Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 20:32

letfenixa som sa tak zamyslela, a uvedomila som si, že teraz ako bolo stále pekné počasie, to bolo ľahké. Lebo ráno, keď sme vstali, začala sa hrať tam, kde tie hračky našla (čiže v detskej), potom raňajky a išlo sa von. Dovnútra sme prišli až keď išla rovno spať a po spánku a obede sme zasa išli von a vrátili sa až na večeru, a tú chvíľu do spánku sa zasa zahrala aj v detskej. Keď budeme celý deň doma, tiež tipujem, že to bude úplne všade

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 20:36

U nás se pomalu stírá rozdíl mezi "doma" a "venku", na zahradě povážlivě přibývá věcí původně určených do interiéru, doma je naopak už zřejmě tolik písku jako venku, hromady klacíků, ulit, kamínků, listí...

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 20:37

betsey áno, keď ideme na záhradku, stane sa, že máme aj deň- dva upratané, ale keď učím ...

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 20:39
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 20:53

711990 Já už v půl roce přešla na klasická trička, tak jestli by to nebylo řešení? Dost by se ti tím rozšířila nabídka. Loni touhle dobou jsem jich nakoupila kupu v Nextu, měl je teda lehce oversized, ale nosí je ještě teď a vypadají furt dobře, po roce nošení docela výkon :)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 20:53

Karja Hele, mne to nedá ... jestli s tebou ta tvoje segra trochu nevoře ...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 20:54
Reakce na betsey:

letfenixa som sa tak zamyslela, a uvedomila som si, že teraz ako bolo stále pekné počasie, to bolo ľahké. Lebo ráno, keď sme vstali, začala sa hrať tam, kde tie hračky našla (čiže v detskej), potom raňajky a išlo sa von. Dovnútra sme prišli až keď išla rovno spať a po spánku a obede sme zasa išli von a vrátili sa až na večeru, a tú chvíľu do spánku sa zasa zahrala aj v detskej. Keď budeme celý deň doma, tiež tipujem, že to bude úplne všade

​Tohle nechápu a zároveň obdivuju, má to tak kamarádka. Dvakrát denně venku, já bych vůbec nic nestíhala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2020 20:59

MP Meri jo to jsme dělali loni a ano, nic doma jsem nestíhala. Ale byla jsem těhotná a venku bylo dítě zlatý a negenerovalo bordel.

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:03

711990 Noo, hele rekla bych stejne jako HM 

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:11

MP Meri Hele ani nevore, vis co, ona je dava k jejich babicce, nase chyba, ze tu bydlime taky a tezko ty deti oddelim. Spis si myslim, ze moje mama si zadelava na pekny problemy, protoze ja vim, ze ten cajmrsk skonci a treba mi vyjde hodina a pul klidu kdyz moje deti spi, ale ona jde z toho masakru doma do masakru v praci na odpoledni. Ja si je prave kolikrat beru k sobe, ze vidim, ze je uz uplne zoufala a je mi ji lito. Nevim, jakej bude letni model, ale snazim se ji rict, ze jako takhle to asi nejde. 

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:14

Pro me je teda taky prijatelnejsi stravit cast dne s detma venku. Protoze doma me stejne nenechaji delat nic kloudneho, nebot jsem redukovana na druhopomocneho asistenta, rozpojovace zaseklych lego kostek a uklizece prevrhnutych sklenicek.   A ten rev je taky nejak prijatelnejsi venku . Jen teda starsiho to venku nebavi, nejak nechape, proc by se melo jen tak chodit, povazuje to za ztratu casu.

Vcera jsem se fakt zasnazila, vymyslela jsem trasu po okoli, vytiskla mapicku mistniho udoli, aby to melo punc vyletu, probehla prace s buzolou i svacina u rybnicka, ja uplne sedrena, jak jsem toho lenocha pulku cesty tlacila terenem na stupatku...a vecer mi rekl, ze prochazka byla krasna, ale ze ven uz nepujde

Offline 711990
18314 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:16

MP Meri trika chci taky zkusit, i kdyz myslim ze to jeste nepujde. Ale Next ted ma zavrenej eshop a Lindex pro jistotu nema skladem ani ty trika. Resp ma 3 vzory z toho 2 mam a treti se mi nelibi. HM taky vyprodany vcetne tricek a Reserved na doporuceni Karja ma taky hezky, ovsem opet vyprodany. Nevedela jsem ze nakoupit obleceni na dite je takovej adrenalin:(`

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:17

711990 Jo, ten Reserved me.nastval minuly tyden, vyprodalo se mi to z kosiku. Dneska koukam a zase naskladneno...

Offline 711990
18314 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:18

Karja holcicich maj milion, klucici nic:( 

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:22

711990 Pepco je v Harfe

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:22

711990 A nejsi na nejakym tim lokalnim bazarku? Ja dam poptavku a do pul dne mam nakoupeno;-)

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:24

Karja no ja myslim, ze mas dost. Situace je ted blba, musite asi segre trochu vypomoct, jestli nema jinou moznost, ale nemelo by to prerust v normalni usporadani. Je to od tebe moc hezky a jsi sikovna holka. Jen se tim nenech semlit. Hele, ja mam taky dost, a to si hlidam jen vlastni deti;) 

Offline dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:25

711990

JJe, já těm nákupům věnovala celý předminulý týden, přesně malý vyrostl během nouzového stavu do 86, všechno zavřené, Lindex je drahý... Něco nového jsem ulovila v eshopu Lidlu a zbytek z druhé ruky přes fb marketplace a na modrém koníku. Ale brala jsem vždy jen od prodejců, co nabízeli více kusů. A od pondělí už teda máme otevřené kamenné bazary tady na sídlišti, mám tři do sedmi minut cesty. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:27

711990 mě teda ty trička štvou, jak se to těm miminům vyhrnuje. Synovi jsem je dávala, až když chodil, a to ještě jenom v létě. V zimě měl body, dokud nezačal trénovat na nočník.

Já mám teda obecně pocit, že těch holčičích věcí, mají tak dvakrát tolik.

Offline dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:27

A Pepco má na léto super dezén s pejskem-pirátem, to se mi strašně líbí. Ale teda límečky a knoflíky pod krkem vůbec neoblibuju a Rosťovi ani nesluší.