Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 14:05

Karja :D

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 14:20

Dámy, spolubojovnicky, som rada, že je to VŠADE! Ja udržujem kuchyňu a spálňu, lebo sú maličké, tam musí byť poriadok, ale tá obývačka je nad moje sily, raz za týždeň sa uprace zugrunt, aby sa dalo vysať, a za pár minút je tam zas všetko roztahane, plus tie naše slávne výrobky

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 14:21

Nemate nekdo tip, kde opravdu levne objednat nejaky ruzny omalovanky,vyrabeni, nalepky a nejake obycejne hry pro deti? Je to pro ty sestry raubire, ono je to bavi, u nas doma skoro nic neni, co by je zajimalo takze nam tu skacou po hlave. Hodne se mi libily taky ty Lamicky drivka, ale urcite nejakej levnej fake, taky ten velkej omalovankovej arch, co davala tusim Bram byl skvelej. Ale nechci za ne moc utratit, to jim radsi prispeju na chuvu!

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 14:23

letfenixa No jo, ale vim si, jaky ti to vsechno prineslo perfektni umisteni v soutezich. V bordelu to vypada na prvni misto, ve velikonocni to bylo jedno z nejvyssich umisteni, vyvolala krabicovou soutez, myslim, ze to za to stoji:-D:-D

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 14:27

Karja vidis, človek sa ani nesnaží a je na víťazných pozíciách!

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 14:30

Karja posli sestre ucet nebo odkaz

Dcery rady vyrabi podle nejakych videii - do minuty hotovo nebo tak nejak

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 14:37

Karja nejlevnější ruzny ty samolepkovy sešity a úkoly pro mimina kupuju na megaknihy.cz. Asi i pro starší tam budou za slušnou cenu.

Ten omalovánkový arch je ale asi ikea :(

Máte hru twister? Ta se dá dobře i vyrobit doma, úspěch zaručen. 

Nebo je teď populární ta hra s rukama a nohama, taky samodomo, najdu ti video. 

https://youtu.be/lwbKAfnmV7U

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 15:10

VŠECHNY FOTKY SKVĚLÉ, fakt děkuju. Když člověk vidí, že i jinde se jídelní stůl vyznačuje tím, že je na něm i prostírání, hned je mu líp

Dneska mě povzneslo i vlákno s bydlením Evy Čížkovské, nebo tak nějak. Zjistila jsem, že na bydlení nemusím kromě kinderbordelu měnit vůbec nic, když se tu uklidí, máme to dobrý. 

Karja A pro tebe speciálně, tys mi připomněla, jak jsem hrozně nikam s dětma nechtěla, když měl starší ještě  plíny... Že je vidím na fotce se zavazadlem? Moc ti přeju, aby u vás brzy nastal nějaký pro lidstvo naprosto bezvýznamný pokrok, který ti zlepší život o milion procent. A k těm chlapům, dneska jsme se cestou do civilizace s mužem shodli, že je lepší, když má přerostlé vlasy, že je taky neoholený. Zarostlý a oholený je blbost. Jen ho nesmí vidět jedna teta, tu by vezli hned.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 15:10

letfenixa presne takto vyzerala nasa obyvacka nez sme sa prestahovali. Teraz tak vyzera detska izba . Krabice  mi neumoznil syn vyhodit, velka z gauca je domcek s oknom a dverami, chce tam spavat. Klaustrofobiou asi netrpi (vyzera to ako truhla pre Draculu)

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 15:14

žluťásek dik za tip na slevovy kod. Aspon jsem konecne objednala pro Tondu kratasy. Ale vysvetlete mi, kde a kdy se shanej.body s kratkym rukavem??? Na HM vsechno vyprodany, i ty hnusny ktery bych normalne nechtela..a na Lindexu pro zmenu jetse nenaskladneny

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 15:17

dynda zas s plínkama odpadaj ty nehody v cizí posteli. Syn se prvně po dlouhý době ráno počůral do postele a přemýšlela jsem, co si s tím počít v penzionu. Nepromokavý prostěradlo s sebou? 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 15:18

Karja Hromadu techhle levných hraček mají v Levných knihách, tak ať si tam sestra sjede.

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 15:22

711990 Tchibo by nemělo? Já kupovala jen ty v hm kvůli střihu. Ale podedili jsme i lidl a nebyly zlý.

A dost jsem dávala ty krátký overaly, to je fajn na oblíkání, celé jedním vrzem. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 15:25

žluťásek vidis, tam jsem nekoukala. Ja bych chtela takovy, co nemaj ten obalkovej vystrih, hned je to vycajdany a vypada to desne. Nejvic mu sedne Lindex, no. Lidl kontroluju taky furt a nic:( a to to resim uz od zacatku brezna:)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 15:25

žluťásek 

Jo prostěradlo to jistí. Syn zatím musí mít cestovní postýlku, jako že ji vyžaduje a nechce ji přenechat ségře, takže do toho mu můžu dát chránič matrace, co má doma v posteli. Počůranou postel jsme zatím měli jen jednou, musím to zaklepat.

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 15:38

711990 Já tenhle typ výstřihu taky nesnášela, kupovala jsem v HM ty patentkový. Občas se mi povedlo ulovit i nějakej balíček na bazaru, to bys nesnesla? :)

Offline Gatita
8699 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 15:54

711990 a co nejaky ty cesky eshopy typu kojeneckeobleceni? Tam mivaji i propinaci body a byva to i levnejsi nez ten lindex, byva to ceska nebo polska vyroba a mivali tam slusne veci. Ale je to opruz, muset kupovat tyhle drobnosti online....nerada kupuju do zasoby a nechat si vozit 3 oblecky se mi taky nechce...

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 16:04

MP Meri Tak ta nas tady necha s nima pomrit! Na prazdniny jedu ke tchyni asi711990 Jee, ja taky shanim s kratkym, objednala jsem neco v Reserved, ale je to ty vetsi. Jenze tam je to jak kdy s materialem, ale vystrih maji normalni pres hlavu kulaty;-). A hm taky velky zklamani i v divci sekci

A hlasim, ze moje kamaradka, u ktery bych to necekala mi oznamila cekani druheho prirustku (po dvou letech mimochodem), mam z toho desnou radost a chce moje veci:-D:-DJoooooo!!!!!! 

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 16:07

dynda Jo, to kdyz byl sambo zarostly, tak tehdy moje jeste zijici babicka ho hrozne chtela videt, proste neco jako martan asi ,,prej ma sambo fousy, nemohl by prijit, ja bych to chtela videt:-D,,. Deti jsou v pohode moje, serou me ty cizi a pak tatinek tech mejch. Ale ja jsem ten tip co mu neni nic po chuti, no reknete, vsak si tady na neco stezuju uz tri roky v kuse, se divim, ze jste me nevyloucily!

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 16:12

Karja lebo si ftipna!