Mohučanka Tak to musel bejt podes! Takze ona se prevrhla dopredu a brzdila bradickou?
Tak klidne prelepeni a rychle hojeni!
Mohučanka Tak to musel bejt podes! Takze ona se prevrhla dopredu a brzdila bradickou?
Tak klidne prelepeni a rychle hojeni!
Karja jo, převrhla se dopředu a ještě k tomu z chodníku do ulice.
Teď mě napadlo (ano, už mám něco málo vypito), že kdybych byla miminko, tak ty dnešní dojmy zpracovávám fakt hodně dlouho ![]()
Mohučanka :-D:-D No to je jasny, hele treba i tak budes zpracovavat dlouho jako dospela;-)
Mohučanka au au, som rada, ze to dobre dopadlo. Nas po tom minulom zazitku stale lieta ako blazon, na odrazadle sice uz ma prilbu (aj ked vzdy az po polhodinovom hysaku) ale vidim, ze ani ta ho neochrani, asi pridam este stit ![]()
Inak jeden zub mu ostal riadne krivy, ma si ho jazykom vytlacat ale ani po kazdodennom treningu pred zrkadlom nevie dat jazyk tam kam ma..tak neviem ci je v tomto pozadu alebo je to normálne, ze to este e tomto veku n vedia a zubar ma nerealne ocakavania.
711990 asi zanedbavam deti ale ja tie odchýlky uz nejak neriesim. Starsi sa naucil lozit az v roku, dovtedy sa plazil ale stylom tulen, nikdy si nesadol cez sikmy sed, doteraz ho musim napominat aby nesedel do w, chodit zacal v 17 mesiacoch (ale zato na istotu a bez jedineho padu). Tento mladsi vyzeral, ze bude viac v norme. V 7 mesiacoch sa zacal plazit a hned hned davat na 4 ale odvtedy (skoro 4 mesiace) skoro nic..lozit sice vie ale absolútne odmieta, uz ani vyzlecenie nepomoze, len place, ze mu je zima a pyta sa na ruky. Iba sa stavia na spicky ale mevie ako dole. Ale je strasna gula v poslednej dobe, asi sa mu s tou vahou ani nechce ![]()
Mrakoplasja bych to taky neresila, ale zpocatku byl hodne napnutej a porad se prohybal a tak dostal doporuceni na to cviceni. Jinak bych proste cekala az to nejak samo prejde:) coz asi udelam ted, protoze ten cvik na podporu lezeni je neproveditelnej, pokud nema clovek 10 rukou a silu preprat 9kilovyho hada:)
711990 ja si pamätám, ze som so starsim obcas robila taky figel, ze som mu okolo pasa dala plienku/uterak, tu zhora chytila a drzala to brucho vo vzduchu tak, aby sa neplazil ale lozil
( neviem ci pisem zrozumiteľne).
Ale on potom lozil tych 5 mesiacov, co je dlho, tento vyzera, ze na to pece a chce chodit.
Mrakoplas ja zkousela vsechno, ale marne:) Kdyz mu podepru brisko, prevazi ho hlava:) kdyz ho necham nahateho bez plinky, vubec mu to nebrani v plazeni a ja mam strach ze si ho odre:D jinak je doma jen v bodycku, takze holy nohy ma porad, idealni podklad proti klouzani taky. Takze z toho mi vychazi, ze az bude chtit/moct, tak to pujde:) jeste jsem cetla radu, ze na trave se pry neplazi zadny dite. No, tak ten nas dneska brichem zryl celou zahradu u kamarada![]()
711990 má fakt devět kilo? To je teda řízek
.
Mrakoplas tak ale to byl starší úplně v "normě", ne? Chodit by měli do 18m. Navíc je důležitější pořadí dovedností a kvalita provedení. Ale když se jim nechce, tak nenaděláš nic. Syn taky dlouho nelezl, plazil se, kam chtěl se dostal, tak co by se namáhal. Spíš mi přijde důležité, aby je někdo kvůli těm odchylkám zkouknul, jestli mají nějaký problém nebo jsou akorát líný nebo bázlivý. Já jsem ale na tyhle věci dost citlivá, naši se se mnou dost nacvičili a problémy se zády mám tak nějak kontinuálně, tak se snažím, abych nic nezanedbala.
711990 haha statocne odolava tvojim pokusom :). Ja ked ho vyzleciem tak praveze body dam dole a gate musim nechat lebo potom ho to studi aj na nohy a to uz sa mu vobec nepaci.
711990 já radím schody, ty jinak než lezením nezdolá. Ale stejně mi přijde, že Tonda má ještě čas, mám pocit, že je mu tak deset měsíců?
Pinot Noir ma 8700 a 69cm. Doktorka tvrdila ze je krasne prumernej, neni?![]()
Evaeva no bol uz tak nahrane, zvladol vsetko v hodine dvanástej :). My sme krive vsetky tri sestry a to su rodicia obidvaja pediatri. Boze to znie ako dobry nazov kapely Krive sestry ![]()
Evaeva no, leda bych ho vyhodila v panelaku na chodbu:)a rodice maji prizemni bunglaov
je mu 8 mesicu, korigovane teprv 7 vlastne. Cas ma, rozhodne ani na rehabilitaci nerikali ze by to horelo, ale jde o tu asymetrii v plazeni, ktera se pry zafixuje kdyz to bude delat vic nez 6 tydnu.A protze nema smysl.ho nutit aby stridal nohy v plazeni, je lepsi ho motivovat k lezeni.
Mrakoplas ono se asi ne všecko dá zvládnout cvičením, holt genetika. Mě právě jde spíš o to, aby to nebylo horší než musí. První syn byl s tím lezením taky pozadu, lezl přesně od roka. Ale na fyzio nenašli žádný problém, tak jsem byla v klidu.
711990 určitě je to krásnej průměr!
. Viki má 8200 a 80 cm, když ho svleču do naha, máme tak studenou podlahu, že neleze po kolenou, ale rovnou po špičkách se zadkem vystrčeným vzhůru - vypadá jak hajzlovej pavouk ![]()
711990 aha, no ta asymetrie je blbá. Ale jinak má fakt čas, v šesti měsících se mají otáčet na břicho a ani to každý nezvládne a nemusí to být problém.
Edit: já bych ho klidně vypustila i v paneláku, pěkně tím posílí ty správné svaly.
Mrakoplas To s tou plinou kolem briska jsem delala taky :-) Taky jsme tehdy koupili takovy drsny koberec do obyvaku, ktery dost skrabal. Syn pak behem 14 dni zacal lezt po ctyrech misto plazeni ;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.