla jsou best..! teda dcera nema kinetozu, ale obcas nechytnem migrenu v pocatku a to pak zvraci, ubozatko.
jinak vtipny pribeh: mela jsem vezt dcery kamosku, co v aute zvraci, a tak se ptam jeji mamky: "a co na to..?" (myslela jsem Kinderyl, lizatka, rezimove opatreni atd). A odpoved byla: "nejlip ten kyblik od jogurtu. S vickem..!!" ![]()
Pavlena není třeba na záchod ani do housti, pytlíky ČSA nepropousti? ![]()
Pinot Noir rasaNori kapsy na sedadlo az když jsou připoutáni pásem od auta. Pětibodový pas je nepustí se nahnout. My to tam v te dobe meli spis jako ochranu zad sedadla.
MaeGandal No jo vlastně, to zní logicky. Tak to budu dělat podavače a držáka ještě dlouho ![]()
Pavlena
praktická žena!
Zuzuli Koupila bych si tu s adapterem, je to velice prakticke a vajicko, ty rostouci od nuly prece nemuzou byt pro ctyrkilove deti bezpecne.
continuity Presne, cert vem sedacky, nejhorsi je to podavani!! Jako ja nemuzu pomalu ani ovladat radio nebo topeni, protoze hned prestavam jet rovne, natoz reagovat na nejaky neustaly pokyny typu ,,ňamyyy, hafiii, pitiii,,. Ale jeste jsem nevymyslela, jak ji tam neco pridelat ci upevnit.
Vajíčko plus adaptéry. Perfektní věc. Já na rychlý nákup nebo k doktorce jezdím zásadně s vajíčkem a kolečky od kočáru, hrozná pohoda. Jo a hodně se mi osvědčil i fusak do sedačky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY