Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:30

DrowRanger když budeš při kojení brouzdat po bazoších, tak máš šanci ulovit ty stokke v jakékoliv barvě za relativně rozumnou cenu.

Prokopla jsem dveře do koupelny Dneska všechno špatně, strašná noc s krtkem, kdy jsem spala pár hodin, do toho mě začala hrozně bolet hlava a nic nezabíralo a kamarádka co mi měla odvést příšerku do školky to zrušila, protože její dcera zvracela a já nezvládla se donutit nás všechny vypravit abych si ji odvezla sama. Oba byli celý den celkem hodní, ale já měla nízkou odolnost a když mě odpoledne vytočili,tak jsem si řekla že na ně nebudu ječet a vzpomněla jsem si na rasaNori a kopla párkrát do nejbližších dveří, ty to ale bohužel nevydržely

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:30

Tak sorry. JE TO JINÁ. A to STOKE STEPS.

Pinot Noir 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:32

Sairon chceme to vidět! Takže myslíš že ječet je lepší? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:33

Potrefenáhusa tu jitro taky prodáš dobře, asi všechny ty lepší značky.

Karja já si neumím představit, že sedí na normální židli. Mladší teda má pořád i pultík. My měli rostoucí židle, i když jsem byla já malá, tak pro mě to bylo naprosto automatické je pořídit. 

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:35

Evaeva mne sa tie Hauck páčia viac, škoda že nemajú drazky až dole.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:35

Evaeva No vidíš a u nás to nikdo nikdy neměl. Ani bratranci ani sestřenice ani jsem to neviděla u mých starších kamarádek. Ale my nemáme ani dětský příbor, na jeho existenci jsem úplně zapomněla:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:37

Karja no pro mě to bylo velké překvapení, když jsem zjistila, že to někdo nemá:) Stejně jako ten příbor nebo dětský porcelán, obojí jsme měli doma i u babiček, tak jsem to považovala za normální.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:39

žluťásek našla som fotku, hráči si vyberú nákupný zoznam a postupujú herným poľom cez rôzne obchody a ak sú v obchode, kde je karticka s tovarom podľa ich nákupného zoznamu,  tak si ju zoberú.  Výhra ten, kto má hotový prvý nákup. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:40

Potrefenáhusa Jsem pultik zapomnela koupit, tak sedi normalne v cele stolu a to taky nechces . Nastesti mame akatovy stul a muze do nej mlatit i palickou na maso (ozkouseno muzem, ten by mu dal asi i kudlu, kdyz je s nim sam ). 

Jinak Stokke trip trap mi prijde bozi i bez toho novorozeneckeho setu a jsem rada, ze jsme do ni sli. I kdyz muz si o ni ukopl uz oba palce

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:41

Evaeva My vlastně u našich ty dětské příbory máme. No úplně jsem to vytěsnila prostě, že bych to měla poridit. Snad z nich nevyrostou opicaci! Dětský porcelán taky nemáme:-D. 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:44

Karja pockej a to uz ti obe jedi velkou vidlickou? Ja detskej pribor miluju, Tonda uz ted o vikendu krajel i knedlik nozem

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:46

Karja my máme žlutou, ta je echt dětská. Ale ségra má pro děti přírodní v dekoru třešeň, ve stejné barvě mají i jídelní stůl a klasické židle a vypadá to fakt hezky. Židle tam zapadnou, vůbec to nebije do očí jako ten náš žlutý cirkus

Offline Jos
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:47

711990 moje dite uz chce jenom nasi velkou vidlicku, tu svoji po me jen hazi . A i neco napichne, obcas..

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:48

Hlidam malyho vnuka, aby nesel do skolky s nudli (uz asi desata od zari), nacez rodicum dosla zprava, ze ve tride maji nestovice. Kdyby to chytl, asi by to prekonal, pry idealni je prodelat to mezi druhym a patym rokem. Blby by bylo donest to petimesicnimu miminu. A rikam si, co jeste prijde. Svrab? Vsi? 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:51

Jos to je hustej! Tonda ji jakz takz vlada v restauracich, ale lip se mu manipuluje s tou jeho:) 

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:51

Kokoska vši nejpozději v první třídě. Jedna z mála výhod lockdownu byla, že jsme se jich po pěti letech konečně nadobro zbavili. 

Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:52

Jos on byl ten pult zrovna v akci s tím batolecim sedatkem, když se narodila, tak ksme to vzali oboje rovnou, velká výhoda je v tom, ze má ten pult rantl, takže to nepretejka až na stůl a tolik na zem 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:53

Karja tak ten porcelán vadí nejmíň, prostě dáš malý talíř:) Kluci jedí vidličkou od třeba deseti měsíců, to by dospělou asi nedali.

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:54

continuity uplne me svedi hlava, kdyz si vzpomenu, jak jsem vycesavala dceru. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:55

Kokoska tak ty neštovice jsou takové očekávátelné, no. Nehodí se to nikdy, ale aspoň to bude mít pro vždy za sebou. Popravdě nevím, jaké průběhy mívají miminka, snad to nebude nic vážného.