Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:08

Pinot Noir žluťásek Aha, tak to jsem nepochopila, že ty separační jsou i prací, já myslela, že je to vždycky jednorázové. Tak děkuju. 

Len Tohle máte asi v Praze složitější. V Brně žádný registrace neprobíhají, pokud vím. Pokud jo, tak by mi to snad moje dr. řekla  Já jsem uvažovala o vlastní PA (v souvislosti s tím i o porodu ve Vyškově, protože tam může vést porody sama), ale nakonec to kvůli financím asi nepůjde. Takže si nic extra vymýšlet nebudu, resp. jsem si nic moc o porodu nezjišťovala, nějakej kurz někde bych asi ráda absovovala, ale za životně důležitý to taky nepovažuju. Nějak to děcko ze mě prostě dostanou  

Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:12

Ava tak praci nepraci, ta pevna buničina by se do kanalizace neměla házet žádná. Ani ty jednorázové vlhčené ubrousky, vlhcene toaletní papíry nebo perlan. Dost ucpává odpady. Ve vedlejším baráku už vyřezávali kus odpadové roury z kabalizace. Ono se to nerozloží, chytá se na to mastnota a dělá to fakt zlo. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. května 2020 12:18

Ava Mam to podobne, radsi nic nevedet. Ja se k porodum dostavam pracovne, ale ve fazi kdy je bud nejaky problem a sekce nebo planovana sekce ci epidural. To co je predtim si radsi nepripoustim . Vetsina porodnic ma jakousi registraci az od 32. tydne a bez obtizi berou vsechny, praha je extrem. Pediatra taky neresim, jeste uplne nevim, kde po porodu budu bydlet, jestli v civilizaci nebo v horach. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:23

Kde v Praze se daji koupit metalovy nebo rockersky detsky tricka? (Lebky,  kostry s kytarou a tak)

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:25

continuity čestný pionýrský, že nic do wc házet nebudu!

Offline dzizisketa
8945 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:29

ice

RRockstar v ulici mezi Mírákem a zastávkou Jana Masaryka? 

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:30

Ava jsou jakoby jednorázové, ale dá se to i vyprat. Pak jsou normálně prací z fleecu a mikrovlákna. Ty jsou lepší pro větší dítě a taky na mě může mít mimino alergii skrz tu umělinu.

Je to složitý

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:33
Reakce na continuity:

Len ti spadovi, nebo poblíž, většinou novorozence berou, i když jsou přeplnění. Alespoň tak nás přesvědčovali, když jsme sháněli pediatra pro odrostlé děti. 

​Tak to se mi ulevilo, díky! Jako napadlo mě se přeptat už teď, zvlášť když budu mít dítě ne tak dlouho před koroňátkama, ale nechci bejt za hysterickou prvomatku. Vlastně na to, jak mám ráda všechno promyšlený a organizovaný to mám zatím dost na salámu.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:36

ice mrkni sem, Little Rock Star , obchod na Francouzské, ale není to vyloženě metalové

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:37

dzizisketa to zname. A prej pro deti. Potrebujem adekvatni nahradu za tohle (jezis ty chlupy )

Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:38

Len nevím, kdy máš termín, ale klido si to obvolej hned. Já jsem byla u nove dětské poprvé včera, domluvenou jim mám od prosince a řekla mi, že dnes by nás už nevzala, ale když už to slíbila, slovo dodrží. 

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:41
Reakce na Len:

​zvlášť když budu mít dítě ne tak dlouho před koroňátkama,

​prej před koroňátkama

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:43

continuity 

Až v hlubokým podzimu, jak to tak vidím, není čas ztrácet čas. Ale já se teda nejdřív registruju do tý porodnice.:)

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:44
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:46

Mohučanka 

Doufám, že se to ujme!

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:50

Mohučanka dnes jsem byla u gynekologa v poradne a rikal mi ze ma posledni tydny spoustu cerstve tehotnych. Tak asi nejaka koronatka budou

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:54

Len hele sehnat pediatra byla hruza! Nikdo nebral.

Jos epidural vrele doporucuju, ja se ptala po drogach hned od zacatkuale teda ty to asi vis, ale ono to moc nefunguje, takze to bylo spis placebo.

Po vybirani pediatra jsem na rade se zubarem. Mate nejaky tipy na zubare Praha 9/8 nebo i jinde, ktery bere deti? Ja mam svoji zubarku v Pardubicich, ale ona Tondu osetrovat nechce. Urcite od ni nebudu odchazet, takze idealne aby ten zubar byl ochotny vzit jen dite. A teda jeste nejlio aby to nestalo milion...

Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:56

711990 mě teda epidural zafungoval úplně ukázkově. 

U druhého byl problém, že se to nestihlo

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:59
Reakce na Ava:

Nějak to děcko ze mě prostě dostanou  

​Mám zkušenost teda jen s jedním klasickým porodem, ale tenhle přístup se mi osvědčil. Šla jsem na jeden předporodní kurz a jediná myšlenka, která mi utkvěla v hlavě, byla věta PA: porod je ze 75% věc psychiky. To mi stačilo, to jsem si zapamatovala, hodila jsem se do klidu, přestala cokoliv zjišťovat, nechala jsem všechno na přírodě a doktorce a porod mé 3,91 kg obryně jsem si doopravdy užila. Fakt.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:59

711990 drogy chci rozhodně taky  rajskej plyn, ať si taky trochu užiju