711990 Ja mam termin v pulce zari taky, ale v dubnu jeste nebylo ani po hlavnim ultrazvuku a nevim no, asi se i bojim mit ty veci doma a pak se neco stane..tasku do porodnice nebudu mit dlouho asi, snad kdyby neco, tak se o me v nemocnici postaraji
. Navic tam tata primaruje zpratelene oddeleni, tak mi asi nevynadaji no
. Ja a muz jsme dost neresici, ja teda resim dopredu jen mozne zdravotni komplikace a tak me vic zajima, jestli maji v porodnici fibrinogen a neonatologa nez jakej mam mit zupan (opet nadsazka).
Ale casem vase rady jiste docenim a jsem rada ze tu takove forum je, navic v tehle stupidni dobe.
Vše o těhotenství a dětech
Josnevim jestli jsi z Prahy? Ale ja to, jestli maji v nemocnici to ci ono, musela rozhodnout jeste pred prvnim screeningem, protoze jsem se musela registrovat.
711990 ty pražské nemocnice ale asi tohle mají všechny, ne? Alespoň já jsem s tím tak nějak počítala a rozhodovala se podle těch ostatních věcí. Musím říct, že tohle rozhodování bylo pro mě asi nejhorší i díky tomu, že na to máš reálně tak měsíc.
Garfie o tom mi povidej, mame skolku i skolu do 200 m. Taky by se mi nechtelo vodit dite jinam. My jsme celkove dost zhyckani dostupnosti vseho v okoli a jen jeden krouzek neni dostupny pesky, je 8 min tramvaji :)
Evaeva no treba Vinohradska vozi deti na Karlak kdyz by se neco stalo. Prijimaji od 34tt, jinak te poslou k Apolinari myslim? Ale stejne jsem rada ze jsem si ji vybrala:)
711990 a mělas libstatske extra kvalita? Mají lepší a horší řadu, na přebalování se doporučuje ta lepší s vyšší gramáží, pod hlavu a na pusu ty tenké.
Já začala látkové pleny používat až dost po šestinedělí, tak mezi 2 a 3 měsícem asi? Pořád jsem se k tomu nemohla přemluvit, že už by to šlo, ale jak jsem dala první, hned jsem věděla, že to je cesta pro nás :)
A nechci teda nějak strašit a prehanet, ale já prebalovala fakt pořád. jak byla plena mokrá, šla dolů. Ze začátku klidně i po míň než hodině, třeba i co půl hodiny. Ta spotřeba jednorazu byla příšerná, doporucovanych 6-8 denně bylo hluboce pod naším průměrem.
žluťásek aha! mam klasik, ted jsem na to koukala. No jsou jak struhadlo:(
711990 já se rozhodovala mezi Motolem a Krčí, vybrala jsem Krč a taky jsem byla spokojená. Podruhé byla trochu komplikace vzdálenost, Motol máme autem asi 10 minut, Krč tak půl hodiny podle dopravy. Byla jsem tam asi 10 dní a pro manžela bylo trochu složité sladit návštěvy a starost o staršího syna.
žluťásek ty jo, tak to já přebalovala okolo kojení, těch 6 až 8 bylo tak akorát. Oba synové taky jindy spali, budili se hlavně na to jídlo.
Ava ten elaborát od žluťáska ohledně látkových plínek mám někde uložený, chceš ho poslat?
Mohla bych také poprosit o zmíněný dokument?
Evaeva můj syn pořád brečel a nespal snad nikdy , aspoň jsme se zabavili ![]()
Evaeva no ja prave dost resila i tu dopravu, aby se tam dobre dojelo autem....a vubec me nenapadlo, ze tam budu chodit do poradny jeste predtim a budu jezdit mhd. A Vinohradska v obrim kopci
nastesti jsem sla do poradny jen jednou a po vyslapnuti kopce na Zelivskyho k metru jsem druhej den porodila![]()
Jimik chtěla jsem poslat SZ, ale nevím jak tam dát přílohu.
Jde to tu vůbec?
Sairon když ten text zkopíruješ sem, zedituju ho, pokud vím něco novýho lepšího :)
Sairon když ten text zkopíruješ sem, zedituju ho, pokud vím něco novýho lepšího :)
Tak to by bylo samozřejmě velmi vítané ![]()
711990 No u me je to slozitejsi, ziju na severu Cech ale trvale bydliste mam u rodicu v Praze. Chtela jsem na bulovku (nejbliz), ale nestihla jsem registraci. Tak budu asi rodit v mensi mimoprazske nemocnici u taty a pokud by se neco delo (vyslo mi riziko preeklampsie 1:10, beru vicero leku na redeni krve navic), tak mam i kdyz je mi to blby protekci u Apolinare u nejvetsiho hlavouna tam. Dalsi varianta kdyby byl predcasny porod je tam kde normalne ziju, ale jelikoz v mistni krajske nemocnici pracuju, tak se o me postaraji taky a bez kecu, ale primarne sem nechci.
711990 A ta registrace snad ve 14. tydnu (nekde mozna driv) v praze je hrozna vec. Sice vysledek screeningu jsem uz mela, ale prijde mi to nevhodne brzo, to se neda na den naplanovat dopredu. A navic prej zeny plati ajtaky, aby to stihly
.
711990 s MHD já počítala, ale podruhé jsem si říkala, že do 38.tt budu u svého gynekologa a přenášet nebudu, tak tam mockrát nepojedu, šlo mi hlavně o hlídání staršího. Nakonec jsem rodila 40+2 a měla jsem nějaké špatné monitory, tak mě kontrolovali častěji, jela jsem tam možná 5x![]()
Jos ono to zas není tak žhavé. Já se normálně zaregistrovala z domova a do týdne tam musela pro razítko do průkazky. Nemusíš samozřejmě porodit přesně, někdo porodí dřív někdo později, ono se to vyrovná.
Haha dojezd do porodnice do pul hodiny
u mladsi jsem byla vdecna za 7 minut dvere domu dvere porodnice...
Copak asi mutzina eeliska?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články