rasaNori a kdybys mu řekla, že půjde na mateřskou?:-)
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu on by to uvital, ma s tema malyma potvorama mnohem vic trpelivosti nez ja, ale me by z tech nasich pitomcu v praci mrsklo![]()
Garfie No ona uz chtela volat jedne kamaradce, aby si s ni mohla na skolu svorne zanadavat... co kdyby ji chudaka vzbudila, to jsme te kamosce nemohli udelat
Emerald Já se právě divím, že dcera to ještě nekonzultovala....nebo možná jo a podařilo se mi nachytat půlku třídy ![]()
viktorka_od splavu Tak zas ne žádná divočina, spis akce nesu 40 km na zádech pivní sud a čím víc z nej cestou vypiju, tím min nesu...:-) no a nebo se scházej v garáži na pivo a tak, i se tu vaří doma pivo...proste samy klucici zábavy
a já morous nejsem, ale ty blízký lidi k životu potrebuju, aspoň občas...já v ty Praze vzdycky hrozne oziju a na nejakej čas mi to vystačí
Karja tyjo, vy jste tady krutý. Falešnej těhotenskej test, no to je strašnej apríl. Mi stačilo tuhle, jak mě tu vyšokovala Pinot, jsem se úplně rozklepala. ![]()
Sweet Potato Me taky prekvapilo, jak to proslo. Asi k tomu dost prispel i Dan a ochotnicke vykony vsech zainteresovanych
. Honila jsem vsechny jak nadmuty kozy, takze asi nebyl cas premyslet.
Sweet Potato Já pěkně věrohodně od pondělí....
i s tou ještě nedopracovanou verzí, to jim v tom chaosu asi znělo logicky....ale myslím, že kdybych je probudila ráno, taky by na to skočily, prostě nestíháš přemýšlet!
Lamicka dekuju!:)
Garfie
Jestli tebe pak nezavřou za šíření poplašné zprávy, ještě k tomu za nouzového stavu.
Tak jsem tu školu zkusila a orekoukla mě i mladší. Vystřelila doplnujici dotaz, kolik je nakažených, když to už uvolnili. A to ja nevím, páč od rána zařezávám, teď jsem si dala chvilku voraz (ale starší si to píše do deníčku
).
continuity Měla jsi přijít s tou verzí postupného uvolňování (každý den jedna třída a tak...).
Teď jako nevím, jestlil mám tupé děti nebo jsem tak skvělá herečka ![]()
Gatita vobec nie je doterny dotaz. pisala som to v nasieracom vlakne. kedze mame teraz homeoffice tak som potrebovala odniest do prace na personalne nejake papiere za marec. no a tam mi baby rovno podavali papier s vypovedou a ja cumim wtf a baby tiez. vraj ci mi nadriadena nic nepovedala a ja odpovedam ze nie. 2 hodky na to sme mali celotimovu online konferenciu. niekto s videom a niekto vratane mna (po predchadzajucom soku) radsej bez videa. este sa vsetci nestihli popripajat a sefova tam uz hned na uvod oznamila do eteru ze mam vypoved. fakt som ten sok spracovalala a ani som sa neozvala lenze mienila mi to takto oznamit pred vsetkymi? preco mi nezavolala vopred a nic mi nepovedala? naozaj neviem ako by som bola reagovala keby som sa to dozvedela priamo tam. asi by som ju sprdla pred vsetkymi ze preco to riesi takto. najviac na tom vsetkom ma sere ten sposob ako so mnou nejednali a zachovali sa ako kreteni
eless
. Otřesné chování.
eless strašný.
Tak test nevysel a pak jsem jeste zkousela aprily na segry a taky nevysly. Ale jednim jsem se tak sundala, ze jsem dostala takovej zachvat smichu ze svyho vlastniho napadu, ze to bylo lepsi nez nachytani:-D
eless to je teda sila! Ale jak tu psaly kolegyne, dost to vypovida o urovni zamestnavatele. Ale i tak se to cloveka dotkne. Mne je dodnes neprijemne, kdyz si vzpomenu, jak jsem kdysi dostala padaka. Jestli byl fer nedovedu samozrejme objektivne posoudit, ale ten zpusob byl rozhodne krupansky. a to je uz 10 let zpatky a pomohlo mi to ve vysledku k lepsimu, dnes bych tam s temi krupany rozhodne pracovat nechtela.
Garfie tak my o tom doma hodně mluvíme, starší už s náma kouká na zprávy ( ne ted kvůli koronaviru, začli jsme s tím uz dřív, tak jsem to teď nechtěla rušit).
Ona ma skolni účet na seznamu a ted jsem ji to rozchodila na tabletu, aby mohla sama posílat do školy úkoly, tak se tam taky kouká na zprávy a to mi přijde lepší o tom radši mluvit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY