Náš dnešní příspěvek do krabicové výzvy. Les pro zvířátka ![]()

Náš dnešní příspěvek do krabicové výzvy. Les pro zvířátka ![]()

žluťásek wow!
žluťásek úžasný!!
ice metalshop ve stepanske by neco mohl mit. Na webu jsem se na jejich detskou sekci nedavno koukala.
žluťásek boží ![]()
žluťásek v příštím životě chci být tvé dítě
žluťásek Ty jo!!!
Parádní!
My máme dnes robota :)

žluťásek krásne!
Karja jak to tu čtu, tak mě někdy mrzí, že jsem si to se synem v dětství víc neužila. Mně hraní nebavilo a on si docela vystačí sám, jen jsem byla nablízku. Teď už je skoro dospělý a mě je z toho někdy smutno. Taky, že jsem mohla mít třeba ještě jedno...
žluťásek Tohohle by mi bylo strašně líto při likvidaci. Krásné to je :)
Fakirka To nelituj, ono zpetne to člověk vidi uplne jinak a treba ne uplne objektivne;-).
Karja ty mas super nazory,fakt.![]()
Zarinya Vid!
Hele dneska mi prisla objednavka z mallu a rikala jsem si, ze bych z te krabice mohla udelat domek pro zvirata....a pak jsem si rekla pecu na to, akorat velkou malou necim rozladim, ze bude neco jinak nez chce a bude to v haji, tak jsem sedela a cumela do steny. Prvni krabice delam az za rok nejdriv.
Dámy, děkuju vám. I já bych chtěla být své dítě, máme strašně krásné hračky, ráda bych si je užila i z toho dětského pohledu.
Teď jsem ale za zlou mámu, trvám na tom, aby se šel před spaním vyčůrat a zakázala jsem písničku na čištění zubů, protože neuklízel hračky. Teď tu kvílí. Jsem zvědavá, kdo dřív vyměkne.
žluťásek to je krásný les!! ![]()
Mě teď pobavilo tohle. A úplně vidím Františku a to její: ale mamiiii.. :)

Ja jsem sice neschopna, ale deda nam vyrobil tuhle super tabuli! Mala si s tim desne vyhraje, sice teda je od krid zprasena a fakt vic peru. Je to natrene tabulovou barvou do exterieru. Kamoska si ted zkusi tim natrit vrata, to nevim, jak bude fungovat. Tohle je super! 
bram tvoje dcera ma krasne jmeno.
Tak se jmenuje moje babicka.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.