letfenixa budou další domečky pro zvěř? :)
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek úplne vľavo je loď v procese, ostatné krabice sú podľa hlavného architekta príliš veľké na domčeky
letfenixa Dekuju![]()
![]()
![]()
Zapomněla jsem napsat, že je to náš jídelní stůl, nyní moje pracovní misto ![]()
Mohučanka No mas stesti, protoze kdyby to nebyl jidelni stul, tak uz to zavani nejakym poradkem, vidim tak naznak sektoru a tak!
Karja hlavně sektor "rozhrnu všechno do stran a umístím počítač" ![]()
Mohučanka abys v tom nebyla sama, tohle mě čekalo dnes ráno v kuchyni 
Mohučanka Kam je ten průvodce? Jsem zvědavá , pardon.
letfenixa ježiš to jsem uplně vytěsnila![]()
Holky to jste mě s těma fotkama uklidnily. Nemuzu přispět fotkou jídelního stolu. pod pohrůžkou toho, že nebudu podávat oběd, jsem dosáhla pořádku. Na půl hodiny.
Čím ale přispět můžu, jsou stoly mých drahých děti. Dítě ze stolu vzadu se mi nastěhovalo do kuchyně. Takže to není uklizeno, nýbrž nestihla zabordelit.

continuity Oooo, to budu mit jeste tezky!
A konecne poradna soutez, co zvedne naladu!!!
Karja že? me to taky hodne povzbudilo. ![]()
letfenixa myslim ze mozes byt kludna. vsade to vyzera rovnako
ked uz opat nepracujem tak je to lepsie ale co sa mi podari pracne roztriedit a upratat syn zabordeli do 2 minut takze obcas proste rezignujem a len to v obyvacke zhrniem na jednu kopu ![]()
A ja:
Velka mala jede k babicce! A ja si co? No ja si prece uklidim:-D:-D:-D
continuity No, mne je uplne lehko na dusi najednou:-D. Ono byt nonstop v bordelu je proste ubijejici, clovek si rika, ze to mam jen ja. Do toho mi tento tyden volala segra, co to nosi sambo za hadry, ze je na case abych se do toho vlozila..... Takze deti zanedbany, muz vizitka zeny taky, barak plesnivej, ksicht osypanej, zuby vyhnily vsechno spatne proste!
Karja mě to taky hrozně zlepšilo den. Já se snažím udržovat uklizenou alespoň kuchyň a občas nekdo vyluxuje a zalije WC savem. na zbytek jsem rezignovala. Potkyname se tady o sebe na 70 m2 nonstop ve čtyřech, to se prostě nedá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje