Garfie U nás by se asi už radovaly, tak to zkoušet nebudu
Vše o těhotenství a dětech
711990 No, bylo to jak z blbýho filmu. Bylo to krátce po mém stěhování do Prahy, bylo strašný vedro a já se celé léto nikde nekoupala. Stáli jsme tam přes hodinu frontu v autě, snad z vedlejší vesnice. Když jsme konečně zaparkovali, stáli jsme další frontu na kasu, pak zaplatili něco, co jsem si zaškatulkovala jako "nehorázný prachy", ale budiž. Pravej šok přišel po vstupu do areálu, kde byla absolutně a totálně hlava na hlavě. Čekala jsem hodně lidí, ale tohle úlně předčilo všechno, co jsem do tý doby znala. Korunu tomu nasadil sambo, když se ledovým klidem říká "tak si lehnem třeba támhle?" a ukázal na místo přísahám velikosti asi našeho jídelního stolu, což znamenalo, že kdybych si chtěla nedejbože lehnout, nohama už bych šimrala pani předemnou na hlavě. Jsem tam stála jak opařená, uprostřed té narvané pláže a chtělo se mi brečet. Dost to teda zapadalo do mého tehdejšího šoku ze stěhování
Nakonec jsme šli někam na druhou stranu mezi stromy, sice se tam nedalo moc ležet, sluníčko tam nesvítilo a vstup do vody byl na hovno, ale tak aspoň tam byl nejbližší človek pět metrů
Jo a sambo jako rodilej pražák vůbec nechápal, co jako řeším ![]()
A díky i všem ostatním za tipy, něco vyberu. Možná zkusím i tu Vinoř, bydlí tam kolegyně, tak by mi mohla dát tip na nějakej lesíček, fakt nepotřebuju moc, jen na chvíli vypustit to dítě v klidu bez roušky. Dneska půjdeme asi na hřbitov, snad mi to mrtví odpustí ![]()
Já se i za normálních okolností cejtím v Praze jako vězeň a teď to teda dosahuje obludných rozměrů.
MP Meri my se jezdili koupat na Ovčáry, to je kousek vedle, ale já vedro a slunce fakt nesnášim, navrch tam smí pes, takže ve všední den večer úplně ideální. Když bylo hodně vedro a rybníky zelený, tak do Jizery ke Káranýmu.
V tý Vinoři s lesejkama nevim, on tenhle směr z Prahy je takovej nejmarnější ze všech možnejch, ale třeba Jenštejn je pěknej (a malinkej). Nebo někam k čelákovicům a jít se projít podél vody, nebo Kouřim je taková malinko odlehlejší....
barbucha hele, mě takhle fakt natvrdo dostal chlapeček 2x a po té, co se skoro stal sirotkem, už si dává pozor
jako jeho majstrštyk byl, když mi šoupnul do ruky lísteček a zdejchnul se do pokoje. na lístečku stálo asi toto: škola mě nebaví, už tam půl roku nechodím, našel jsem si práci v hospodě, podnájem za prahou a příští měsíc se stěhuju
![]()
Strašný mizerové.
U nás to byli spíš notorický zločinci (aka všeobecně oblíbený spolužák mladej Kočka), který, byvší vyhozeni z domova, u nás budou bydlet, teď přišel a kam si má dát kufr?
Nebo zrušený auto ale neboj se, mam jen zlomenou ruku...
Nebo prosimtě zeptej se u vás na gyndě, dokdy se musí člověk objednat na potrat... ![]()
Všecko, všecko jsem mu vždycky sežrala. Div, že eště netahám nohu!
Když se to neděje mně, tak je to hodně zábavný ![]()
MP Meri no tak to zni fakt silene:D kupodivu posledni roky jsme frontu nestali ani jednou a jak rikam, na nudaplazi je mista vzdycky dost
ale on si clovek na ty narvany koupaliste a rybniky dost zvykne....
Potrefenáhusa No ony právě včera vehementně plánovaly, tak víš jak, nejlepší obrana je útok!! ![]()
@Sweet Potato No ony se taky vlastně trochu zaradovaly, ale ty resty!!! :-)
Garfie
Dítě opět zaspalo, to bude zameškaných hodin![]()
A včera opět obě obědvaly pod lavicí.
Ale jinak jedou jak draci, čtyři synchronní hodiny denně. ![]()
"Karanténa je pro děti extrémně psychicky náročná a my jim můžeme pomoci ji zvládnout. Děti potřebují kromě výuky i denní rutinu a sociální kontakt se spolužáky i s učiteli. I proto je výuka povinná a musí být řádně omluvena.
barbucha
výbornej! Já mám takovou sestřenici, ta teď dokonce pravidelně napálí půl světa nějakým prohlášením na FB (dnes kupříkladu nabízí všem na očr hlídání dětí, protože "bohužel neumí šít, ani pracovat na 3D tiskárně, tak chce přispět při současné koronavirové situaci tak, jak umí nejlépe a poskytnout oddech všem, co už nemohou na očr vydržet a nutně si potřebují vyrazit do květinářství, automyčky či optiky").
moora skvělej ![]()
MP Meri haha to je dobry. ja mela na lonte velmi podobny pocity, akorat obracene:-)) a to ani nejsem z mesta, jen z Brna;-)
Potrefenáhusa na tebe myslim casto. ale aspon ze barak.. ja byla v byte takze tam benefit 0
Já být na místě dětí, tak sebou třísknu o zem, začnu chrchlat a dusit se! Apríííl.
dynda Prosím tě, ti moji amatéři se zatím vzmohli jen na "sněží". ![]()
eless to je mi líto :(
V tom případě uznávám, že je potřeba je potrénovat ![]()
Potrefenáhusa do Jizery u Karaneho jsme se jezdili koupat s nasima a pak s partou na gymlu. Pak jsem se tam i vdavala :)
711990 na Lhotu jsme se jezdili koupat diky jednomu znamemu, co byl u vojaku, za komunistu, kdyz to bylo zavrene. Byla to jejich nadrz, brali z toho vodu na chlazeni nejakeho zarizeni, takze jak to porad odcerpavali, tak to bylo pruzracne modre a teda strasne ledove. ![]()
Jako jestli to udělali takhle, tak to tam nemělo moc úroveň, ale rozumím, byla to práce a byla to práce, kterou jsi chtěla dělat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY