Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8832 příspěvků moje polička 15. května 2020 14:07

Sweet Potato bud rada ze ho stouchala jen do hrudniku, u nas obcas nastala vtipna situace ve vane, kdyz se s ni koupal muz

tina me teda prijde ze jsou v,, tabulkach,, oba, navic oba cvicili vojtovku:) a Saru tahne starsi dopredu mi prijde

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2020 14:18

Může mít kojenec alergickou rýmu? Syn je v noci jakoby zahleněný nebo co, je slyšet, jak se mu špatně dýchá, má ucpaný nos, přes den nic, z nosu mu taky nic neteče, teplota žádná. Od narození trpí na ekzémy, ale jen trochu. Manžel je alergik. Myslela jsem, že mimina mívají alergie jen na potraviny nebo právě ty ekzémy, ale ne rýmuMáte s tím někdo zkušenosti?

Offline letfenixa
10862 příspěvků moje polička 15. května 2020 14:32

Syn sa naučil po sebe umývať dlážku, keď niečo rozleje. Pojem plávajúca podlaha tým dostáva svoj pravý význam ...

Offline Garfie
28524 příspěvků moje polička 15. května 2020 15:52

Mohučanka Chudinka! :-( Já už byla s mladším v nemocnici 2x, pokaždé teda vlastním vozem, ale je to strest vždycky....podruhé už byl docela velkej, šili mu bradu a byl hrozně statečnej, vůbec neplakal a učil doktorku japonsky!

Ale jsou to děsný situace, kdysi u mě byla kamarádka a její syn spadl venku ze schodů, fakt škaredě, narazil se těsně pod oční víčko, nakonec jsme to jen obložily ledem a měl to pár dnů nateklý, že skoro neviděl, ale napřed to vypadalo, že to bude na šití. Vypily jsme lahev vína a já teda nemohla řídit, na sanitku to zase jako úplně nebylo...no od té doby si na pití s malýma dětma dávám trochu pozor. :-) 

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 15. května 2020 16:46

Mohučanka auvajs, skoré zahojenie prajem!

Evaeva jasné, že môže.

letfenixa . Aj môj syn to miloval, keď som si chcela vypiť kávu, tak som mu dovolila pomývať dlážku v kúpeľni (máme tam odtok )

Offline dzizisketa
8947 příspěvků moje polička 15. května 2020 16:50

Mohučanka

OOu! Jsem ráda, že to vlastně dobře dopadlo. 

Online Tabea
8093 příspěvků moje polička 15. května 2020 17:22

Mohučanka Přeju, ať se jí to rychle zahojí a ať podobnou akci neopakuje. 
Já zrovna včera dostala od pojišťovny fakturu na 9,01€ jako doplatek na listopadovou cestu sanitkou s dcerou s tržnou ranou na čele. 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 15. května 2020 17:45

Mohučanka uf tak to teda musel bejt zazitek:(

tina no tak zuby neovlivnis, ty rostou fakt ruzne...ale co se tyce pohybu je Tonda spis pozadu, plazi se asymetricky a sice peruje na kolinkach, ale to pry nevede k lezeni....tak nevim:) ale casu maj vsichni dost. Oticek, Tonduv stejne starej bratranek, se taky neplazi a neleze. Takze bych rekla ze je to ok:)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2020 18:05

711990 taky si myslím, že na lezení má dost času. Ono je spíš důležité, aby lezl nějakou dobu. Když začne chodit řekněme v 15m, což je tak průměr, bych řekla, tak bohatě stačí, když začne lézt třeba v 11, 12m. Horší mi přijde to asymetrické plazení. Ale vy chodíte na fyzio, ne? To by ti řekli, kdyby bylo něco špatně.

Já už jsem dneska taky nevydržela a mladšího objednala. Na bříško se otočil asi před 5 týdny úplně ukázkově, ale od té doby nic a posledních 14 dní to zkouší přes ten luk.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 15. května 2020 18:07

Evaeva hele s fyzio je blby, ze doktorka ho odmavla jako ze uz dalsi cviceni nepotrebuje a ted na posledni rehabilitaci se trochu zhrozili nad tim asymetrickym plazenim. Takze mu nalozili novej cvik, ale znova uz tam nepujdu a nechteji me vzit ani jako samoplatce. Tak snad se z toho nejak dostanem.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2020 18:11

711990 aha, tak leda jinam. Já se dneska objednávala a nebyl problém, můžu ti říct kam, jestli chceš, ale je to až na právnické fakultě. Pokud nemáš žádanku od praktické, pošlou tě ke svému, ale klidně až potom, co tě vidí ta "cvičitelka". Chodila jsem tam i se starším.

Lehká asymetrie prý nevadí, pokud se do 14 dní srovná.

Offline tina
6315 příspěvků moje polička 15. května 2020 18:17

711990 jj, my to teda nijak neresime a syn ten byl mnohem vic pozadu a pak to dohnal. U nej me to teda stresovalo, ted s tou druhou jsme proste se vsim vic v pohode. Ja jen, ze jsou nase tri decka skoro uplne stejne stara, tak si obcas se zajmem poctu, co ktery uz umi. A pak Áně rikam, hele Tonda uz tete aspon vytre podlahu, jen mne nikdo nepomuze;)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. května 2020 18:21

Mohučanka preji brzke uzdraveni bez nasledku.

dzizisketa krasny dort a hodne stesti malemu.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 15. května 2020 18:27

tina to je hezkyvytirat on umi krasne!!!!

Evaeva mne prave prijde blby jit takhle jeste k jiny doktorce, kdyz nekam uz chodi...tam ma kontrolu za 3m, tak kdyby to neslo, zkusim at ho objedna driv...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2020 18:31

711990 jo, to je jasný.

Když se starší začal plazit, bylo horko, tak dostal jen bílý tílko, aby si nedřel břicho. No, šla jsem rychle vytřít, když jsem viděla to černý břicho.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. května 2020 18:56

Díky všem za účast, už tu řádí jako černá ruka. Už teď je jasné, že ten flastr, o kterém doktor řekl, že ho můžeme přelepit, pokud to bude nutné, budeme muset přelepit už zítra

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 15. května 2020 19:11

Mohučanka Já jsem jednou nechala dceři přesádrovat ručičku. Měla ji zlomenou, u doktora byla s babičkou a oni jí udělali jen takovou lehoučkou, malinkou, že jako holčička bude opatrná...Když jsem pro ni přijela na ves, visela za ruku na klandru, lítala a dělala psí kusy a hned po prvním dnu se jí sádra drolila kolem ruky. Takže druhý den jsem ji odvezla zpátky do nemocnice a nechala jí to pořádně přesádrovat asi na dvojnásobnou velikost :-).

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. května 2020 19:29

999

No tak já udělala k večeři hranolky s kečupem a ona ten kečup v nestřežené chvíli vylízala z talířku prej udržovat v suchu a v čistotě

Jdu hledat nějakou tu lepivou náplast.

Fuj, to je dneska zážitků...

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 15. května 2020 19:46

Mohučanka Hlavně že to nakonec dobře dopadlo :-).

Offline letfenixa
10862 příspěvků moje polička 15. května 2020 19:52

Mohučanka som rada, že malá sa už cíti dobre