continuity To je jasný, hlavně můžeš korigovat její dojmy, taky to s dětma probíráme.
Vše o těhotenství a dětech
No na dnesek pozdě vecer mame pozvánku na rodičovskou schůzku do školy přes zoom ![]()
Pinot Noir Garfie Gatita tam boli odjakziva problemy v tom ako sa ludia chovaju a co riesia a robia. na dolezite veci kaslu a rypu sa v somarinach a robia z toho velke kauzy. pracu som robila rada len tam bolo strasne vela idiotov na vyznamnych postoch a malo to potom aj dopad na celkovu moralku. mala som pri sebe aspon 3 super kolegyne a zvysok stal za prd. za nimi mi bude smutno. jednoducho sa odmietam natahovat s hulvatmi a proste som tu vypoved podpisala a budem mat pokoj. odmietam sa s nimi o comkolvek vybavovat. akurat mi to neda a stale rozmyslam co ako povedat tej nadriadenej az na to pride rec ze mi to mala oznamit a nie sa zachovat takto hulvatsky a neprofesionalne
continuity to muze byt dost zajimave... ![]()
Lamicka přemýšlím, jestli je to apríl nebo ne. Já jsem za kazdou srandu, ale v 9 večer?
continuity byl?:-)
viktorka_od splavu nebyl. Tak ona se snaží, jenom jak má hodně energie zkoušet každý den něco nového, tak to trochu boli. Ale už si to snad sedá, nějak zohlednila, co jsme ji psali, očividně jsem nebyla jediná. ![]()
Velmi tomu pomohla jedna maminka, která zaplatila licenci na zoom, takže pokusum snad odzvonilo, mame už jen dva portály a ten zoom, to už nějak zvládneme. ![]()
continuity tak se držte. synek byl teď u tatínka a nějak nabyl dojmu že jsou ty prázdniny, takže už sleduju akorát jak padají ty kule:-( se bojím že to nedopadne dobře
viktorka_od splavu tak ona říkala, že znamkovat se nesmí. Alespoň nějaký pokrok, měli psát tento tyden test z prvouky ( to je teda jiná učitelka), ale teď je ticho po pěšině.
continuity možná na základce? kluci známky normálně dostávají, ale to jsou průmyslovky
viktorka_od splavu to jsem někde četla, ze znamkovat seu může jenom v případě, že ve školním řádu mají pravidla pro on line výuku, ale nevím jak na střední.. Pořád jsou děti, které nemají doma ani tablet, natož pocitac a na telefonu to učení fakt nejde. Internet nám teď vypadává denně a to máme nejlepší připojení, co tady lze pořídit. Visí na tom půlka partají, ani ten kabel není nafukovací.
naproti bydlí paní, která ma 4 děti. Když by každé dítko mělo mít on-line výuku půlku dopoledne a jeji muž ještě pracovat, tak asi potřebuji rozlehlou vilu, ne 3+ kk ![]()
Tak, právě jsem klukovi objednala falešné crocsy a gumáky, s tím hodlám pobyt na zahradě překlenout, a pak doufám v pěkné léto s deštěm vždy přes noc, takže vystačí se sandály! Celoročky hodlám koupit až na podzim. A běda, jak to nevyjde! ![]()
continuity tak my už jsme odrovnali router:-)) no je to peklo samozřejmě..
Pinot Noir falešný crocsy kde, prosím? Potřebovala bych pro syna nějaké na balkon.
Evaeva už třetí sezónu kupuju tady tyhle 2surf, osvědčily se:
Pinot Noir Já jsem včera v noci objednala ty Fare se slevou jarní a rovnou i jedny větší na podzim, tak teda doufám, že se trefim s velikostma :D
Teď tu sedím nad eshopem Lidlu a Tchiba a rozmýšlím, jaký koupit gumový oblečky.
Lepší jsou zateplený s fleecem nebo bez? A kalhoty jsem našla jen s laclem, není to pro děti do školky nešikovný? Doma mu to klidně pozapínám, ale sám se do toho neobleče. Kde maj gumový kalhoty do pasu? (Na bazarech jsou normálně ty z lidlu, ale v eshopu je vůbec nemaj)
Sypte rady, dík.
žluťásek a nestačí třeba šusťáky? V soukromé školce chodili za mokra jen na procházku, ve státní nám rovnou řekli, že za deště se ven prostě nechodí. Takže nám stačily softshellky a šusťáky, ty nepromokavé nikdy ve školce neměl.
žluťásek ty s fleecem jsou fakt na zimu, jakmile je tak +5 a víc, tak je v tom horko. Ten lacl je otázka na válení v loužích je určitě lepší, na čůrání horší, řekla bych, že záleží, jak je syn divoký.
Pinot Noir díky
@Garfie Apríl se školou mi navrhoval kolega taky. Bohužel to bylo po tom, co jsem jim z práce zavolala domů, ať rychle běží ven, že prý hlásili v rádiu, že nám po obci běhají lamy. Nic super úžasného, ale chytli se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY