Evaeva presne ako nas, tiez lozil od roka.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir jejda
to je vtipny! Nas prave ma takovy ty naramky na rucickach a poradne tucny kolinka![]()
Mrakoplas podle mě lezou později, když se umí plazit. To lezení totiž nenabízí o tolik víc.
ziginka jako milujem svoje deti a kupujem im vselijake haraburdy ale dalsi koberec, to nech sa radsej dalej plazi ![]()
Evaevahele ja ti nevim, ta chodba je fakt ekl abych na ni davala holy dite:)
711990 v průkazce máš růstové grafy, tam se dá najít na jakém percentilu Tonda je, tj.kolik % dětí je menších než on.
711990 ne holý, oblečený až půjdeš z procházky. Potom hned umýt ruce. Já teda nejsem tak citlivá.
Evaeva je to mozne. Jedine, co ma stve, ze tiez zacina sadat z klaku a teda do w. Pritom uz davnejsie zacal zo sikmeho sedu ale potom sa na to vytoto..Ako uznavam, ze je to mozno aj nasa vina, vzdy ked je u nas mama a to je denne, tak ho posadzala na svoje kolena aj ked este sam nesedel a potom asi stratil motivaciu. Ale jej neviem nic vysvetliť, berie ma ako trubku co si dovoli poucovat pediatra ( teda uz na dochodku).
Mrakoplas já bych si nic nevyčítala. Já se celkem snažím a stejně se mladší teď pokouší otočit přes luk. Ale máš to těžké, poučovat pediatra:)
Evaeva ještě horší je poučovat matku
. Aspoň některou teda.
Evaeva no, minule sme sa pohadali, lebo chcela 10 mesacnemu dat zmrzlinu (sak ked pyta!) To sa pravidelne opakuje na všetkých moznych jedlách. Potom sa otoci k malemu s nejakym prednesom typu: ta tvoja mama, nic ti neda, chudatko male
. Ze nam ako detom nedavala sladkosti vobec (ale ze fakt nikdy okrem výletov a za vysvedcenie zmrzlina), to milosrdne zabudla. Uf pardon, muselo to uz von.
Evaevahmotnost k vysce je 75.percentil a vyskove je 50.percentil, takze tezsi prumer:)
Mrakoplas oni totiž jak se změní v babičky, tak je to najednou úplně jinak.
711990 no vidíš, je prostě dobře živenej. A prej že nedonošenej![]()
711990 to je super! Ríša od roka kolísá od stavu mimo graf ke 3. percentilu. Průměr, těžší nebo lehčí, je můj sen ;)
711990 ha. Tak ja mam teda macka. Dle doktorky je na hornim percentilu, ale ma idealni poměr vaha/vyska. Dceri bylo tenhle tyden 6m a vazi 8,1 kg a meri 69 cm. Tlustá neni, tak akorát :) a je teda nějak zrychlena.
Pretocila se poprve ve 3 mesicich, to jsem na ni teda koukala jak puk. V 5 mesicich se zacala plazit, ted furt peruje na kolinkach a dneska začala zkoušet sikmej sed. Tak doufám, ze trochu zpomali a bude dlouho lizt.
Pinot Noir taková je ta malá ségra. Loni v těch deseti byla prý "nejtlustší" co kdy byla. Vypadala jak z koncentráku. Teď jak jde do puberty, tak je vidět, že se zaobluje, velmi decentně teda.
Evaeva jo, to rozhodne je:D
Mrakoplas pri promene v babicku totiz vsechny zensky zapomenou, co vsechno detem kdy zakazovaly:D co se tyce posazovani, ted mi fyzioterapeutka rikala, ze to se tyka jen malinkych deti. Ze jak uz jsou na tom s drzenim tela lip, tak jim obcasny posazeni na klin nijak neuskodi. Ne ze by to znamenalo ze je to dobre a ma se to delat, je lepsi se tomu vyhybat, ale pry to nenapacha takovy skody. Ja z toho mela docela obavy, obcas ho drzim tak, ze jsem nevedela jestli to neni posazovani, tak jsem se na to cilene ptala. Samozrejme posadit dite a treba oblozit polstarema, aby drzelo v sedu, je hrozny a zakazany vzdycky a porad:)
711990 Anicka hlasi 8125 g a 71,5 cm v 8 mesicich;) Ted uz i neco navic. Ona ma zase poradny kejticky:)
tenzie wow ta je teda fakt sikovna! A velka;) hele a nespala nahodou na brisku jako miminko? Ted jsem cetla, ze pry deti co spi na brise se pretaceji klidne uz v tech 3m. Ze proto se nekdy uvadi ze to maji umet uz takhle brzo, protoze kdyz se jeste doporucovalo spani na brise, deti se takhle brzo pretacely.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články