Vše o těhotenství a dětech
Do kdy jste vozili děcka v sedacce na kole? Mala ma 15 kilo a už pět a půl let teda. Loni jsem ji jeste vozila. Na kole ještě neumí.
Aneb pane Lorenc, uvezu to?![]()
Mulen já bych teda než do vození investovala energii do výuky jízdy na kole ![]()
Tak naše malá v 9 měsících pochopila slovo NE, sice poslechne a to světlo přestane rvát ze zdi, ale je na.raná a řve jak tur????
Mulen haha starsi ma 2,5 a 13 kilo... Taky ma pupek jak stary dedek. A pritom neji zadne sladkosti, jen hodne ovoce a maso![]()
Mulen určitě naučit jezdit na kole :) v sedačce jsme vozili tak do 3,5 roku max, jakmile uměl na kole, začali jsme používat tyč (Trail Gator)
continuity Tulipe To je jasný. Učí se, ale nejde ji to zatím. Spíš v mezičase ji chci svézt a tak..
rasaNori no ona je takovej prcek, kdyby byla větší, tak o tom ani neuvažuju ![]()
Do kdy jste vozili děcka v sedacce na kole? Mala ma 15 kilo a už pět a půl let teda. Loni jsem ji jeste vozila. Na kole ještě neumí.
Aneb pane Lorenc, uvezu to?![]()
@Mulen Taky bych řekla, že je nejvyšší čas na kolo, sezóna teprve začíná, tak se to určitě naučí.
MP Meri Hahaha, ale ona ma samozrejme i spoustu vysmatych fotek, ale tyhle jsou nejlepsi proste. Je cela po sambovi, neprizpusobiva, nic nemuze byt proti ni, jinak se zasprajcuje. Jenze nejhorsi je, ze my fakt spolupracujeme, radsi:-D:-D. Ale kdyz ji je neco po chuti, tak je fakt milounka, uz jsem prisla na trik ,,dobreho pomalu,, - treba kdyz nekam vyrazime, tak zase ne moc casto, aby byla rada a nemela prostor zlobit. A tak.
Karja nerada ti to kazim, ale takhle s vama bude za chvili mavat uplne![]()
Jak miminu roste zub, tak je neskutecne prudiva, v noci furt neco a me pred timhle polednim uspavanim ruply nervy a hukla jsem na ni ze uz stacilo a ona se chudak uplne rozbrecela
tak jsem si sla vedle kopnout do zdi...
rasaNori Jo, bohuzel bude to celozivotni drina!
Tak já si myslím, že se výchova přeceňuje, že to dítě prostě přijde povahově skoro hotový a člověk ho pak tak akorát trochu koriguje, aby tou cestou k dospělosti nějak prolezl bez ztráty desítky.
Mam ty kusy dva, otcové sice různí, ale výchova obou téměř zcela na mně, protože oba tatínci strašně zaměstnaní. A teda dva víc odlišní jedinci neexistují.
Dcera od mala vzteklá, ale samostatná, hned všude "doma", klidně by odešla s kýmkoliv, ve dvou letech z golfáčů před masnou si skočila k holiči. Když jsem jí téměř v infarktu v tom holičství našla, už seděla v židličce připravená ke střihu, holička si myslela, že dítě jde jen napřed, já že pak dorazím. Pořád mi někde utíkala, ve čtyrech si takhle kupovala boty, taky už si je zkoušela s prodavačkou, když jsem jí v tom obchoďáku našla. Když nebylo po jejím, tak vztek, křik, práskání dveřma, odchody z domova. Vydrželo jí to doteď, i když už s dospělostí to dokáže trochu krotit. Pubertu v rozmezí tak 9 - 29 let bych nikomu nepřála, div, že jsme obě přežily.
A kluk naprostý opak. Plachý klidný introvertní dítě, co si nejradši v koutě překládalo dvě dřívka. Každá neplánovaná událost ho rozhodila, třeba jiný boty než den předtím způsobily, že celé odpoledne nepromluvil. Nikdy se nevztekal, všechno dělal pečlivě a s důkladností, která teda občas trochu lezla na nervy, třeba když jedl pak uz sám a mezi každým soustem uložil příbor jak má být, utřel si pusu ubrouskem, napil se, vzal příbor, další sousto, další odložení, ubrousek, napít.... a dokola.
Trochu jsme se báli vyslovit nahlas to slovo od "au"
. Ale nakonec je to normální chlap, kterej si teď už taky umí prosadit svou, a ten klid, pečlivost a důkladnost mu zůstaly. A pubertu snad nikdy neměl, nepamatuju se, že by na mě jedinkrát hodil nějakou drzou hlášku, žádná revolta, to jsme se spíš jen tak pošťuchovali a dělali si ze sebe srandu.
Jennyfor Ja uz to tak taky beru, proste ji musim uz jen usmernovat, ale zadny nasilnosti no! Hlavne mam doma poradni organ svoji mamu ze jo, ktera vychovala tri deti a sest vnoucat (to je jeji hlaska) a ta uz ma stejnej pristup:-D
Karja Paneboze, cetla jsem "porodni organ" a jeste jsem si asi 3x overovala, jestli jsi neco takoveho vubec napsala TY! A ono ja jen blbe ctu. Uf.![]()
UU nás stačí jen přísný tón. Včera jsem ho tak oslovila a nejdřív se na mě koukl těma svýma hlubokýma očima, pak se zavlnila pusinka, zatřásla bradička a už plakal.
Luna Hahaha, tak prvne jsem to pochopila, ze jsi pochopila, ze moje mama je nahradni matka jak je to dnes moderni u celebrit, ale ne, ty sis myslela, ze jsem takhle hruba!!! Ne to vubec:-D
dzizisketa jezis to znam, to jsem se jim pak vzdycky malem jeste omluvila, kdyz jsem videla ty ocicka zality slzama ![]()
dzizisketa Tonda nesnasi kdyz se smeju
vzdycky kdyz zacnu hejkat smichy, uplne nevericne se na me podiva a otoci pusinku
zato bezpecne pozna, kdyz stoura neco co nema, protoze to se pak na me kouka uplne vytlemenej![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje