MP Meri tu kup, ta je bozi:)
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori mně se naopak ten Rok v lese moc nelíb . Ilustrace jako taková je hezká, ale asi by se mi líbila spíš jako dobrovolná v knize s příběhem. Na té jedné straně je toho na mě nějak moc. Syn miluje ty Jaro, Léto..., ale les ho vůbec nezaujal stejně jako mě.
kdybych to já ovce měla všechno spočítat...![]()
což mi připomíná, že neteřinka bude mít 2, jsme pozvaní na oslavu a potřebuju dárek.. je to neinteligentnější, nejšikovnější a nejúžasnější holčička na světě, která má úplně vše na co si vzpomene.. takže, co by tak byl šikový dárek pro malou gé.. ehm, jak je génius v ženském rodě? no prostě nějaký pěkný buď neutrální nebo holčičí dárek pro chytré dvouleté dítě
v roce dostala ty Jaro, Léto... a super, takže jste se osvědčily a teď očekávám minimálně stejný úspěch!:-)
viktorka_od splavu zvířátka schleich? ![]()
dzizisketano podle vseho stejne jalo.ja a muj bratr v tom veku, ale teda on je i poradne dlouhej koukam! A sikovnej![]()
žluťásek Ríša má z Roku v lese nejradši to bludiště na konci ![]()
žluťásek u nas je zase nejvetsi starost, co dela pan myslivec a kde jsou stinky
viktorka_od splavu ako to bolo v tom vtipe? Kupte jej strúhanku nech zlozi rohlik?
. No a vobec neporadim, ja s tymi mojimi chalanmi vobec netusim s cim sa hravaju dievcata. Ale nejake duplo alebo knizka by mohli byt istota.
tina stínky ten náš taky vyhledává. A ploštice. Máme obojího plnou zahradu, tak jsou to favoriti ![]()
Pinot Noir ted jsem si vzpomnela, jak jsme kdysi sli na prochazku a Vojta nahlizel do travy a u toho zoufale volal: Brouku, kde jsi? No, bylo to kouzelny![]()
viktorka_od splavu juu, nebo ji předplať Puntík. U nás teda ve dvou letech jely jen samolepkovove sešity, ale jestli je šikovná a chytrá, mohly by se jí líbit i ty ruzne úkoly. Je to časopis pro děti od dvou let.
Já jsem včera koupila v trafice Méďu Pusíka a jsem docela zklamaná, dřív mi přišel nějaký lepší. Nebo se možná posunul, už to není úplně pro mrňata, spíš pro hodně šikovný předškoláky a prvňáčky, samý psaní a počítání.
žluťásek Pusíka tuhle přivezla tchyně a u syna žádné velké nadšení, odložil to hned. I mně přišlo, že je to až pro větší děti, i když myslím, že ta věková kategorie na obálce posunutá není.
syn mal na trojrocnej prehliadne 90cm a 13kg. posledne kilo co rok nepriberal tak nazbieral v decebmbri ked som vzdala mu nukat domacu stravu a opat skoncil na kupovanych prikrmoch ![]()
Kousla jsem se pod jazyk a můžeš za to ty Pinot Noir ani jsem nevěděla že je to možný
viktorka_od splavu Kromě hraček se určitě hodí i nějaká blýskavá paráda, tričko s obracecíma flitrama, kabelka... nejlíp s "konýškama"
(jednorožcema)
viktorka_od splavu jo a ještě třetí tip a končím, jo? Hra Můj první ovocný sad, s tou snad nemůžeš šlápnout vedle. Až na cenu, ta je strašná

Pripadne za stejně strašnou cenu Hmatej a najdi, taky krásná hra. Velmi variabilní, i pro starší děti.

žluťásek to je co? Mně se stává tak dvakrát do roka. Melu moc pantem asi.
eless dcera teď na tříleté prohlídce 12,7 a 99 cm
ale ona je poslední rok velký jedlík, zas naopak jí nejraději to, co uvařím já, případně babička, ale musí to být opravdové jídlo, ideálně příloha - maso - zelenina ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články